АПРИЛчето не се мотае, иска вече да играе!!!

• 13 346
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Вени, нямам избор така или иначе ще е в шкаф. Затова и писах за проблема с капацитета му- на големите съдомиялни все не ми пасва едим от трите параметъра, затова и се туткам и търся. В крайна сметка ще слагам сигурно от малките, но за 6 комплекта, явно нямам друг избор.

# 241
Мирка, неее, не може да лази, само си се клати (явно иска нещо женско  Embarassed Joy)  Peace Всъщност, ако лазенето по корем като се придвижва, набирайки се с лактите (като войник) се брои за лазене..  Rolling Eyes Laughing На пода не съм го слагала още,страх ме е да не се удари някъде, ако случайно го изпусна за момент от поглед  Confused

# 242
Добро утро!
Ласси,събира се да,па и да не се,ше сменяме количката я Mr. Green
Лурдес,мерси за идеята мила-много хитро си го измислила! Ще го направя и аз така!
Никито,аз Стеримар не използвам вече изобщо,има доста голямо налягане и е мъчително! Тонимерът е доста по-хубав и може да се слага по много! И другото е виброцил,но ако си сигурна,че е настинка или нещо подобно(то вече си е лекарство)! Тъй като ние сме бая опитни със сополите(още от раждането бяхме със стафилококи в носа),ти гарантирам,че с повече упоритост  излизат само с физ разтвор! И разтърквай нослето,мачкаш го и те излизат!
Емма,това с хъркането е ужасно неприятно-хич не ти завиждам! Аз направо се побърквам някой да ми хърка и не мога да мигна! Цъкай със зъби,тропий някъде,върти го на другата страна(много е важно сменянето на позите) Joy hahaha Joy
Миленка вчера ме уби направо! Заспа в 21 и 30 и се събуди днес в 11! Това никогаааа не се е случвало-да заспи толкова рано! #Crazy
Някой знае ли как са Ванчето и Бобката?

# 243
Здравейте, аз отново съм тук  Wink

Само да ви се оплача,че май Дари се разболява.  Cry
След като нашите тати и бати бяха болни и въпреки маските на Дари нослето от 2 дни много и хъркаше,а снощи и се промени и гласчето.Моля се да се справи бързо и леко с вируса.

# 244
  • Popovo
Сладка мама, да преборите бързо вируса  Praynig
Гого е по добре, спря да вдига температура, остана да изчезне обрива и да спре леката кашлица.  Praynig

Миркаbouquet  честита ти предобивка със здраве да си я ползваш.

jul, моят проблем със съдомиялна е същия. Нямам подходящо място и това е. Единственото възможно е върху плота, но тогава си мисля, че ще имам проблем с налягането на водата. Кухнята ми е с вградени уреди и не е оставено място за машина. А само как си мечтая да имам.

# 245
  • София
reiana , много ми хареса колата ти, дано количката ти да се събира в багажника. Аз карам Пежо 206 и с неговото миниатюрно багажниче не ми остава нищо друго, освен да возя количката на задната седалка.

# 246
 пускам линк към петицията за удължаване на платеното майчинство / а дано ни огрее/
http://www.bgpetition.com/miachinstvo/index.html

# 247
Vanyaivan Hug дано сте по-добре с Бобката и всички болни бебенца да оздравяват

reiana много е хубава колата, само да ти кажа, че освен колата да има изофикс, трябва и стола да има. Моята кола има изофикс, но стола на беба няма

за матрака и ние сме с Магнифлекс от Пигис хаус само,че  70/140 и ми вижда много удобен

nikito аз в нослето слагам дисне мар- от сорта на Стеримара е,  но е за бебета.  Йони не е във възторг, но мисля, че й помага

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 19:04 от nesinesi

# 248
Мерси много на всички за колата! Тя още не е моя,но се надявям да стане в понеделник! И аз мисляч, е хубава и удобна!
Несинеси и без това трябва да взимам вече столче-ще го избера такова!
Абе хора никой ли не прави нова тема?

# 249
Реянка, вече разрешават да се пишат до 20стр. на тема! Crazy Mr. Green

# 250
Добро утро! ей...най-накрая и аз да поднеса кафето... Laughing Mr. Green

за петицията...подписах я, макар, че ме съмнява да го приемат. Нали казаха, че сме държавата с най-дългото платено майчинство в Европейския съюз. ...

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 08:26 от Byni

# 251
Добро утро и от нас! Hug Laughing

# 252
добро утро.днес съм много щастлива...снищи Оливия си изпи млякото в 22ч.и заспа.през ноща беше малко неспокойна пи водичка и пак заспа.събуди се чак в 7ч Shocked(не сме пили мляко в 5ч.) Heart Eyes.в 8ч. яде попара и сега си спинка сладко.много ще се радвам ако премахна сутрешното мляко и закусва в 8ч.утре ще ходя до социалните,че разбрах че от там трябва да си взема полагаемите 250 лв. от държавата.лек ден.  bouquetчестита 7-ма месечинка на Виляна,Айя и Любо!

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 09:34 от ася20

# 253
добро утро момичета Simple Smile
Благодаря за съветите за носа на Дари Simple Smile Още не съм взела нищо, защото дори не мога да установя дали е запушен носа или не?! просто тя от 3 дена си бърчи нослето, ама много силно, все едно иска да смърка нещо, и май доста се забавлява, но мен направо ме плаши тва, и незнам дали е няква задна хрема-споли не виждам, но и не кашля..не чувам да има сополи, незнам направо Shocked Има вариант да го прави нарочно, тя си има вече цял арсенал от номера кой от кой по-стряскащ за мен...но ако е няква задна хреме, абе незнам.
Вчера ходихме в Джъмбо, беше такава лудница, че вместо да ми е удоволствие то се превърна в някъв ужас, ама ви казвам огромни опашки, нямаше паркоместа, нямаше колички, не можах да си купя всичко дето исках, защото вече нямах ръце да си нося нещата, бебето рева, ужас, а иначе имаше хубави неща, е имаше и един тон боклуци, но..яд ме е , че е толкова пренаселено, дори събота и неделя всички се юрват по едни и същи места и градът издиша направо.
А днес трябваше уж да е едва ли не лятно, ама ква мъгла се стеле, не е истина..
Мен май също ме е гепило някво лошо настроение, хич не съм на кеф, за тва стига съм писала, да не разваля и вашето Simple Smile

# 254
Мамите, споделете вече колко млечни хранения имат вашите бебоци? С две думи я да ви чуя режимите набързо, да сверим часовниците! Laughing Hug

Никито, навсякъде е така, тука ела виж цяла зима времето е гадно, само вали и вее, и хората са по моловете, лудницата е навсякъде! Shocked

Калли, не е писала от много време!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт