Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 13

• 86 053
  • 471
  •   1
Отговори
# 240
leni_rad ,радвам се че си се успокоила,найстина е много трудно, но всичко минава и надявам се след това на всички ни децата да са вече добре и здравички.Пожелавам ви успех и да пишеш после задължително. Hug

# 241
Честит празник на всички майчета , много здраве и пак здраве!  bouquet  bouquet  bouquet
Вдъхнахте ми сила и увериност и затова на 26.03.09г. ще отида по-спокойна за операцията , после ще пиша.Благодаря ви!
HugИ аз се радвам че вече си се успокоила. Всичко ще е ОК, пожелавам ти много сили.
Честит празник на всички майчете, и аз от сърце желая здрави и усмихнати дечица.

# 242
Честити празник и от мен, майчета!
Лени, ако имаш някакви въпроси, не се колебай да питаш!

# 243
  • София
Daniela S, мерси за съдействието.Аз вече получих отговор на въпросите които попитах майките, но те винаги изникват нови въпроси.Например упойката как я дават , като сиропче ли или с инжекция.Мисля да се обадя и да ги питам дали е необходимо да ни направят един тест за поносимост към упойки , в смисъл такъв да не е алергична към нещо.Имам спомен ,че започна да се изрива от един АБ,но беше отдавна и името вече не го помня , а иначе сенна хрема не съм забелязала да има.

# 244
Лени, първо дават на децата сиропче от което те се унасят. След това обикновено упойката е венозна. Мария е с 3 пълни упойки, понеже е алергична са и правени тестове за поносимост. И преди слагането на упойката и трите пъти и е слаган и венозен урбазон, но пак казвам тя е с астма и тежки алергии. Преди самата операция ще ви кажат какви изследвания да си направите - обикновено кръв и урина, ако е необходимо тест за упойки. Но това трябва да ви го каже лекарят който ще оперира.
Когато лежахме в Пирогов Мария беше на 4г, понеже ни приеха неочаквано, и нямаше как да напрявят тест за упойки, не и дадоха сиропчето преди това. Сестрата дойде, позаговори я, хвана я за ръчичка и я заведе. Пак ще кажа , говори с детето, обяснявай, има и една книжка за Франклинк влиза в болница. Много е хубава. Вдъхни и увереност и спокойствие и всичко ще е наред.

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 15:08 от marychery

# 245
Лени, от Пирогов не вили дадоха едно листче с какво трябва да носите като изследвания в деня на операцията като дойдете? Там си пише какво точно - включително тестуване за алергия. Съветвам те да го направиш. Ние го правихме в Токуда - не беше алергична към нищо, но все пак лекарят ни препоръча да пием 5 дни преди операцията антиалергични капки - в момента не се сещам как се казват. Моето детенце е със съмнения за бетахемолитична анемия, ако не греша термина, още не сме се тествали всички в семейството, и това беше една от причините да ни дадат капките. Прави се също и кръвна картина с време на съсирване и време на кървене - взима се венозна кръв задължително за някои от параметрите на кръвната картина, но не се сещам за кой компонент. Тестването е даже забавно, към 30 лв. ни взеха. После анастезиоложката ни каза, че ще й даде друга упойка щом имаме съмнения за анемията.
Наистина говори хубаво с детенцето, разкажи му го като приключение, със спокоен глас и усмивка, колкото и да ти е притеснено. Наблегни, че след това ще е много по-здравичко и силно дете, че ще бъдете заедно и чичо доктор е ваш приятел и прави вълшебства, нещо такова.

# 246
Фенистил капки ни изписа Момчилов и за двете ми деца 10 дни преди да постъпим.На упътването пише дозировка.
Аз също съм на мнение,че трябва да се пие противоалергично лекарство дори и да няма доказана алергия.
Кураж.

# 247
  • София
MERYCHERY и CHERE6KA , вижте какво намерих за вашите дечица , вие вече може би сте го прочели , но незнам,аз ще го напиша , много се надявам да помогна и всичко това да е истина:Казвам се Георги Георгиев, известен като Хисарския лечител. Повече от 30 години работя в областта на билколечението, определено бъбречни и белодробни заболявания, напикаване, простатит, стерилитет.
Случи ми се и това, че получих дипломата на живота си, а именно Патента за "ЯРГ-95", случи ми се, че създадох уникално лекарство против напикаване, случи ми се, че създадох методика за предотвратяване на образуването на камъни в бъбреците, три неща, които нямат аналог на световно ниво.

гр. Хисар
ул. "Иван Вазов" № 7
тел.: 0337/63810
(1000-1500 ч.)
Нощното напикаване (енурезис ноктурна) е болестно състояние, известно от дълбока древност. За него споменават още Хипократ и Авицена. За това заболяване, известно от хилядолетия би трябвало да се знае всичко, но напикаването остава нерешен медицински проблем и до днес. Напикаването по време на сън е една постоянно действаща психотравма и става кошмар за цялото семейство.

Причините, които се изтъкват при лечението на напикаването са: слина бифида, наследствена обремененост, дълбок сън, невроза, страх, лоши социални условия. Причини, които аз като лечител, на база на натрупан опит в тази област не мога да приема, защото при едно неуспешно лечение винаги може да се намери причина, и тук причината е провал, провал, който се дължи на непознаване в дълбочина на същността на това заболяване.

