Отговори
# 165
 Ками ,Еми благодаря ви за съветите .
Абел  добре дошла ,много е сладък малкия  Никола.Ако искаш мога да сложа снимчица на първа страничка само кажи коя  Wink

# 166
Abel , малкият е много сладко бебенце,страшна коса,само за прически.  Simple Smile  Heart Eyes

Да Ви е жив и здрав!  Hug

# 167
Abel, на мен ли така ми се струва, или бебчо прилича на мама? Пу-пу, сладур!

Ще чакам с нетърпение и благодарност както твоя разказ, така и този на Ради, защото сме при един и същ лекар и със секцио, а днес той беше толкова зает и бързаше, че само ми каза: "Ако нещо не се промени, постъпвате на 9-ти, ще Ви оперираме на 10-ти". Добре, че бях чела внимателно твоите постове, и реших самоинициативно да си направя консултация с алерголог за упойката - записах си час за утре. Ако се сетишза нещо важно и най-вече, ако имаш време да пишеш, ще съм много благодарна, но не се притеснявай и си гушкай сладурчето Simple Smile  Heart Eyes

А, и за почерпката може да споделиш, защото и аз като Инвизибъл се чудя доста как да го организирам и как ще се приеме.

# 168
Колко е хубаво всеки ден нови бебчета да броим....
.....и моята дата наближава, а шубето не прощава.... Embarassed

Аз се присетих да питам за кошниците за новородени - как точно се разполага бебето в тях, в най-вдлъбналата част дупенцето ли се пада да е... newsm78 ... сигурно много тъп въпрос задавам...

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 22:35 от Yammy

# 169
ООО, да бе!
Утре е лекцията, на каква тема ще бъде?

Да не забравя - Честит Марти на мама Милена! Да расте здрав и висок, смел и добър!

# 170
Ани, добре дошла  Hug

Олеее, малкия Никола е чудесен, толкова е сладък, пу-пу  smile3504

Да е жив и здрав и много да те радва. На теб бързо въстановяване, надявам се че вече си добре  smile3521

Когато имаш време разкажи как мина.

Деси, къде ще си правиш теста за алергии? Аз в понеделник съм при Димитров, дано не е зает, че ще си забравя всички въпросчета  Rolling Eyes

Май всички, които сме при Димитров сме секцио (djudjana и тя е секцио при него), няма да има кой да разкаже как се справя той с естественото  Mr. Green

# 171
Да са живи и здрави новите ни малки попълнения.

# 172
Честито малка беба Ангелина на мама San4es!   ylinfant Честито малък бебо Мартин на мама Миленка!   ylinfant

Да са живи и здрави малките бебоциnewsm51

# 173
Абел, Никола е много сладък рошко! На мен ми прилича на баща му! Mr. Green Да е много здрав и добър, пу-пу!

# 174
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Абел добре дошла!  Hug Никола е голям сладур  Heart Eyes

# 175
  • Пловдив
Честит син Мартин на мама Милена! smile3525
Честита дъщеричка Ангелинка на мама Санчес!  newsm51

Бързо възстановяване на мамите  Hug

# 176
Да са живи и здрави Марти и Ангелинка, много щастливи да растат и да радват щастливите родители   bouquet Санчес и Миленка бързичко да се възстановяват  Hug

Абел, страхотен е Никола, пу-пу!  Heart Eyes Ще има борба за него от мацките  Laughing

Цюрих, стискам палци всичко да мине бързо и леко : Flowers Four Leaf Clover

Ех, че е хубаво като се раждат бебчета всеки ден, а като си помисля и че тепърва се започва ... Crazy

# 177
Честити рожби на San4es и Милена! Момичета, на вас леко възстановяване, а бебоците да са спокойни и щастливи!
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
На Цюрих стискам палци... а може би вече е родила Simple Smile  newsm10
Yammy, кошниците са различни модели, но по принцип всички са до година, или до 9-12 кг. Когато са новородени бебетата, може да се слага нещо (одеалце, възглавница) точно в най дълбоката част (за дупето) защото е доста дълбоко и бебето е сякаш седнало... а сядането ще го учим чак в 5-6 месец. та с нещо да се заглади най-дълбоката част и бебето да е по скоро легнало, отколкото седнало... това поне е моето побългарено разбиране Wink.

А в четвъртък на каква тема е лекцията? чудя се дали да не се включа.. че и без това ще съм из града по задачки.

# 178
Ех, аз ли съм първата тая сутрин  newsm78
Честит син на Миленка, да и е жив и здрав юнака  smile3525
Абелче, добре дошла  Hug Много ти е сладко синчето и много спокойно изглежда  smile3501
Да видим днес коя ще е следващата мама ?! Хубав ден   bouquet

# 179
добро утро и от мен!
добре дошла Абел!
чакаме новини от Цюрих днес, пък може и от някоя друга мама!
желая лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт