Първият сняг щом завали, МЛАДОСТчета почват снежните игри

• 19 200
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Аз видях лентичката, но не знаех, че е новина. Не следя много редовно темата.  Embarassed
Какво си пожелахте?  stork-boy или stork-girl

# 196
  • София
Аз винаги съм искала две момчета, но имам вътрешното убеждение, че ще е момиче.
Общо взето внимавам какво си пожелавам - една от най-скъпите ми приятелки много мечтаеше второто и дете да е момче като първото. Роди най-бЕсното момиче на света в добрият смисъл на думата - като започнеш от футбола, катеренето, раните, супер точното хвърляне на камъни по чуждите глави и минеш през риболов /вице-шампионка е по спортен риболов в нейната възраст/, а напоследък е запалена и по истински лов, много е добра във всичко....момчешко. От най-ранна детска възраст изпада в истерия при опит да и се облече пола, май и досега никой не успя да я накара да облече такова чудо, а е едно изключително нежно и красиво създание.  Laughing

# 197
хай мацки!отдавна не съм ви писала.но малкия ми син не ме оставя да се добре до компютъра.запълва почти всяка минута от денонощието ми.

първо искам да ви честитя новата година.бъдете всички здрави и усмихнати.

второ искам да ви споделя че живеенето в България започва да ме депресира.освен че нямаме парно,няма топла вода,на всичкото отгоре днес когато реших да се разходя малко из младостките улици видях зор с непочистените улици.митко искаше да ходи и да пипа снега а лошата му майка го беше вързала в количката.ами няма как.използвам я да се придвижвам п замразените улици и тротоари.добре че ми е малкия сладур иначе можеш да превъртиш.

аз не съм похвалила моя Митко.на 15 декември като се събуди и сам проходи.от спалнята отде до хола,а м/у 2те стаи има разстояние от поне 10м ако не и повече(не ме бива в сметките на око  newsm78) още не сме му правили проштапулник.може би ще бъде следващата седмица.кажете какво се слага.аз съм решила да му сложа парички,пиано,студентска книжка,зъболекарски инструменти.какво може още...........  newsm78

друго около нас не се сещам да ви споделя.освен че ми е добре с Митко в къщи.вярно много ми е палав,по цял ден се върти около мен,но оценявам какво е да си майка.и смея да твърдя че много ми харесва.прАви ме много щастлива.

желая ви сладки сънища.дано нощта е топла.

# 198
За прощъпулника сложих освен стандартните още мишка от компютър и парчета от детски конструктор. Виждала съм какви ли не неща да се слагат, всеки си преценя. Моят Мите се хвана точно за мишката и конструктора и аз реших, че ще знае AutoCad  Laughing

# 199
със сигурност ще сложа мишка от компютър.митко е много на ти вече с техниките в къщи.

не искам да ви кажа колко зор водях тази вечер с миенето на дупето на митко.да пускат топлата вода и парното че ............мата

# 200
  • София, България
Привет, честита нова година на всички, честито на малките и големите именнице, честито на Ники.  Hug (и ние щяхме да имаме бебенце, същите седмици като вашето, но по празниците, като няма кьорав лекар никъде, го загубихме  Cry) Много се пази  Hug

Парното от оня ден е на 5, а топли като на 1. Имаме климатик в хола и е добре, но в спалнята  Shocked добре че ни е дебел юргана и не обичаме да спим много на жега! Включихме си бойлера снощи, но то пък вече имаше доста топла, почти гореща вода  newsm78 А в работата ми е доста силно парното  Praynig дано да е все така, че иначе ще изпукаме от студ!

Маруся, за прощъпулката можеш да сложиш каквото ти душа иска, напиши на едно листче обаче какво си сложила, кое за каква професия си го нарекла и после си отбележи за какво се е хванал, иначе много се забравя. Трябва да има дечица и да сложиш на масата питка, сирене и халва!

# 201
Здравейте!
Включвам се по въпроса с прощъпулника. Simple Smile Аз сложих колкото можах повече предмети - да има избор на професия детето Simple Smile - отверка (не помня за какво, за инженер може би), гребен (фризьор), телефон (за бизнес дама) - такава ще става моята  Grinning, слушалки (доктор), книга (учен), лъжица (готвач), четка за зъби (зъболекар), портфейл (финансист), калкулатор (счетоводител), химикал (журналист), молив (архитект), комп. мишка (комп. специалист), ножица (моден дизайнер), топка (спортист), домино (за актриса), фотоапарат (фотограф), четка (художник).
Не забравай да кажеш всеки предмет за каква професия, като ги слагаш, за да няма после интерпретации. Simple Smile
Ето снимка всъщност: http://media.snimka.bg/1810/009874408-big.jpg
Приятен ден!     bouquet

Радос, съжалявам за случилото се!  Hug

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 10:55 от tini-mini

# 202
много благдаря за идеите за прощапулника.ние ще го правим,най-вероятно другата неделя.като мине ще дам от4ет

# 203
  • софия
Здравейте,мами от Младост.Ние сме от Младост 3.Аз съм Рая,а синът ми се казва Мартин и е на 10м.Искам да ви питам как стои въпросът с държавната кухня.Освен бележката от лекаря какво друго трябва?Аз сега взимам частна,но все пак...Според Вас коя е по-добра?

# 204
  • София
Трябват ти и 30 бурканчета със 60 капачки. Акта за раждане, бележка от лекаря и това е всичко. За качеството на храната - доста майки взимат от там и са доволни.

# 205
  • софия
ОК!Ами има ли някакъв ред или почваш да взимаш веднага?И от къде се взима?Пак там ,където е данъчната служба?На мен ми е далечко

# 206
ОК!Ами има ли някакъв ред или почваш да взимаш веднага?И от къде се взима?Пак там ,където е данъчната служба?На мен ми е далечко
Там където е данъчната служба е кухнята майка - от там си взимаш купоните за месеца, и там ще ти кажат откога можеш да взимаш храна.
Иначе самата храня я разнасят в раздавателните пунктове - за Младост3 това са ОДЗ 56 и ОДЗ 59
Телефонния номер на кухнята, който имам е 8770396, но ми е от преди година, надявам се да е още актуален.

# 207
  • София
Ти посочваш от кой пункт ще взимаш храната. Всеки месец трябва да ходиш веднъж до данъчното за купони. Доколкото чух вече не се чака, би трябвало да започнеш да взимаш веднага.

# 208
Много ви благодаря че ме пренабрегнахте и не ми помогнахте

# 209
аз незнам нито едно от иззброените, за себе си проучвах в под-форум 'нашите деца' Peace

радост, и аз съжалявам, още малко изчаквате и пробвате пак Flutter

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 07:09 от ninochka

Общи условия

Активация на акаунт