Кодове за Ла Редут 17

• 37 747
  • 501
  •   1
Отговори
# 150
момичета вчера се рових в сайтовете които са дадени на първа страница за кодовете и попаднах на един код 24082 дава 25% намаление на колекция Е/З и при поръчка над 100 Е дава подарък sac de voyage цвят brique et gr аз го пробвах с този панталон http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22906158&a … documentid=201208 при 4 броя само намаление при 6 и подаръка

# 151
беби на мен с този код ми пратиха кафевите пътни чанти и пак така ми пишеше за цвета

# 152
  • Sofia
Аз съм навита за размяна, обаче с тренч - имам 38/40 и 42/46. Peace

Благодаря, тренч вече имам!  Grinning

Още търся замяна на полареното сако - давам 38/40 за 42/44

# 153
аз искам да попитам за тази така коментирана прахосмукачка, който вече я има
хубава ли е и заслужава ли си да я поръчваме? гледаме я на снимката изглежда добре, но в действителност????????

# 154
аз искам да попитам за тази така коментирана прахосмукачка, който вече я има
хубава ли е и заслужава ли си да я поръчваме? гледаме я на снимката изглежда добре, но в действителност????????

Не е мощна.  Много се цапа. И трябва да се чисти след всяко ползване. Но за 20 лева си е ок.

# 155
  • София
Момичета, имам един проблем, можете ли да ми кажете на кой е-mail да напиша до Ла редут, защото мисля, че ми обещаха един сак шопинг, а не са ми го доставили с нито една моя поръчка? ето писмото, аз ли не съм разбрала правилно или те просто са пропуснали да ми го доставят..?
Chère Madame ,

Vous avez passé une commande récemment et je vous en remercie.

Je suis très heureuse de constater que la collection Automne Hiver 2008 de La Redoute vous plaît et j’espère que les articles que vous avez choisis vous donneront entière satisfaction.

Pour vous remercier de votre fidélité, un sac shopping « spécial 80 ans » vous attend dans votre colis : il s’agit d’un cadeau exclusivement réservé à nos Meilleures Clientes... un petit geste pour vous montrer notre reconnaissance.

Merci encore... et bon shopping sur laredoute.fr !

Laurence,
Responsable Meilleures Clientes

Мерси предварително... Не че съм за сака, но като го дават...  Blush

# 156
да Веси, обещан ти е сака, че ще бъде в колетчето  Peace

аз преди малко пуснах първата си поръчка с кода за матрака, тъй като съм нов клиент  Flutter
сега обаче ще пускам от името на мъжа ми друга и изредих доста кодове, но не знам с какво да намаля или поне да махна доставката, на тези двете нещица  Mr. Green

click
2 click

# 157
  • София
...аз преди малко пуснах първата си поръчка с кода за матрака, тъй като съм нов клиент  Flutter
...

Даде ли ти, че е наличен?!? Аз го дебна от време на време, но все ми пише, че ще го има след 3 седмици. Сега пак го пробвах-същата работа.

# 158
Да в наличност беше при мен  Crazy

# 159
  • Враца
Момичета, да Ви попитам само при мен ли днес не работи 37419...и има ли друг код намаляващ 25% спортни стоки, че трябваше да пусна снощи поръчка на приятелка, но пусти банкери не съумяха да разблокират навреме картата ми

# 160
интересно при мен дюшека го дава наличен след 3 седмици Thinking

# 161
  • БГ
vessy1, мейла е на  както винаги на стр.1 Peace

# 162
определено дюшека го няма - аз го дебна да не кажа ежедневно.
виж си поръчката дали е приета, защото действително изписва подаръка в кошницата, но в графа наличност си пише - след три седмици, а ако е така няма да ги изпратят поръчката.

# 163
  • София
Ако някой е навит да разменим тренча за поларено сако да ми пиша на лични. Имам два тренча 38/40 и 44/46, търся поларено сако 40/42.

# 164
определено дюшека го няма - аз го дебна да не кажа ежедневно.
виж си поръчката дали е приета, защото действително изписва подаръка в кошницата, но в графа наличност си пише - след три седмици, а ако е така няма да ги изпратят поръчката.

ами приеха ми я, и на имейла получих потвърждение, пише че се подготвя
и на другия акаунт, който регистрирах ми изписва, че е в наличност
да не би като нов клиент да е в наличност при мен и на двата акаунта!
 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт