Прави се бързо и след 24 часа е готова за ядене!Няма аспирини,бикарбонати и др. тем подобни
Значи продуктите са на око, по вкус,но горе долу :
1 зелка
1 карфиол
9-10 червени чушки(камби)
3 големи моркова
връзка кервиз
Всичко се нарязва на красиви малки кръгчета(морковите) розички (карфиола) и все малки хапчици- зеле,чушки
Аз на чушките им взимам всичко без дръжката и семките,винаги така си ги правя и тази част около дръжката си ползвам ,дори при пълнени чушки го слагам това вътре в плънката на дребно Та и тук си ги нарязах и в трушииката
Залива се със вряща марината от: 1/2 бутилка оцет
150мл олио
3-4суп лъж сол
3-4 суп лъж захар
Разбърква се периодично и след 24 часа се хапвааа
Да се изяде до 1-2 седмици!
Аз си я правя всяка година преди празниците и в хладилник издържа и повече,но ние си хапваме и не остава дълго де
Тамън сега я правих и утре вечер ще я ядем