,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 5,

• 73 823
  • 636
  •   1
Отговори
# 240
Найка , съвет ... сложи достатъчно дълги ципове за по лесно вадене и слагане / ако се  налага и в Г форма/ .
  Благодаря:-))   bouquet

# 241
   Здравейте  Hug

Нужна ми е малко помощ.Трябва да видя снимки на рокли  с дълбооооко гръцко деколте, но  на гърба.Търся и не намирам.Хем да е вталена, хем  да е с гол гръб с  такова деколте.Правя кройката, но  без да го видя  ми е  трудно.Моята абитуриентка  само ми обясни какво й се иска, но неможа да ми покаже  снимки.А  ние на работа  от 1 месец се тровим именно с това гр. деколте на  гърба и нищо не се получава, хем е по-плитко.Пък и е за жена с перфектна фигура и голям бюст.А   моята рокля е за момиче 38 размер с мънички бюст и ханш.Къде ще й се  задържи не зная JoyЕй такава съм станала #Crazy Ако  има и кройка  да погледна само като идея, пък аз ще се оправям оттам нататък.  Роклята е от  леко еластичен сатен.    Мерси  bouquet

# 242
Здравейте храбри шивачки, аз отдавна не съм писала, но редовно хвърлям по един бърз поглед,

Страхотни неща сте показали, това е за всички публикували творенията си   bouquet  bouquet  bouquet

Lei@ напиши в google рокля с гръцко деколте но търси изображения,  а не в мрежата, излизат доста картинки, дано ме разбра  newsm78

# 243
  • BG
Здравейте! Извинете за спама. Не можах да оправя машината. Сега прави някакви много странни бодове... Бихте ли ми препоръчали някой добър майстор от София, да я калибрира (не съм сигурна, че се казва така). Машината ми е Vigorelli, ako това има някакво значение. Благодаря!

# 244
Здравейте момичета  Hug,
попаднах на един страхотен сайт и не мога да не го споделя с вас Mr. Green
http://mirknig.com/jurnaly/vyazanie/page/1/ това са всякакви сканирани модни списания и книги, многооо добър сайт  newsm10. Надявам се да съм полезна  Blush, аз по точно там си издирих сканирани броеве Patrones и Burda Party http://mirknig.com/jurnaly/vyazanie/1181154339-patrones-extra-n245.html
Единственото лошо на сайта е, че като свалиш нещо и после чакаш 15мин. и пак сваляш   Whistling (за повечето неща се чака Tired)
Имам да ви показвам две рокли, които си уших и едно костюмче (сега го шия).
За първата рокля специални благодарности на lina kaz  newsm51

# 245
  • на втория етаж
Здравейте момичета  Hug,

Имам да ви показвам две рокли, които си уших и едно костюмче (сега го шия).
За първата рокля специални благодарности на lina kaz  newsm51

Радвам се ,че съм била полезна. Grinning
И чакаме снимковия материал  Peace  Hug

Сайта наистина е много добър,има доста полезни неща за теглене!

# 246
  • в шоки-land
хич не можах да се оправя с то3и сайт....пьрво ми дава, че вече има регистриран някой от моя имей  Rolling Eyes, а 3 не сьм се регистрирала ( проверих си криптекса Thinking )...3а всеки случей пробвах да вля3а с името и паролата, която пол3вам обикновено, ми дава грешка....как става при вас?

# 247
Момичета, планирам да се сдобия с оверлог.  Grinning
Моля да ми обясните, какво трябва да знам като си избирам такава машинка.

# 248
  • Karlovo
*tan4eto*   сайта  който си дала е страхотен , аз не съм писала в тази тема но по професия съм шивачка . В къщи имам права машина и петконечен оверлог - професионални .Не ми остава много време да шия лични неща , но от този сайт определено ще се ушие нещо. Последното ми произведение беше елече за кучето  Grinning .
amei   аз се регистрирах без проблем .

# 249
Здравейте храбри шивачки!От доста време следя темите ви но все не се престрашавам да се включа.Показвате страхотни неща.Аз съм любител с голямо желание да се учи.За сега шия само на малката, тя ми е опитното зайче Laughing
Това е последният сукман, който и уших от старите ми бременелски панталони.
Кройката е моя.
http://media.snimka.bg/2145/010544615-big.jpg
Извинявам се за качеството, но апарата ми се скапа и са от телефон.

А ето от този руски тракер тегля списания, изтеглих си всички броеве на Ottobre от 2002 до 2008г.
http://torrents.ru/forum/viewforum.php?f=2037

Иска регистрация, като уловката е че става само в определени часове, но при опит да се регистрираш ти изписва от колко часа до колко можеш да го направиш.

# 250
  • София /Абсурдистан
Момичета, планирам да се сдобия с оверлог.  Grinning
Моля да ми обясните, какво трябва да знам като си избирам такава машинка.

5 конечен и с опция за покривна  Peace
Купуваш го за да ти служи дълго време, инвестицията си струва  Peace

# 251
# 252
  • Чехия
Ау, страхотен линк..тенкс   bouquet

# 253
радвам се, че ликът ми ви е харесал Flutter
lubricant супер сайт Hug
Може би сте забелязали , че има едни файлове с разширение *.djvu, те се отварят с специална програма, ето линк за нея WinDjView 0.5 безплатна е Mr. Green

Имам едно въпросче. Казах ви, че си шия костюм, но по кройка ръкавната извивка на ръкава е по дълга в с по около 2 см от ляво и дясно спрямо ръкавната извивка на тялото на сакото (не знам как да го обясня ooooh!), но като съвпадна маркерите и под мишницата щръква един ъгъл newsm78. Кройката е тази

# 254
  • Пловдив
Blue_eyes регестрирах се но нямам рейтинг и нищо немога да сваля ти как се сдоби с рейтинга Cry

Общи условия

Активация на акаунт