ПЛЕВЕН - 72

• 27 597
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Питанка-наясно ли е някоя от вас как стоят нещата с майчинството при ученичка-обезщетение, самото майчинство като време 2 г, закони... Питах и в правната тема, дано отговори някой Simple Smile

Тина,  скорошно оздравяване на Ники Hug

# 91
Атракция, мисля че няма значение дали е ученичка или не. Закона май е един и същ, а и ако има 18г пък съвсем.
Ако блек чери се включи може да каже, тя нали беше в 12ти клас миналата година.

# 92
АМи при мен не беше по-различно от останалите,простъо спряха да ме осигуряват от училище а от работата,където бях писана.Но вече си бях на 19.(Бях в 8 месец на бала  Mr. Green ) Иначе от тези неща не разбирам.Имам кой да питам на момента когато ми трябва нещо.Ако немогат да ти кажат как стоят нещата мога да попитам.

# 93
  • Плевен
В романтика са започнали да провят торти с кремове различни от сметановите, които са супер- Peace
Хм, "Романтика" поне от 4 години имат такива торти, а може и повече. Казвам 4-ри, защото от толкова години купувам торти за всякакви поводи от там.

# 94
 сега са започнали да правя едни нови- опитах шоколадовата вече.намаше я преди 100% съм сигурна

# 95
  • Плевен
Момичета, можете ли да ми проверите това яке има ли го в някой цвят р-р 120 или 126 ?
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324103561& … tegoryid=23112482
Благодаря, Ерота.
Някой скоро ще поръчва ли от френския сайт?

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 18:38 от valja

# 96
От тъмнолилавото има 126.
От светлолилавото има само 108 и 114.

# 97
Валя, имай предвид, че якето е умалено. Поне ръкавите. На Митко трябваше да взема 102. Той има червеното 94-ти и си го носи. Страхотно е, махат се ръкавите и качулката и става грейка. И е много топло.
138 има от червеното, синьото и тъмно лилавото.

# 98
В романтика са започнали да провят торти с кремове различни от сметановите, които са супер- Peace
Хм, "Романтика" поне от 4 години имат такива торти, а може и повече. Казвам 4-ри, защото от толкова години купувам торти за всякакви поводи от там.
Може ли да ми кажете къде се намира тази сладкарница,че като ви слушам ми се прияде тортичка! Laughing

# 99
  • Плевен
Дикси, а колко висок е Митко? Виктор е около 116см. Мисля, че този размер 126 и догодина ще му стане. Thinking   Oткрихте ли бълхата?

# 100
Ето ни и нас.днес бяхме на ортопед-за сега всичко е наред,ходихме да й вземат кръв заради пентаксима,ниски тромбоцити и хемоглобин...та след 2 седмици пак ще й вземат кръв Cry

# 101
И аз съм в чуденка сега за размерите. Никола е 117см и последните дрехи които му взех са му малки. Сега мисля да пробвам с 126 пък да видим. Якето което носи сега съм го купувала миналата година - 114 е, а пък на панталони и долнища май отиваме на по-големия размер.

Хайде адашката да се оправя и тя.  Hug

# 102
Този Пентаксим,много м е е яд ,че го биха на малкия.Заради този менингит ми измъчиха детето.Аз да попитам.На него ваксината за менингита е в шишенцето с прахчето а ДТК и Полиомеллит са в спринцивката.Така ли е?Когато четох упътването останах с такова впечатление ,а така си пише на спринцовката и шишенцето.Знае ли някой?

# 103
  • Плевен
Тина, децата ни са един калибър. Никола най-високият ли е в групата?

# 104
Не е, той е все с по-големи, нали е в края на годината роден. А какви едри девойки има   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт