Първият сняг щом завали, МЛАДОСТчета почват снежните игри

• 19 205
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
Честита Коледа!
Честита Нова Година!
Честито на всички именници!
Пожелавам здраве и късмет на всички!  Hug

# 181
За Новата 2009 година аз ви поздравявам и от все сърце ви желая здраве, много вълшебства и приказни мигове, много поводи за радост и смях, да живеете в сговор, съгласие, мир и любов и нека във семейното огнище винаги да има жар,неугасим.И нека приказката няма край!

# 182
  • София
За много години! Желая много здраве и щастие на всички и успешна нова година!  bouquet

Честито и на днешните именици и всички, които съм пропуснала!  bouquet

# 183
  • Страната на чудесата
Честита Нова Година!
Здраве, щастие и късмет на всички!
Идните 100 години да са  по-добриот предходните и да сме живи и здрави да ги броим Grinning
Честито на всички именници и техните семейства!

# 184
В другата крайност на веселите пожелания .... намаля силата на парното у нас...  Thinking

# 185
  • София
У нас засега си е добре парното, но очаквам намаляването предвид липсата на газ в Бг.

# 186
 Парното е на 5, а е едва топло! Сутринта беше 19 градуса и в спалнята съм пуснала печка откакто съм станала. В кухнята е кучешки студ, топлата вода не стига до 20 ет. и е нетърпимо студена. Май ще пускам бойлера  Rolling Eyes!

# 187
Честит Рожден Ден на Велизар! ... със закъснение  Embarassed Нека расте в здраве, бодрост и радост!  Hug   bouquet

И честит имен ден на всички празнуващи днес! Simple Smile

И при нас парното почти го няма никакво, засега не се усеща много, много, но се надявам да го пуснат. Инак вчера разкопаваха зад нашия блок (т.е. на Ал.Малинов до Хит) и оправиха най-накрая един теч. А при нас днес май някой си сменя радиаторите или поне така звучеше... започнаха точно в 2ч. следобед  ooooh!
На входа ни има бележка, че утре ще минават да отчитат толата вода и тн... да имало човек от 9 до 17, супер нахално ми се струва от тяхна страна  Crossing Arms При вас има ли такава бележка?

Ето какво намерих по въпроса:

„Топлофикация София" е намалила топлоподаването към битовите абонати, но болниците, училищата и детските градини остават с нормално топлоснабдяване.

Намалено е подаването към някои от стопанските потребители, а изцяло спряно е снабдяването на индустриалните предприятия.

„Топлофикация София" е започнала да подгрява мазута, но за да се премине към алтернативното гориво процесът може да отнеме към денонощие.

http://news.ibox.bg/news/id_1095463978

# 188
„Топлофикация София" е намалила топлоподаването към битовите абонати, но болниците, училищата и детските градини остават с нормално топлоснабдяване.
http://news.ibox.bg/news/id_1095463978

Не това пише в една друга тема в подфорумите. Извикали са родителите да си вземат децата от у-ще защото няма парно.  Confused

# 189
Вили ми каза, че днес в училище било студено. Намалили са топлоподаването навсякъде. Една майка от ясленската тема пише, че в тяхната градина било много студено като вземали малкия.
Ели, благодаря. Аз така и не почерпих тук за РД на Вили, за което се извинявам!Ето почерпката:

До вашия блок ли е бил теча. Вчера 2 пъти звънках на Софийска вода да питам защо и кога ще пускат водата, а то проблемът бил току под носа ми Simple Smile.
Честит имен ден на всички именици   bouquet! Да са живи и здрави и само с добро да се споменава името им   bouquet!

# 190
  • София
Край, изстинахме и у нас. Парното на 5 работи като на 1, топлата вода е топла, но не и гореща.

# 191
Здравейте момичета
За много годи и честито на всички именници
Аз съм Blask Kitty
Предстой ми да си пусна детенце на детска градина и искам да събера малко мнения за някой детски градини просто за информация.Та нека ви ги изброя 70 ОДЗ 178 ДКЦ 64 ДКЦ

# 192
4НГ! Всичко най най Hug

Ники, честита бременност: здраво и щастливо бебче Flutter

# 193
Ники, честито! Лека  бременност ти желая! Simple Smile

# 194
  • София
Много ви благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт