АПРИЛчето не се мотае, иска вече да играе!!!

• 13 353
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
 Здравейте казвам се Нели Кирилова от гр. Павликени , имам малко момченце, което се роди на 23.04.2008г. в 8:25 в гр. Павликени, носи името Атанас, тежеше 3,050 и беше висок 51 см.  Simple Smile

# 166
Здравейте казвам се Нели Кирилова от гр. Павликени , имам малко момченце, което се роди на 23.04.2008г. в 8:25 в гр. Павликени, носи името Атанас, тежеше 3,050 и беше висок 51 см.  Simple Smile
neli_84  bouquet

# 167
Здравейте искам да пусна и снимка на моето малко сладурче, някой щи ми каже ли къде

# 168
Здравей neli_84!!!     bouquet  bouquet  bouquet
Ако искаш се регистрирай във форума и поразгледай малко наоколо.
Ето тук има повече инфо за това как да си пуснеш снимка тук или да я прибавиш към профила си:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0
Добре си дошла!!!

# 169
Здравей neli_84!!!     bouquet  bouquet  bouquet
Ако искаш се регистрирай във форума и поразгледай малко наоколо.
Ето тук има повече инфо за това как да си пуснеш снимка тук или да я прибавиш към профила си:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0
Добре си дошла!!!

мерси

# 170
Neli8, добре дошла! welcome

# 171
Момичета много ви благодаря за милите думи

neli_84  bouquet

# 172
Нели, додбре дошла при нас!!!!!
Снимки на Атанас можеш да публикуваш в нашето албумче, което е на първа страница на темата. Казва се "aprilcheta2008".

# 173
здравейте.добре дошла нели!  bouquetпри нас нищо ново.Оливия си закусва с плодово пюре-не иска попара,нито мляко с бисквити Tired-ми така е за сега.днес пробвахме пюрето на хип-ми хапна половината...ще свикне.още малко и съм сигурна,че ще лапа после от кухнята.сега подремва а аз почивам с вас.

# 174
Ваня, откъде я поръча тази помпа? Искам и аз!

Нели welcome

# 175
Ласси, поръчах я от Данет и понеже ще ми я доставят чак в понеделник,, а аз тогава вече ще пътувам, утре Тони ще отиде да я вземе от офиса на фирмата. Струва 18 лв. Ето линка:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=74_80&products_id=1960

Дано да върши работа, че до неделя трябва да няма и следа от сополи, иначе не знам с каква съвест ще тръгна и ще оставя Боби Cry

# 176
Ваня, благодаря - ще си поръчам и аз, че и ние сме от сополивите(не в момента ,де ама от раждането все си подсмърчаме).
А за пътуването - можеш да ни пратиш пак свеки на някоя среща- ще я завариш чисто нова. Ще те чака с букет хризантеми да се върнеш Laughing

А за помпата нали знаеш - не се пъха навътре в нослето, а само до отвора  и не често, че се получава обратния ефект.

# 177
хелоууУ от нас!   bouquet

Ние днес се престрашихме и излязохме с  Деси (bbub) и Софито на разходка. Беше си хладничко, ама печеше слънце. Габа спа много добре. И на мен ми дойде освежаващо да си побъбря с някой, защото от събота не бяхме излизали  ooooh!

Ванче кажи после вярно за тая помпа Simple Smile

Аз днес се сдобих с миялна машина- РАЗГЕЛЕ! Много мразя да мия чиний и смятайте колко съм щастлива  Hug  Crazy

Габа днес пак си хапна порядъчно (пу пу).  Hug

Нели добре дошла на теб и на малкия Наско   bouquet

Нана и cow къде сте бе момичета?

# 178
Nqmam kirilica, no vi sledq, ei!!! Da Fnimavate v kartinkata! Celuvki na vsi4ki - mnogo va obi4am!

Nesinesi happy bd bdbaloni

(preinstaliraha mi i az ne znam kvo i sega nisto nqmam oste...)

# 179
Мацки вече съм си у дома Grinning дет се вика....
Цяла тема сте изписали нямам намерение да ви чета /не поради липса на желание/,ама ще вляза в час Wink
Гледам имаме си рожденичка....Nesinesi бъди жива и здрава!  bouquet
Ми толкова засега от мен....при нас нищо ново!До скоро!
.....а казах ли ви,че ми липсвахте много Hug

Общи условия

Активация на акаунт