Мами в Белгия - 8

• 19 101
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Макра и майка ми и аз да сме сьс малки бюстове, не разбрах откьде дойде това мляко.

Кърмене, мляко и количество мляко нямат нищо, ама нищо общо с размера на гърдите  Peace  Hug

Новаа, снимай и покажи после и хубаво да си изкараш  Heart Eyes

# 106
Кязват че жените с малки гърди имат повече мляко Thinking

# 107
междудругото на мен един лекар ми обясняваше същото.

# 108
  • София
оо ми и Жори е с голяма глава,ма то и аз и мъжът ми сме били така преди.Иначе аз пих Дуфастон до 30-та г.с.,но на дали е от това.

Just a Girl ,наистина си беше кошмар.Пък и първото ни бебче го загубих в 9-та г.с., после загубихме близнаци в 20-та г.с. и като ми го взеха тогава,направо изпаднах в шок.

За гърдите - моите са големички,бяха поне,но това не ми помогна за кърменето.

# 109
Пък и първото ни бебче го загубих в 9-та г.с., после загубихме близнаци в 20-та г.с.

Cry Cry Cry

Hug Hug Hug

# 110
angels_zg ти си герой , нека Жори расте жив и здрав и много да ви радва  Hug

# 111
  • Belgium - BG
Angels - много сьжалявам за това което сте преживели Sad Пожелавам скоро Жорето да си има братче или сестриче Grinning

Jeje - аз сьм на 4 юли Laughing

Днес ми е трьгнало на криво от ранна сутрин - около 4 часа сутринта София се появи в нашта спалня и заяви, че се е сьбудила. Отне ни 1 час да я приспим отново, та затова аз пия вече второ кафе и не мога да гледам Grinning

# 112
Ние днес ходихме до Шарльороа за двд-та, купих си черна чанта (изкуствена, ама хубавка), на Кики роботчето Уоли с дистанционно и пантофи, взех си новите албуми на Анастейша и Бритни, както и сборен с най-хубавите песни на Енрике, взех си 10 нови фила на Блу Рей и ще се отдам тази вечер на музика, филми  и лежане, Кики също стана рано, затова скоро ще си ляга  Grinning

Вие как сте, за неделя ще се виждаме ли?  Flutter

# 113
Сно6ти малката вдигна 40° Т  Sad,така се бях уплашила ,ма както и да е сега е по- добре ....
какво е това роботЧе Уоли ?Сега такива играЧки са измаисторили ,Че веЧе съм 6ах какво да купувам  за Коледа ?!Спряла съм се на едно куЧенце с батерии (където джавкат ,въртят опа6ката и т.н.)
Блонди като каза Бритни ,тази  веЧер 6те е гостенка на Стар академито Grinning
Ние може в неделя да идем в кидс фактори ,но не във Ватерло ,а в BXL.Така ,4е приятно изкарване на сре6тата и със сигурност малЧовците 6те забавляват добре Sunglasses

# 114
Моето дяволче е на 4 юли  Laughing

Ние може в неделя да идем в кидс фактори ,но не във Ватерло ,а в BXL.
Може да се видим там  Simple Smile Ние обикновено се събираме в неделя там няколко мами

# 115
  • Overijse, Belgie
Енджълс,  много съжалявам за това, през което сте минали!!!  Sad Браво на вас, че сте продължили напред! Пожелавам ти още желани и безпроблемни бременностти  Hug

Ние утре няма да можем - аз се мъча да се рязболявам и се моля да не се влоша. Пия чай постоянно ...Малко ми е притеснено, ама какво да направя...Като си помисля какво ще е като се приберем в БГ - вируси, бацили...Тук като че ли по-малко боледувам  newsm78

# 116
какво е това роботЧе Уоли ?
Блонди като каза Бритни ,тази  веЧер 6те е гостенка на Стар академито Grinning

Е, ама ние сме с АйТиВи Партнер и нямам тукашните телевизии  Confused Ти гледа ли, хубаво ли беше? Аз много я харесвам  Blush
Уоли е от едно филмче на Дисни, страшно хубаво, мисля, че догодина ще вземе Оскари, трогателно и засягащо глобални проблеми и теми, нещо, което досега с анимация не е правено  Simple Smile
Играчки наистина има - да се побъркаш  Crazy Кики имаше едно такова кученце, от пред НДК му го беше взел чичо му и още е у нас, голяма атркация беше. Ще се зарадва Лина  Hug

Джъст, никакво разболяване, пии чай, лимони, фрешове, парацетамол. Има един препарат тук, за имунната система, само трябва да питаш дали може за бременни, с прополис и разни такива неща, ще погледна после, много е ефективно, мъжът ми така мине не мине време и кашля, сополи... сега го пие и е ок.
Друга неделя тогава ще се видим  Hug

Себастиян и Кики отидоха до Франция, че белгийските пощи не работят със Сърбия и по никакъв начин не можем да пратим колет до там (освен с UPS и DHL, които искат 200 евро за услугата  ooooh!), та отидоха до някоя поща там, аз съм си сама, довечера сме на гости в ПП-то и ще се пробвам с една палачинкова торта  Flutter

# 117
Себастиян и Кики отидоха до Франция,аз съм си сама,
блазе ти , що не минаха да вземат и моите двама мъже малко 
какво е ПП -то ? Embarassed

# 118
блазе ти , що не минаха да вземат и моите двама мъже малко 
какво е ПП -то ? Embarassed

Хи хи  Laughing Другия път ще ги пратя  Grinning
Бившата Мисия, сега нали е Постоянно Представителство  Crazy

# 119
Блазя ти! Що и моите двамата не зачезнат към Франция и не ме оставят малко сама ooooh!

Иначе аз досега украсявах елхата. Изглежда много интересно, всички играчки са концентрирани в горната част, в долната има само лампички Laughing но с разбойник като моя няма да оцелеят. Дадох му единствената пластмасова, която имам и си умря от кеф, поне 10 пъти я качи и свали Laughing

А вчера мъжът ми сготви пуйка и спретна един черешов пай. Много вкусно стана, все едно аз съм го правила Laughing

Да ви попитам в Брюксел има ли Коледен пазар с малки сергийки, дето продават най-различни нещица? Много ми се ходи на такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт