КГБ = Клуб на Готините Баби - 49

• 18 184
  • 428
  •   1
Отговори
# 270
  • в малка спретната къщурка
Вместо със салатата да се захвана,
реших при вас малко да остана.
Нали после ще се отчитам,
да разкажа кой,какво е писал.
Прочетох днес,че телевизор
гледат нещастните хора,
аз щастлива съм и при Вас
повече ще си постоявам.
За всички Ви ще вдигнем
по късно - Наздраве,
щастливи бъдете
и злото да Ви забрави.

Hug Hug Hug

# 271
  • София
    Да се похваля,че хванах мишката.Сутринта Любо,я яде на закуска.

# 272
Здравейте момичета.
Прибрах се от работа,сложих ядене и хоп при вас.
Мастерче честит имен ден на майчицата ти,да е жива и здрава.
Леле докато ви изчета от кухнята замириса на изгоряло.

# 273
Прибрах се от разходка - много студено ми се видя. Сложих да вяра на Алекс манджата и хоп - при вас.
Ние си имаме от вчера от телешкото, трябва да го стопля и да направя салата и хайде и ние - наздраве.
Зиче, и на вкус стана много добро! Доволна съм и пак ще направя така.
Айша, ти пита как го направих. Сложих в гювеча нарязаното на хапки месо + гъби, моркови, маслинки, лук и картофи на едро. Добавих подправки - малко дафинов лист, чер пипер(зрънца), червен пипер, залях го с чаша червено вино и дом. пюре, захлупих го с капака и хайде във фурната за няколко часа на слабо. Май това беше  newsm78

# 274
  • София

Аз пека заек в плик ,но без нищо друго само намазан с масло и подправки.
 Марси хубавое и телешкото,но младите не обичат нищо печено в гювеч. newsm78
 Днес бяхме затворници с Вели,но си изкарахме весело. В тази поледица пред блока не ми се ходи в гипс зимата.
Фурийчеза ТВ няма време много,пускам го когато се овапиря някоя нощ за приспиване.
 Мони оправдана си за изгорялото,не ни мързи да пишем... Grinning
 Лека  вечер и добро настроение. Hug

# 275
Яжка, Любо днес е бил щастлив Joy
Моничка,така става като не са ни умни печките.Ако може и с дистанционно да се управляват,ще е най добре.От компа бъркаш яденето. Joy
Видях,че в мое отсъствие сте спрятали и еротични салати,а ги няма в рецептите,ще се строяваме.Сега ще се върна назад,че снощи май не само две не съм виждала smile3532
И с тез марудници,само лиготек станах, от кога им се каня,но утре ще си ги подхвана май. newsm78
Шпунц,не че времето не ни стига за Тв,а защото сме щастливи Joy.
Марси,телешкото е на почит у нас,защото Ели най много обича телешка пържола.Кога в плик,кога с фолио в тавата,но винаги с червено вино.Пак се олях hahaha.Май трябва да се ориентирам към масата.

# 276
Яге Любо днес е позамезил,а?  Joy Joy Joy Joy
Браво на него!

Не всички ,които хапват и пийват! НАЗДРАВЕ И ДА ВИ Е СЛАДКО!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 277
  • София
    Момичета как се дозира оспамокс.Намерих в аптечката и започвам да го пия,защото ми се обели носа от хремата,а искам по-бързо да се оправя.И също,ако знаете- може ли да пия оспамокс и да смуча  коризалиа/ хомеопатично/ за хремата?

# 278
  • тук и там
И аз откога им се точа та тези марудници,но в събота вече няма да им се размине.
Браво на Любчо-добро момче,добро представяне.
Мони, аз тая работа един,два пъти съм я правила и сега мъж ми  върви след мен и вика-исключи ли това,изключи ли онова,ама така ме бъзика,че взех да си вярвам вече.
Малко хумор,а покъсно и нещо друго.

Жената Боже винаги може!
И здрава може, и болна може, и отпред може, и отзад може, и всякак може.
А мъжът Боже, не винаги може и когато спре да може, прибери си го Боже!

--------------------------------------------------

Има две неща, които не искаш да чуеш за жена си:
1. Бих я изчукал.
2. Не бих я изчукал.

Как жените коментират как са се чувствали след първата брачна нощ.
Англичанката: повече такива срамни движения никога няма да правя!
французойката: само да си изплакна устата и ще ви обясня.
Чехкинята: казах му, че ако не може да повтори, ще ида в България.
Българката: Пешо, Пешо, ако ти беше такава голяма и заплатата... rolleyes.gif

----------------------------------------------------------

Един нашенец на морето свалил една французойка. Случило се, че
отишли на плажа късно през нощта и започнали да правят секс.
Към кулминационния момент французойката почнала:
- C`est tres joli! ("се тре жули" - много ми е хубаво)
А нашенеца:
- Е па как нема да жули, он целия е у песък!

