Ужас!!!!!!!!!!!!!
Хайде като ни изпишат пак ще пиша. Молете се а Боби да се справи по-бързо с болестта!!!!!
Стискам палци за още по-голям напредък!

) УуУ стискам палци за колата- да имаш да черпиш в понеделник 

Знае че татковците не могат да устояват на щерките си 
Борко по- рано ли е роден от термин? Не се притеснявай сигурна съм че с Борко всичко ще е наред и не само ще стои ми и ще пролази и проходи и ще вилнее из къщата като дяволче. Много да го нацелуваш и да му кажеш че Габка си го обичка много
А за диетата- това допълнително те натоварва със сигурност, не може ли да си дадеш само един ден почивка и да си хапнеш каквото искаш?
) на Електролукс за 6 комплекта със сушене, самата тя се води inspire модел Цък, много съм доволна. 60 sm не е от големите , но не е и от малките, които са 45 см
Вчера цял ден съм събирала мръсни чиний и мазни и резултата е страшен- направо скърцат от чистота- даже си я кръстих, защото заслужава, след като ще върши най-гадната работа в къщи- казва се Мимето 
Диагнозата звучи страшно, но добре, че сте го хванали навреме. Не се притеснявай, щом сте в дорби ръце, всичко ще завърши добре. Ще чакаме новини. Моля се Боби да се пребори възможно най-бързо. Целуни го от нас.

Аз още си живея с трактор в ухото...

Ако мога ще пробвам да кача някъде клипче.Опитах,ама не стана.Ето друго весело клипче-обичаме пумпала http://picasaweb.google.com/nanaimarin/VideoBorko#5269314873970598274
водила ли си го на специалист? Гледах клипчето ви- ами Любина е вече на 8 месеца навършени - нито седи седнала, нито пълзи, същият червяк е
. Затова и нямам притеснения, децата са различни-едни сядат/пълзят/ходят рано, други не. И по въроса за диетата-Дюкан, нали? Аз я правих 2 месеца, свалих 10кг. и спрях по 2 причини-1. силно ми е спаднал имунитета, на два пъти един нищо и никакъв вирус ме тръшна яко
, та все пак мазнините и въхглехидратите си имат значение за организма... и 2.не съм особено месоядна и започна много да ми се драйфа, накрая даже от мляко и яйца... Та доФторът каза диетата да се спре за известно време. Направих 20 дни почивка, в които ядох, каквото ми душа сакаше
За мое учудване не качих повече от кило, починах си (най-вече от мозъчното си диетно обременяване 
И сега като гледам още колко много дечица все още не стоят си мисля,че малко се пресилиха в преценките.
Чудела съм се как ей така се плякат диагнози, без изобщо да се замислят какво причиняват с изказвания - щом е бил в кувьоз, значи от това ще да е да не може това и онова... Не искам да бъда разбрана погрешно, не всички лекари са такива, но ми трябваше време, докато си направя собствените изводи... Добре, че мъж ми е лекар и излизайки от нечий кабинет аз съм била готова да ревна, а той се хили - Споко, пълни глупости ни наговориха в момента. При нас е даже май по-страшно, щото нали е колега и масово се престарават... 
така че по един или друг начин до напролет ще съм пак ок

Браво на вас, които имате успех вече, дано не ви се връщат обратно.
Дано мине вече, че не се издържа направо.