Първият сняг щом завали, МЛАДОСТчета почват снежните игри

• 19 186
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
знам, че са до 20 страница, но реших по от рано да питам, че в последно време темите ни вървят по-бързо Simple Smile. Преди беше по една за сезо, сезон и половина, а сега се движат доста по-бързо Simple Smile. Започвам да си мисля дали да не записвам предложенията за заглавия от предишните теми в първия си пост.

# 226
  • София/Сливен
Вярно, че вървяха мноого по-бавно от сега. Нещо от сорта на коледно заглавие през лятото.
Пък реших да те подсетя, защото в една друга тема ме попитаха няма ли да правя нова тема (на 15-та страница), още не бяха чули за промените. Значи било случайно дето въпроса ти за заглавие е на 15-та страница Grinning (това не е въпрос).

Днес с една съседка пребродихме Младост - от Младост 4 до Младост 1 и обратно. Ей така, само за разходка.

# 227
  • Страната на чудесата
Снежна зима носи радост на дечицата от Младост
Много хубаво казано!  smile3501

EmbarassedБлагодаря, между писането на оферти само това успях да измисля.

# 228
Във връзка с присъединяване на новоизграден водопровод към съществуващ на    на 14 януари 2009 г. от 09.00 до 21.00 часа се налага временно прекъсване на водоподаването в жк. „Младост” І А.
При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: жк. „Младост” ІА бл.9,бл.534.

# 229
  • Страната на чудесата
Олеле, не Tired
Тези хора ни пробват колко можем да издържим, първо без парно, сега пък без вода ooooh!

# 230
Мерси за информацията, НиночкаHug Добре все пак, че е в работен ден.  Peace

# 231
Момичета наминавам да ви почерпя скромно за рождения ми ден

Бъдете здрави   bouquet

# 232
Ауууууууу, сиско, добре че вчера не съм видяла тия бонбонки, че ми отиде диетката Simple Smile!
Да си жива и здрава и много да те слушат и обичат всички в къщи   bouquet!

# 233
да се включа и аз!Сиско,честит рожден ден([/color]малко на патерица Embarassed )Много щастие,късмет и любов![/color]

# 234
здравейте и от мен много ще се радвам да се запозная със всички ви аз съм от скоро в младост 2 и имам бебче на 2 месеца и никой не познавам в кварала  Grinning newsm51

# 235
ЧРД, Lucky Plam! Да си жива и здрава!

Ramata, добре дошла!   bouquet

# 236
Младост 4 цял ден без парно - лошо няма - то навън топло....
 Joy ние обаче сме си опикали всички панталонки и няма каде да ги сушим! Нкога не е било от както е започнала зимата, ама днес малката се овъртя направо, ту започва да пикае, още не съм свалила всичките гащи , ту ми съобщава гордо , че се е напишкала  Joy резултат налице - няколкопластните панталони без парно не съхнат! Утре по дупе!  Joy

# 237
Добре дошла Ramata    bouquet

аз пак ли пропуснах рожден ден?

Lucky Plam Честит рожден ден и от мен!  bouquet

# 238
Хайде и от мен - честито на рожденичката   bouquet! Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват   bouquet!

# 239
Здравейте!
Искам да ви питам къде в Младост може да се поръча торта за 1-ви рожден ден?

Общи условия

Активация на акаунт