Кодове за Ла Редут 17

• 37 623
  • 501
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Който е получил полареното сако-вталено ли е,или е като тренча? Тренча си го нося един номер по-голям и ми събира големия корем,а сакенцето как е ?
Благодаря предварително   bouquet
Не е вталено,право си е,даже на пръв поглед се разширява,но си е право  Hug
Момичета, прие ми кода за полареното сако Laughing Кажете ми, моля ви, като си поръчвам 42/44 сакото с този номер дали ще ми е малко? Четох някъде, че било малко умалено?!

Ами виж в продавалника има размери и прецени  Hug Май наистина е леко умалено,но аз не съм си поръчвала връхни дрехи ,освен от тинейджърските и не мога да преценя,блузи нося 34/36 и полареното 38/40 ми заспа Simple Smile

Аз да кажа че имам за замяна едно номер 46/48  Hug Сменям го за 38/40  или 42/44 или пък за чантата с жирафчето  Peace

# 286
Мерси, sis7   bouquet

# 287
Знаете ли 4е можете да поканите приятели да се регистрират и да пазаруват в ЛР? За това получавате чек за 5 евро, най-вероятно невалиден, но затова пък ако приятеля ви си направи регистрация получава 10 евро отстъпка - това е сигурно и след като си пусне поръчката би трябвало вие да получите чек, т.е. код за -20 евро. Още си чакам 20-те, 5-те не вървят, но на нов акаунт -10 са сигурни. Опитайте ако имате налични банкови карти понеже с една карта могат да минават плащанията на не повече от два акаунта

# 288
  • Бургас
Знаете ли 4е можете да поканите приятели да се регистрират и да пазаруват в ЛР? За това получавате чек за 5 евро, най-вероятно невалиден, но затова пък ако приятеля ви си направи регистрация получава 10 евро отстъпка - това е сигурно и след като си пусне поръчката би трябвало вие да получите чек, т.е. код за -20 евро. Още си чакам 20-те, 5-те не вървят, но на нов акаунт -10 са сигурни. Опитайте ако имате налични банкови карти понеже с една карта могат да минават плащанията на не повече от два акаунта

Как точно трябва да го поканиш?

# 289
  • Карлово
Който е получил полареното сако-вталено ли е,или е като тренча? Тренча си го нося един номер по-голям и ми събира големия корем,а сакенцето как е ?
Благодаря предварително   bouquet
Не е вталено,право си е,даже на пръв поглед се разширява,но си е право  Hug
Момичета, прие ми кода за полареното сако Laughing Кажете ми, моля ви, като си поръчвам 42/44 сакото с този номер дали ще ми е малко? Четох някъде, че било малко умалено?!
аз си взимам винаги 42/44, днес ми дойде този размер поларено сако-точно си ми е.

# 290
Момичета здравейте!Искам да си пусна поръчка и сумата ми е за 207 евро-има ли някой код който да ми намали поръчката или някой готин подарък за подобна сума?Рових се в темата за кодовете но повечето не действат затова питам тук.Някой ако е ползвал скоро код който действа ще съм мноооооооооого щастлива да ми помогне.Много много ви благодаря предварително  bouquet

# 291
Момичета здравейте!Искам да си пусна поръчка и сумата ми е за 207 евро-има ли някой код който да ми намали поръчката или някой готин подарък за подобна сума?Рових се в темата за кодовете но повечето не действат затова питам тук.Някой ако е ползвал скоро код който действа ще съм мноооооооооого щастлива да ми помогне.Много много ви благодаря предварително  bouquet
Кодовете повлияват различни категории артикули-демек-почваш подред и гледаш кой те устройва най-добре.
ПОдаръкът (ако действа кода) не зависи от сумата в кошницата-дали 20 или 200 Е,все един е.
С наближаване на намаленията стават кът действащите кодове.
Успех  Peace

# 292
Кодовете повлияват различни категории артикули-демек-почваш подред и гледаш кой те устройва най-добре.
ПОдаръкът (ако действа кода) не зависи от сумата в кошницата-дали 20 или 200 Е,все един е.
С наближаване на намаленията стават кът действащите кодове.
Успех  Peace

bouquet  bouquetБлагодаря тайно се надявах от 200 да станат 100 примернооооооо Mr. Green  bouquet  bouquet

# 293
  bouquet  bouquetБлагодаря тайно се надявах от 200 да станат 100 примернооооооо Mr. Green  bouquet  bouquet
[/quote]

Това много трудно ще стане, но не е не възможно - имало е кодове за 50% намаление на всичко, но много рядко и много за малко..
Ако всичко ти е ненамалено - имаш шанс да го понамалиш с около 50-60Е .. Но ако са намалени нещата - това е положението Simple Smile

# 294
отдавна не съм пускала поръчка дали има някой нов код за бд  Praynig

# 295
кажете  ми моми4ета един деистващ код за БД.Благодаря

# 296
muhito пробвай 32786 30/90   37141  ИЛИ 21911 късмет

# 297
Исках да пробвам офертата с боичките и 30% намаление на играчките. Но не я прие. Код 41882 не е ли до 31.12.2008?

# 298
Моми4ета, дайте някакъв код да намаля тези маратонки, моля.

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5795184& … ue&ksource=-1

Пробвах поне сто кода, най-много безплатна доставка или някакви подаръци. Не ща подаръци, искам намаление. Поръчката ми е за 532 евро! Не може да няма нещо за намаление, по дяволите...

# 299
Явно всички спите, ще поръчам с кода за някакво кимоно...

Искам да ви се оплача, че предната поръчка от Со Хоме, пак не ми я намали, а уж имах някакъв код.

Според много се разглезиха тия в Ла Реду и вече няма свестни кодове.

Общи условия

Активация на акаунт