Отговори
# 150
Аз докато намеря време да вляза във форума и имаме нова тема и нови бебета  Heart Eyes
Честит син Мартин на мама Милена!
Честита дъщеричка Ангелинка на мама Санчес!

# 151
ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА МАМА МИЛЕНА newsm10

# 152
честито на миленка  newsm44 newsm51 много да сет здарви и щастливи а мъника да ви радва и слуша
  ZUERICH   успех миличка знам че ще се справиш ,всичко ще е наред сигурна съм Praynig Praynig Hug

# 153
  • Пловдив
Честита радост на мама Санчез и мама Милена  newsm51 newsm51.Нека малките бебчета бъдат много послушни и щастливи.
На мамите бързо възстановяване   bouquet  bouquet

На Цюрих много късмет и леко раждане  Peace

# 154
  • София
Здравейте момичета  Hug

Ние с малкия човек от днес следобед сме си в къщи  Grinning

Първо, да честитя новите бебоци - да са живи и здрави, много да ви радват, а мамите бързо да се възстановят! Simple Smile
А на мамите, които още имат тумбачета - стискам палци всичко да мине спокойно и да гушкат прекрасни бебоци Wink

Ето няколко от първите ни снимки: http://picasaweb.google.com/annastankova/Baby_Nikola
Сега отивам да чета какво сте писали последната седмица, а утре ще се включа вече по-информирана и в час с новостите Wink

Лека вечер от нас  Hug

# 155
Леле Ани колко е хубав малкия  Heart Eyes Heart Eyes душичка сладка пу пу да е жив и здрав, прекрасен е!!!  bouquet

# 156
  • София
Честити бебчета на Санчес и Милена!   newsm30 newsm30
Цюрих, леко и безболезнено раждане  newsm17
Абел, много е сладък!

# 157
Да се вясна и аз...

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ - ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ!

Стискам палци на zuerich,  от няколко дни я мисля нея...

Yoyo, за сега съм на линия за лекцията в четвъртък... ридиците оредяха, но само заради хубави поводи  Hug

.. иначе пухтим и готвим из къщи... да не ми заслабне шкембето... Joy

# 158
  • Пловдив
Пу, Пу ,много е хубав малкия сладур Абел, да ти е жив и здрав и много да Ви радва с татко! Hug Hug

# 159
  • София
Честит син Мартин на мама Милена. Да е здраво и послушно дете.  smile3525

Абел, добре дошла. Много е сладък малкия юнак.     bouquet

Цюрих, стискам палци всичко да е наред.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 160
  • София
Честото на Миленка:))

abel - добре си дошла - много хубави бузки си имате - пу-пу-пу Simple Smile

Стискам много палци на Цюрих и на следващите мами, които ще се разпишат уте - то като гледам няма ден без бебе-две Simple Smile

лека нощ и до утре на софийските мами, които ще дойдат до лекциите

# 161
Мен утре не ме чакайте на лекциите. Надявма се в четвъртък да се видим.

# 162
  • На брега на реката
Еее, най-накрая! Цял ден тръпна в очакване за следващото бебче! Честито Миленка, сега ти остава бързо да се възстановиш и много, много да се радваш на бебока.  Hug Heart Eyes
Разтапям се, при вестта за всяко едно бебе, чак ми е носталгично, като се сетя за онези милиметри в началото  Embarassed
Абел, да ви изпапам косата, направо е огромна. Сладурко   bouquet

# 163
Честито на мама Миленка и на гордия татко! Бързо възстановяване на мамата а на бебо добър апетит!

Цюрих, стискаме палци!

Инвизибъл, аз ще съм без избор на екип и ние днес с мъжа ми обсъждахме почерпката. Чудим се предварително ли или после, пари ли да им дадем и колко или какво?  newsm78  Наистина мамите с опит ако могат  да кажат нещо по въороса.

# 164
  • София
Abel, добре дошла Hug Малкия е голям сладур Heart Eyes Да го нацелуваш от нас!

Общи условия

Активация на акаунт