Още мъничко остана - скоро ЯНУАРСКА мама ще гушка радост най-голяма!

• 15 158
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Ей, добре че е Лорини да гледа и за нас!

Цвети ЧРД и на теб!

# 31
 cold Nature Snowman Честит ви първи сняг!!!!! cold Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman И на БРЪМ  и ЦВЕТИ newsm59  party023 да сте здрави и щастливи мами!!!!! Ей аз съм най-щастлива на света,ето я истинската  зима!!!! Joyда изтрепе всички вируси дано! PraynigЛено ще те набия момиче само да ми паднеш,я да не се тревожищ и да се усмихнеш,че онова малкото усеща всичко!доня КОПРИВА  вообще не се учудвам на разказа ти за Токуда!Хайде приятна вечер мамета,че моята принцеса се бонтува  newsm32постоянно и немога да седя на едно място дълго време!!!!  bouquet

# 32

Честит рожден ден Бръм, бъди много щастлива и винаги обичана, лека бременност до края и един сладък бебок за финал!

Честито и от мен! Нахлувам в темичката, тъй като кутията на Ваня е пълна, явно по повод празника!
Честито и на другата рожденичка!
Виждам, че още няма бебче в групичката, което е добре, само от декември нататък да почват хубавите новини.
Леко до края момичета! Hug

# 33
  • София
Ама и аз съм една заспа!

ЦВЕТИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ! МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ ТИ ЖЕЛАЯ!

Лено, имаш подкрепата ни, не се притеснявай толкова, мила!

Доника, и аз го изведох моето диване навън, така хубав се мяташе в снега, че и на мен ми се прииска, ама пусти корем легна ли на снега няма да мога да стана  hahaha

Сиси, много си бърза! Пак ти благодаря!  bouquet

# 34
Цвети ЧРД и на теб,сбъдване на всички мечти и послушно и ядящо бебе на финала!!!  bouquet  bouquet
MianaNia толкова се радвам,че наминаваш да ни видиш Hug Как си миличка?Слуша ли малката кукла?
Копривке големи изживяваия,като знам аз как лесно се изнервям от задръствания ooooh! си представям какво ти е било.Почивай сега и не си вкарвай нерви  bouquet
Лено дано не е нещо сериозно и да успееш да останеш спокойничка,че така се напряга и бебо. Hug
На мен днес ми е едно такова смотано,сигурно от времето де.И цял ден съм си вкъщи самичко,мъж ми е на презентация и после на бизнес вечеря и на мен ми е тъпо и ще видя нещо филмче да погледам.
Хайде цунки мами Hug

# 35
здравейте,
снегът в края на ноември пак изненада всички-кой излезнал навън с галошките,кой не може да кара в това време,а се бута.... #Cussing outиначе навън беше много красиво-напомня за наближаващите празници  ura,а нашият случай за и бебевалежа,който ни очаква  ylinfant newsm32.
ние довечера мослим да посетим някое кино,че после с две деца не знам кога ще ни се отдаде Rolling Eyes

# 36
 Ох, на мен как ми се въргаля в тоя сняг, нищо че е мокър, ама няма.  Cry Обаче снимах бурията и я сложих в youtube!  Joy

# 37
Дайте снимки на снега.... Praynig Praynig Praynig
 nbirthday и на Цвети!

# 38
  • София
Дайте снимки на снега.... Praynig Praynig Praynig

Специално за теб
Сори за качеството Rolling Eyes
А не съм ви показвала експлоатация на детския труд hahaha

а мама си пие кафето Hug

# 39
Хоп и аз в новата темичка. GrinningДано съм хванала втората страничка.Честит рожден ден на празнуващите мами Hug  bouquet newsm59.Аз да ви се оплача малко-такава апатия и депресия ме е налегнала,че......не знам как ще се справя Weary smile3518 newsm50.Отдавам го на лошото и студено време(нали до сега беше топло).Днес излязох до магазина и с ужас установих,че не мога да си закопчея якето,което гласях за зимата Crossing ArmsЯвно съм се подценила #CrazyКакто и да е стига съм пълнила и без това хубавата ни темичка с негативни мисли.Пожелавам ви приятна вечер и само хубави сънища.  p.s Сиси благодаря за прекрасната темичка smile3525                  

# 40
Хайде и аз в новата тема smile3501на СИСИ прекрасна е ! newsm59на Цвети!Дони,чудесни снимчици особенно последната Laughingмале колко си лоша Laughing ето и една снимчица  на моята племенница и бъдещият татко,много са ми мили Laughingлека нощ и приятни сънища !http://media.snimka.bg/1386/009026520.jpg

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 20:53 от desisladka

# 41
  • софия
 newsm59 на БРЪМ и ЦВЕТИ!!!!!!!Пожелавам ви мн щастие и късмет! newsm51
Честита нова тема и честит първи сняг

# 42

Амелия :
Кой се оплакваше, че не е купил нищо и не е измислил име. И аз съм така, за момче си имам име, ама то нали уж ще е момиче та сме до никъде.

аз,аз .. Несъм започвала още,моткам се още с малката. Забелязах,че има мами  с малки и големи палавници ooooh!аз усещам ,че ми става трудно да се справям  малката.о сега се чуствах пълна с енергия и подвижна,о веще се уморявам много бързо, а и дъщеря ми постоянно иска да я вдигам на ръце.Вие как те мами,как се справяте ? Разказвате ли на децата си за новото попълнение в семейството,мен това най-много ме тревожи,как малката ще разбере ситуацията и много ми се ика да мине с възможно наймалка ревност от нейна страна,но как щ го постигнем незнам newsm78

# 43
Добро утро, момичета! Днес е страхотно навън - сняг и слъннце - мисля, че това със сигурност ще повдигне настроението ни  Simple Smile

Видях един линк в темата на декемврийките, който много ми хареса - определя ти килограмите по седмици и не е като това, че трябва да качиш 10-12 кг за цялата бременност, а зависят от кг, от които си тръгнал. Та с други думи много се успокоих, тъй като се оказа, че моите 15 кг са в норма - е в максимума, но все още е ок  Grinning. Ето го сайта, ако някой иска да се успокои като мен  Laughing http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

Хубава неделя и много усмивки  Hug

# 44
  • Варна.....
Лено   ти направо ме успокояваш с тази таблица. Според нея съм в норма, ама пусто като ми тежат... Чак ми идва да вляза в  по- строг режим.
Аз говоря доста с баткото, разликата ще е голяма -9 години, и той ще почувства доста осезателно новият член на семейството. Още повече, че сега ми е един вид втори брак (нямаме брак, ама как да го кажа). Уж е положително настроен, очеква с нетърпение бебето, НО като се случат нещата и вниманието и грижите се насочат в друга посока не зная каква ще е реакцията му. Обясняваме, че заедно трябва да се грижим за бебето, че трябва да му помогнем да порастне и т.н. Дано няма сериозни катаклизми за детето. То и без това е доста ранимо на тема "мама".
А ние сняг нямаме, детето така го чакаше....

Общи условия

Активация на акаунт