- Скъпи, бременна съм!
- И ти ли бе?! Вие да не сте се наговорили всички днеска?! huh.gif

Баба и дядо решават да правят секс за последно, а бабата вика на дядото.
- Ами ти ще можеш ли да го вдигнеш на тези години.
Дядото:
- И да не го вдигна ще го вържа с две пръчки и пак ще ти го набутам.
И така вързал го дядото с пръчките и както се канел го набутал на бабата.
След края на секса двата яйчника на бабата си говорят:
- Абе през целия си живот всичко съм виждал, ама да го вкарват на носилка не бях виждал......

В съда обвиняемия:
- Прибирам се вкъщи, жена ми лежи в спалнята, прозореца отворен, а отвън тича един тип. Хванах шкафчето и право върху онзи отвън.
Свидетел 1:
- Тичам си аз по алеята и изведнъж това шкафче на главата ми.
Свидетел 2:
- Седя си значи в шкафчето...

Коя е последната степен на импотентност?
Да вкарваш езика побутвайки го с пръсти...

Две мишки ядат лентата от филма "Отнесени от вихъра" в мазето на едно кино в София. Едната мишка пита:
- Как ти се струва?
- Ами, да ти кажа честно, книгата ми хареса повече...

Вълкът, заекът и хамстерът решили да участват в пиеса. Събрали се на съвещание. Вълкът казал:
- Трябва да си изберем артистични имена. Аз ще се казвам Вуйо, заекът ще се казва Зуйо...
Тогава хамстерът казал:
- Ааа, аз няма да участвам!

notworthy.gif

# 279
# 280
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Мими , изтрепа рибата.  hahaha

# 281
  • София
Да се разпиша - тук съм. Дойдох си и сложих да се готви пилешко с ориз във фурната. Прочетох всичко.
Честит празник на Габчето, на мама на Мастерчето, на Кати. Пожелавам здраве, много щастие и пари.
Аз - няма какво да се похваля. Цял ден в работата на топло седях. Даже обедната почивка не излязох, много ме е страх от леда. Вечерта едвам се прибрах от задръствания. На всичкото отгоре - срещу нас направиха пешеходна пътека. Прясно боядисана, хубава с бяло и червено.
Да, ама от мокрото на боята така се пързаля, че едвам преминах. Колите спрели и ме чакат, свирят нервно, а аз едвам пълзя. Е, нали всичко мина и съм на топло вече.

# 282
  • София
Тука пак е весело!
Мими, Joy Joy Joy Joy
 Кати от Кипър, да ти е честито името, много хубави неща  занапред и весел празник тази вечер!
 newsm51 smile3525
Правете марудниците, защото са многоооо хубави!!!
Яжке, какво стана с настинката, душко? Само хремата ли ти остана? Оспамокса беше или на 8 или на 12 часа - отдавна не съм пила.
Жабче, я пусни снимка на този Дедко коледа, че откакто голям Краси го няма , само за него говориш и все за та....ците му. Брей даровит дядо, брей!

# 283
Бабо Миме,ти така
искаше и ни разсмя Joy Joy Joy Joy Joy.
След прекрасната вечеря,
и след твойте вицове. Joy Joy Joy
Фенчо ще награбя смело,
ако ще да Ви тресе hahaha hahaha hahaha

Браво Мая,на време попита newsm78,защото и аз се чудих,че все за топките му говори. Joy Joy Joy.Жабче.като го провисиш дедко си Коледа,на отворен прозорец ли спиш hahaha hahaha hahaha
Хамса,Добре си ни дошла  bouquet.Идвай по често,даже остани в темата ни ако ти е приятно.

# 284
  • София
Към baba iaga  :  Rolling Eyes
                                                                                                         "Може ли да се съвместява антибиотик и хомеопатия?

Категорично – ДА, ако имаме показания. Най – добрия пример за това е диагнозата - гнойна ангина. Тя винаги трябва да се лекува с антибиотик, защото много чест причинител на нея е стрептокока. Ако той не се излекува, има опасност да причини усложнения – засягане на ставите и сърцето. В хомеопатията имаме прекрасни препарати за лекуване на гнойна ангина. Прилагането им дава възможност да изберем възможно най – тесноспектърния антибиотик – напр. Оспен. По този начин защитаваме организма от страничните ефекти на по – широкоспектърните антибиотици /Клацид , Зинат и др./"

Съчетанието на антибиотика с хомеопатия дава възможност не само за излекуването на болестта, но и за профилактика срещу следващи рецидиви. Тя се получава, като продължим даването на хомеопатията дълго време след оздравяването.

д-р МАРИО Янакиев
http://www.d-rmario.com/statii_detail.php?id=145

Здравейте момичета! Чета ви от месец, но сега намерих  случай да ви пиша! Не, не съм лекар!  Embarassed Но се посъветвах с ЧИЧКО ГУГЪЛ за baba iaga.

Общи условия

Активация на акаунт