Кодове за Ла Редут 17

• 37 599
  • 501
  •   1
Отговори
# 345
  • Там....където всичко е възможно ....

Някой може ли да ми помогне да разбера как изглежда подаръка с този референтен код 5667151 ??? Пише че са 6 чаши с лъжички, но много ми се ще да зная как изглеждат ?
Taka по референтен номер ,няма кои да ти каже какъв е подаръка,но по описанието което си дала мисля ,че става въпрос за сосиерките Peace.Виж как изглеждат в първи пост.

само да попитам това поларено сако до каква сума го намаляте? извинявам се за въпроса, но не съм следила темата.
Кодовете са няколко страници по назад Peace

# 346
  • под шипковия храст
еее, ама опасни сте! Joy
това нищо за подаръче не оставихте, спрете се бе хора... Laughing Laughing Laughing
ама то верно им изчерпахте бонусите! ooooh!

а между другото плюшените кравички и патета май са персонални, от три дни ги мъча и не щат и не щат да захапят. Thinking
и на  37141 не ми дава БД, макар че го приема.

# 347
  • БУРГАС
http://www.laredoute.fr/vente-poussette-3-roues-maxicosi-quinny- … mp;categoryid=490
Тази количка дали може да се намали поне още малко.

# 348
  • Пловдив

Абсурд - с този знак горе вляво и с цена при руж

Пише ги тези неща в първия пост мисля, ама никой не чете  Rolling Eyes

# 349
  • БУРГАС
Мерси много честно казано просто изключих да обърна внимание на знака.

# 350
еее, ама опасни сте! Joy
това нищо за подаръче не оставихте, спрете се бе хора... Laughing Laughing Laughing
ама то верно им изчерпахте бонусите! ooooh!

а между другото плюшените кравички и патета май са персонални, от три дни ги мъча и не щат и не щат да захапят. Thinking
и на  37141 не ми дава БД, макар че го приема.
Наистина не останаха хубави подаръци Confused
А що се отнася до плюшените кравички и патета не са персонални,ами и те са изчерпани вече hahaha
Май полареното сако е наи изгоден като подарък Wink

# 351
здр. искам да попитам , ако ползвам код който ми дава безплатна доставка + артикул който не е наличен дали ще ми мине поръчката ?

# 352
  • Стара Загора
Твьрдо НЕ

# 353
  • София
здр. искам да попитам , ако ползвам код който ми дава безплатна доставка + артикул който не е наличен дали ще ми мине поръчката ?
Ами,пробвай,и ще видиш,че въобще няма да стигнеш до втората стъпкПоне при мен е така.

# 354
кода 40347 за БД ми е свободен, но е до днес 01.12, ако на някои му е нужен да пише на лични

# 355
получих този код 59919 на първа страница пише че е за -40% МРЗ плеар, само плеар ли мога да закупя, извинете за този въпрос но не знам и къде се пише кода когато се пазарува с код  Embarassed 

# 356
Eииии,не мога да си намеря код хем за безплатна доставка ,хем за подарък Mr. Green
Някакви предложения Rolling Eyes

# 357
Купувам поларено сако 42/44 - някой ако има излишно нека ми пише на ЛС  Praynig

# 358
  • София
Случайно някой да има изпратен код - 41939 и да не мисли да го ползва? Много ми харесват кутийките за подправки, но не се хващат на никой от моите акаунти  Cry
Благодаря предварително   bouquet

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 15:20 от Ivanichka

# 359
19828 un sac a langer gratuit   при мен се хваща и ми изписва  beige blank 

Общи условия

Активация на акаунт