Споделете 86 ... или как да накичим елхата с повече играчки

• 23 348
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Приемам за висша форма на интелект и възпитание толерантността. Уча се още.

Гледам "Окна" с гръб към телевизора, за да си тренирам руския. Научих всички обидни думи.  Grinning

Добър ден, прелести извечни.

# 76
  • До хладилника, който обичам
Пилета, какви ти пилета, кокошки, какво ви става?
От 6 страници 4 са спам.

# 77
Децата с ъъ...млечни айрянчета ли ставали бре...Ео, Ео, къде си, ей къде била тайната на успеха  Joy
Естер, ще ме умориш от смях  Laughing
Въпросът е айрянчето вместо мъж ли е, а ако не - кой от двамата го пие - преди или след секс?
Моля да бъда причислявана към пилетата все още.

# 78
Споделям, че коледата ми е най-малкият дерт. Аз глася имен ден и рожден ден. Второто трябвало да е морско, първото най-малко с десет деца.

# 79
Аз като отявлена кокошка спирам с разясненията. Отивам да тормозя друг. Mr. Green

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 12:50 от Мишона

# 80
Бу, културната дискусия не е спам.
А и с тва заглавие кво очакваш?

# 81
Една кандидат мама беше пуснала такава тема, разтревожена, че слюнката убивала спермчетата.
Останах с впечатление, че смята първо да прави свирка, а после да плюе където трябва.
Ако е напред с йога, може.

# 82
Да споделя, ама какво?
Oсвен, че и аз като Калинушка наложих до Коледа ембарго на сладкото.
В този ред на мисли, синът на една позната казваше на шоколада "събота".

# 83
той синът ми в момента казва на шоколада "няма".

а защо в Клюкарника се е напълнило със сълзливи есеистични теми? Коледата ли е виновна? До нея има месец  Thinking

# 84
  • о`майна лунна нощ е
Тити, много забавен подпис  Peace

# 85
Тити, много забавен подпис  Peace
Тити, и ти си на коледна вълна вече.  Joy Joy Joy

Споделям, че съм покъртена от странните никове с точки, сърчица и ненамощекакво.

# 86
Бейлис в шоко, харесва ми символиката на заглавието Heart Eyes

Аз вчера си видях един от най-хубавите предколедни подаръци - един човек, който дойде лично заради мен в Плевен. А и за да отиде на гроба на дядо си. Особен тип - харесва ми най-много, че изобщо не държи на това да е cool. Прекарахме сладки горещо-шоколадово-бирени пет часа, които мислим скоро да повторим.

Вторият ми предколеден подарък (още една играчка на моята елха Wink) беше новината, че скоро пак ще трябва да ходя към Москва, при това този път не за да започна обучение, а за да го завърша. Някакси ми е трудно да повярвам, че мечтите ми се материализират, така леко и ненатрапливо, една по една...

# 87
  • До хладилника, който обичам
тито, как тъ не беше срам?! Точно влизам да си сменям подписа и ти си ме преварила! Crossing Arms
Затова пък оспамих Скайпа си Mr. Green

# 88
  • Paradise
По скайпа днес получих същия този камион от подписа на тити.
Не разбрах какво трябваше да направя след това - да го препратя на н-брой потребители, да го сейвна ли, що ли.
Явно днес чувството ми за хумор има почивен ден.

# 89
И аз го получих. И веднага го смених.
Камион Виски. Помогнете му да охлаби.
Имам и свидетели.

Общи условия

Активация на акаунт