ПЛЕВЕН - 72

• 27 657
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
plamsi kak ste?

# 181
Ето един друг магазин и каталога му, който за съжаление няма в нашия град.

# 182
TINA , в МОЛ-а може би ще го има. Аз влизах във варненския МОЛ и наистина много ми харесаха стоките.
Леле, ама направо сте големи магьосници. Аз не мога да се оправя в тези магазини по интернет извън страната. Мога само да се моля някой път, ако някой прави поръчка да ме включи. Никак не мога да се ориентирам.

# 183
mama Asia, в темите за двата немски сайта има момичета, които пуснаха общи поръчки   Peace
За съжаление май не виждам да го има в Мола, пък и малко време ми остана, голямо търсене на тези Трансформъри  Crazy  Бяха ми поръчани 5 -  сега съм ги свалила до 3бр, 2 от които поръчани през немския сайт. Остана 1  Mr. Green  Но направо съм станала разногледа вече. Ето този си е харесал, а в каталога на Хипо го има за 45лв ( на стр.17) ако е същия   newsm78   И като едното нищо ще пална до Пловдив или София  Wink

П.П. Редактирам се. Не с еднакви, от различен клас са, информирах се подробно , сега мисля да обиколя и нашия мил град да видя какво предлага, ако не да се ориентирам навреме. 

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 15:46 от TINA

# 184
Колкото и невероятно да е - получих на имейла извинение от ръководител сектор "Клиентски маркетинг" в Кауфланд България г-н Илия Павлов. Сутринта написах писмо и вече имам отговор. Е, поне си признават, че грешката е тяхна и няколко пъти се извиняват.
А писмото завършва с "Оставам с надеждата, че ще продължите да пазарувате в Кауфланд"   Laughing
Значи все пак някой чете клиентските писма ...

# 185
  • София
Ася,браво,хубаво е,че са ти писали.
Тина,аз писах че ще ходим до Сф почивните дни,но ще пазаруваме от Джъмбо,там дали ги има тези трансформери?

# 186
  • Плевен
Тина, ще ме светнеш ли за класовете на трансОрмерите? Виктор още не ги е надушил, а  и аз не му ги показвам съзнателно.

# 187
Оф, и с тези ли трансформъри един ден ще делим жилищна площ? Големи са уроди  Rolling Eyes
Но като ходих да търся подарък за 5 годишно момче и продавачките казаха :"Само трансформъри! Полудели са по тях".

# 188
Моят син май е единствения, за който не представляват интерес тези трансформери. Нещо не ги харесва.

# 189
Тина,аз писах че ще ходим до Сф почивните дни,но ще пазаруваме от Джъмбо,там дали ги има тези трансформери?

Незнам, той реши че иска точно този. Няма начин според мен да ги няма, въпроса е на каква цена   Rolling Eyes

Тина, ще ме светнеш ли за класовете на трансОрмерите? Виктор още не ги е надушил, а  и аз не му ги показвам съзнателно.

Ето тук четох. Има Deluxe, Voyager, Leader и т.н Размера им също е различен, някои са с батерии.

Оф, и с тези ли трансформъри един ден ще делим жилищна площ? Големи са уроди  Rolling Eyes
Но като ходих да търся подарък за 5 годишно момче и продавачките казаха :"Само трансформъри! Полудели са по тях".

Пожелавам ти не ти стига до главата. Не стига че са скъпи, ама има и много герои. Като капак не всички толкова лесно се трансформират, някои за възраст 5+ затрудняват и мен   Mr. Green
И къде да беше само Трансформъри, то са Маккуин и цялата свита от Колите, Уоли, Спончбоб, Спайдърмен, Батман, и който друг се сетиш, Роботи , и всики други анимационни герои   Mr. Green

# 190
  • София
Оф,Дикси,сега докато четях тука темата и Мими е до мен.Проведохме следния диалог
-мамо,каква е тая баба/от аватара ти/
-ами баба,стара баба
-защо са и затворени очите
-не знам
-ми тя явно е умряла Crazy
-аа,не е умряла
-ами явно и се спи тогава
-сигурно
-ааа,бабите нямат обици на носа,ще кажа и на баба Марче да си сложи Laughing
.....
Това е.Аватара ти е причина за нестихващи въпроси у дома.

# 191
И Никола сега й се кефи   Mr. Green   Каза че била готина с обицата  Crazy

# 192
Валенцеее, бабата ми се препича на слънчице, за да не загуби свежия си тен и понеже й блести е примижала  Grinning
Ето сега и баба Марче вече ще си има Коледен подарък от вас - обица за нос!  Mr. Green

Ей, майки! Децата ви се навъртат около вас да си играете, а вие по компютрите седите, аааамахааа! 'Айде ставайте  Crossing Arms

# 193
Ей, майки! Децата ви се навъртат около вас да си играете, а вие по компютрите седите, аааамахааа! 'Айде ставайте  Crossing Arms

Де да беше така, избираме си подаръци. Докато дойде рожденния ден кой знае какво още измислим   Crazy     
Ставам     Hug

# 194
  • София
Учим ги на самостоятелност децата..защото сме добри майки. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт