АВГУСТовската дРужИнА не сЕ плАшИ от снЯг и лЮта зимА

• 15 963
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ехе, тук станало интересно!  Grinning Добре дошла на новата мама!  Hug И лека бременност  Grinning , много сме вече  Hug  Нана, да е жив и здрав малкият Иван!   bouquet
Елена, дано Марти се оправи бързо! Блу, ти също!  Praynig Peace
Аз пък да ви се "похваля" ,че сутринта ми пада коронка  Tired , дано да могат да ме работят в това положение  Rolling Eyes Уф.

# 286
  • София
Eлфче могат, дори и упойка могат да ти сложат.  Hug

# 287
  • София
Мерси  Peace Ужас, да се изръсим предколедно  Tired Но както ме успокои една приятелка - да се радвам, че е станало сега, а не след НГ - тогава щяло да има поскъпване на зъбарските услуги  Mr. Green

# 288
Елфче, ако не съсипеш основата- само ще ти лепнат коронката срещу 5-10 лева  Simple Smile Споко Wink
Добре дошла на новата мама в нашите редици Hug

# 289
  • София
Добре дошла и от нас на polito_87!

Нана, а Кало какви антибиотици пи? Марти започна с Аугментин, сега е с Клацид. Днес първият прием беше към 10 часа, пак имаше висока температура, но на 2 пъти я свали на 37 и после и под 37, което за мен е успокояващо, но сега пак вдигна. Дадох му АБ и се надявам от втория прием да започне да действа. Много е кофти, къса ми се сърцето, унил, блед, не яде.
Молете се утре да е по- добре  Hug

# 290
Здравейте  Hug
Добре дошла на polito_87, коремчето и принцеската от нас  Hug Аз както винаги бих се зарадвала на малко снимчици  Praynig Laughing
Елфче, много неприятно. И аз го бях закъсала със зъбите като бях в твоето положение  Laughing и то два пъти - първите седмици и след това накрая. И двата пъти ми обясниха, че не могат да ми слагат упойка  Thinking Дано Велмарчето да е права и да ти го оправят бързо, безболезнено и лесно  Praynig Hug
Много гушки за болничките ни мами и дечица  Hug Бързичко да се оправяте  Praynig
Нана, честита радост на приятелката ти   bouquet
Ирка, да ти е живо и здраво братчето   bouquet

Аз най-накрая сколасах да украся малко къщата  Laughing Ама Лорката покрай всички други джунджурии дето минаха от тук сега не обръща много внимание  Sad Хареса си само една пееща и танцуваща елхичка, която й бяхме купували миналата година. Цял ден я разнася с нея и танцуват двете  Laughing

Елена  Hug  Praynig Ще чакам да се включиш с добри новини  Peace

# 291
Ванче, заменям твоят игнорираща украсите Лорка, за мойта дива Дари Crazy Елгата се пререж Partyа постоянно ooooh! А е падала вече над 30 пъти.Накрая ми писна и я свалих  на земята- там да я прави каквото иска. Crazy
 За зъбите- абсолютно безполезнено е лепенето-става за 2 минуто.Не са нужни никакви упойки и подобни,.Пак казвам- важното е коронката да е здрава и да не се е нарушила основата на коронбката( т.е- изграденото пънче, щифт или ккавото там имаш).При мен половината зъби са изкуствени, а и асистирам на докторите, та- можеш да ми се довериш на диагнозата Wink

# 292
Велмарче, давай ми я сладурката. Даже няма да ти пращам моята, ами ще си се занимаваме тричките тук. А при мен ако знаеш колко има за пипанееее ooooh! Ще й отнеме цяла седмица да разгледа и пренареди  Laughing
  Hug

# 293
  • София
Мерси  Peace Ужас, да се изръсим предколедно  Tired Но както ме успокои една приятелка - да се радвам, че е станало сега, а не след НГ - тогава щяло да има поскъпване на зъбарските услуги  Mr. Green

Ох, не че ще те успокои, но в момента лечението на два зъба ми излезе 200 лева. Та, представям си колко ще струва след НГ. По-добре сега отивай.

# 294
  • София
Елена, и Иво е вдигал Т след прием на АБ, но д-рът тогава ни каза, че до 72ч почва да действа АБ. Дано този път сте го улучили!  Praynig
Велмар, мерси  Hug То и аз имам към 10 коронки  Embarassed Blush , ама са правени отдавна и не знам дали са читави зъбите отдолу вече  Rolling Eyes Иначе коронката е цяла, напипвам щифт, пък да видим. И все пак - добре че стана това, за да ида на зъболекар, че не съм ходила от 4-5г  Blush
Ние елха още не сме украсявали, просто не знам дали ще имам нерви да понеса интереса на Иво към нея  Thinking , ама все някога трябва да се прежаля.  Laughing
Нана, наистина ме успокои  Money Crazy Mr. Green

# 295
  • София
Eли, когато Кало беше така педиатърката беше изписала Аугментин. Но се оказа, че просто не му е подействал и веднага го заменихме с Цефзил. След като изпи две шишета живна. За температурата - щом не е над 39 няма от какво да се притесняваш, а и не давай много често температуропонижаващи, за да може организмът сам да се бори с инфекцията.
За храната - не се притеснявай, че не яде. По-добре е да не яде, но да спи и да пие течности. Миналата седмица в най-острата фаза на бронхита Кало не искаше да яде нищо и пиеше само натурални сокчета. Примерно за 2 часа беше изпил три т.е около 600 мл течност. Освен всичко останало на АБ му трябва поне 2-3 приема, за да подейства.
Много да го гушкаш Марти и дано бързо се пребори детето.  Hug

Елфче то, така е, няма само аз да съм спокойна  Mr. Green Mr. Green

# 296
  • Sofia
Полито_87, добре дошла в нашия терариум Mr. Green!!!! Матап, мацка, само не чети подробно старите теми Joy Joy Joy
Сега супер сериозно - очевидно нищо не си чела от архивите, защото щеше да се преставиш така:
Привет мацки, аз съм нова .............................и пийте по едно от мен Wink

Аз съм главния барман и като за първи път ти е простено. Ще сипя по едно от твое име

с две думи -  Hug Hug Hug и ще чакаме да се включваш често при нас.

# 297
  • Бургас
Добро утро на всички мами и дечица!
Хайде на кафето.

# 298

Общи условия

Активация на акаунт