Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако намеря болно коте на улицата?
Какви са препоръките за участие в пресконференция на СНБМ?
Какво е значението на живота според разказа за чекмеджето на съпругата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако намеря болно коте на улицата?
-
Какви са препоръките за участие в пресконференция на СНБМ?
-
Какво е значението на живота според разказа за чекмеджето на съпругата?
-
Какво е мнението на майките за отслабването и поддържането на форма?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?

и мен ми се изправи косата... то вярно че е на 15 и му прилича...ама... на мен ми е за първи път. Още повече че немога да наложа вечерен час и контрол защото ние сме с уредена вече НГ извън града...
Юлка, явно се налага да го пуснеш, за да избегнеш омразата, пък и ще го преживееш!Вече се развиват по-рано децата,дано всичко мине безпроблемно и да разчиташ на здравият му разум! Ти си познаваш най-добре детето!

). Добре, че не е споменал нищо за НГ навън с компания, защото не знам как ще се разберем. Иначе уж е сериозен и разумен, ама пусти мисли майчини...
Постигнаха това което стана и с мен - майката на бебето от изпитания ужас няма никаква кърма ама никаква. Аз все пак кърмих криво ляво 4 месеца макар и с дохранвания.