Най-често прилаганите средства за лечение на напикаването са:

Психофорин - намалява дълбочината на съня. В повечето случаи докато се приема напикаването спира, след което отново започва.
Адиуритин - намалява диурезата. Докато се приема, проблема се решава, след време започва отново.
Операция - погрешната концепция, че напикаването се дължи на притискане на нервни коренчета от сраствания. Макар и рядко, но недопустимо, дори вредно, оперативно вмешателство, разбира се без резултат

В ежедневната практика страдащите от това заболяване се лекуват от: невролози, педиатри, уролози, дерматолози, психиатри, психолози, лечители, екстрасенси и др., като всички те предварително знаят, че няма определено лекарство за напикаването. Няма друго заболяване, което да се лекува от толкова много специалисти.

Напикаването е наглед невинно заболяване, но води до тежки последици. То е известно като нощно напикаване и се преписва предимно на децата, но трябва да се има предвид, че се среща при големите и то в не малък процент. За тях напикаването се превръща в истинска мъка, те го крият да не се разчуе и това да им попречи в живота. Повечето от тези притеснения и човешки трагедии могат да се избегнат, защото напикаването е лечимо.

При провеждане на лечение за напикаване при малките около 20-30% от случаите се установява заболяване на бъбреците, при големите този процент скача на 60-70% и това при случай с куп изследвания, без доказано бъбречно заболяване. При тези случаи родители и пациенти изразяват своята благодарност не от това, че е спряло напикаването, а за това, че е открито бъбречно заболяване и своевременно излекувано. С това не искам да кажа, че всички, които се напикават са бъбречно болни. Страдащите от това заболяване идват при мен, упорито търсили лечение както от официалната медицина, така и от нетрадиционната.

Малко известен факт е, че на световно ниво няма определено лекарствено средство, което да лекува напикаването. С това не казвам, че съм всьо и вся, но методът на лечение, който прилагам повече от 30 години е с доказана ефективност и при това без рецидив. Представлява билколечение съчетано с определен начин на хранене и живот, като при всеки случай лечението е строго индивидуално. Нещо много важно, в практиката ми на лечител няма случай излекуван от това заболяване след време отново да започне да се напикава.

А.Л., 16 год., гр. Лом: След три несполучливи операции на двустранен рефлукс, бактерии в урината и нощно напикаване А. е отчаяна. След проведеното билколечение, контролните изследвания показват, че бъбреците функционират нормално, бактерии няма, напикаването е спомен.

Дано да е от полза и да не е измислица?!?!

# 248
И аз чух за този лечител.Намерих  телефона и звъннах.Обяди ми се жена,която ме попита за  децата.Мисля че беше грамотна,сигурно е уролог,и аз незнам.Каза ми че може да излекува бактериите в урината,но не трябва да пием антибиотици,фуролин,въобще нищо.
Нямах смелост да го направя.
Но и дочух че билките струват много пари,не мога да се сетя точно колко,в главата ми се върти 600лв.,но за едното дете ли за двете ли.Имаше мнения,че е бизнес.
Ако на някой е помогнал да пише.

# 249
  • Варна
И аз чух за този лечител.Намерих  телефона и звъннах.Обяди ми се жена,която ме попита за  децата.Мисля че беше грамотна,сигурно е уролог,и аз незнам.Каза ми че може да излекува бактериите в урината,но не трябва да пием антибиотици,фуролин,въобще нищо.
Нямах смелост да го направя.
Но и дочух че билките струват много пари,не мога да се сетя точно колко,в главата ми се върти 600лв.,но за едното дете ли за двете ли.Имаше мнения,че е бизнес.
Ако на някой е помогнал да пише.

В България се знае кои билки действат за нощното напикаване при децата. Хисарския лечител не е открил топлата вода, а още по-малко може да я продава за 600 лв. Понеже аз съм в сферата за производство на чайове и хранителни добавки, ще ти кажа че най-скъпата билка в България струва 15 лв. килограма. Прави си сметката добре каква спекулация са тия 600 лв. Ако ще и 50 билки да има вътре.

# 250
Здравейте и от нас,ние днес ходихме при Русинов на преглед и за щастие ни каза че бъбречето ни е много добре направо каза че е супер и че няма никаква задръжка PartyНадявам се да е видял добре,че съм чувала че не е много добър специалист,но дано да е прав PraynigИначе ние отидохме при него главно заради документа ни за ТЕЛКА.Той там написа,че е много добре детето и че е без оплаквания и се чудя дали другата седмица като отидеме на ТЕЛКА ще минем или ще се заядат затова Rolling EyesНо по-важното за мен е че детето е добре, отколкото да му отпуснат пенсия.Искам да питам явявалите се на ТЕЛК как точно протича самата процедура при самото явяване пред комисията и на вас консултацията с нефролога положителна ли ви е била? newsm78

# 251
  • София
аз го прочетох и го побликувах с цел да помогна Rolling Eyes

# 252
Мисля, че по-напред в някои от първите теми се споменаваше за този лечител. Според мен с билки не може да се оправи нашето заболяване. Преди да разберем,че проблема ни е за хирургично решение давах какви ли не билки - червена боровинка, полски хвощ и т.н. - ефект нула. Всеки път питам лекарите дали да давам билки, чайове и всеки път ми се смеят, че си мисля че проблемите й могат да се решат с билки. Мисля, че за допълващо лечение стават, но не и само на тях. Не ми се мисли обаче като дойде времето да спираме фуролина!
Елица, радвам се, че сте минали и имате всичко необходимо за ТЕЛК. Ще стискам палци да получи някакви парички детето, тая мизерна държава поне това да направи за дечицата си.

# 253
  • Варна
Здравейте, изписаха ни пиелосептил 5ml, 25mg.
Видях в предишни теми, че някои от вас са го давали на децата си. Можете ли да кажете как си го набавихте и колко струва приблизително?

# 254
Вики, надявам се, че са ви го предписали след нужното микробиологично изследване, а не просто така. Мисля, че някой майки си го намираха от Турция.

Общи условия

Активация на акаунт