Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако намеря болно коте на улицата?
Какви са препоръките за участие в пресконференция на СНБМ?
Какво е значението на живота според разказа за чекмеджето на съпругата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако намеря болно коте на улицата?
-
Какви са препоръките за участие в пресконференция на СНБМ?
-
Какво е значението на живота според разказа за чекмеджето на съпругата?
-
Какво е мнението на майките за отслабването и поддържането на форма?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
/. Тъкмо няма да е почнал сезона, ще бъде по-евтинко, пък и може би ще е достатъчно топло и да се попечем. Можем да наемем нещо със спане, тъкмо да покупонясваме повече време, щото два часа са крайно недостатъчно. Само че подготовката трябва по от рано да я почнем. Така че мислете кога , как , колко, какво и т.н.
къде се разхождате с децата? идвате ли до МЛ 2 имаме супер парк ! в МЛ 4 лично аз невиждам място за излизане и разходки ама вие сигурно сте намерили де
пък аз си мисля че това е наложително да стане. де да можех и аз да работя да се разширим и да имаме повече финанси ама не става. и мъжа ми си представа как ако имаме още едно ще е така поне още 3-4 години. то и сега невиждам как мога скоро да почна работа ето като бяха болни 3 седмици ту единия ту другия. ама такъв ни късмета, може да ни огрее по натам
Щом ми изчезне от полезрението за повече от 3 минути ,значи някъде върши нещо.Лелелеле
мнооого си я харесвам
момичета само да кажа ,че ми се обадиха от ТВ2,че довечера ще пускат репортажа-не знам само дали от 7 или от 9-който я хваща да гледа и после да ми кажете колко сме се изложили или.....
да го задминеш! Имаш огромен потенциал за това!Поздравления!
Честито на баща ти, да е жив и здрав и да дочака още по-голямо признание! А с каква наука се занимава точно, ако не е тайна?