Италия - страна Б ... 88 пъти

• 19 285
  • 222
  •   1
Отговори
# 180
  • Italia
Здравейте на всички!  bouquet Дали има място за новаци във веселата ви компания? newsm78

Ритори4ен въпрос  Wink Ха добре си доШла   bouquet

# 181
  • Italia
......
слу4ката е от миналата година  Mr. Green
дадох на дърводелец (доверен и симпати4ен) едното легло от детската да му направи покритие на ръбовете (имботитура, не ми се мисли как се казва на български  Embarassed).
работа за 4ас.
полу4их го обратно преди 2 седмици, работата изглежда свърШена от мен  Rolling Eyes Laughing

Като свърШа с Шива4ките Ще мина и при твоя дърводелец. Адреса май го имам  Twisted Evil Wink

# 182
Дирок, ти Ще станеШ като някой перфонаж от старите филми за италианската мафия в 4икаго. Grinning
Някой като има проблем и като каже "Ще се обадя на Дирока!" и на този отсреЩа му треперят партенките.

Феиам, беШе в болница 2 дена и там прегледаха главата и направиха ехограф на бебето. За гърба, освен да го опипват, няма какво друго да направят. 4е гръбнакът не е прекърШен е ясно, понеже си движи краката и дори едвам, едвам ходи. Но не изклЮ4ват възможността да има микрофрактури. Rolling Eyes За това трябва резонанс, а аз 4етох това_онова в интернет и излиза, 4е това е много дълго 4акаЩо се изследване по принцип и, макар и спеШен слу4ай, явно не могат да я вредят тутакси.
Сега тя си е вкъЩи, понеже много трудно си намира удобна позиция, в която да спи и в болницата много се измъ4ваШе, пък и на болкоуспокоителни няма право, само на такипирини кара ooooh!, а вкъЩи поне се мести от леглото на фотьойла и обратно.

# 183
Привет и от мен   bouquet

Шура, ужасна случка с милото момиче, направо изтръпнах  Confused Дано да няма сериозни поражения  Praynig

Аз най-после изпратих коледните картички за домовете. Кой пое инициативата при нас последно? Аз ще си ходя, но до Варна, не знам дали върши работа  Rolling Eyes

Като сте заговорили за чужденки. Мен отдавна не са ме питали откъде съм, а днес ми се случи цели два пъти и то все по комаско  Crazy Единият път ме объркаха за рускиня  Shocked никога досега не ми се беше случвало /но мом4ето е било там по работа миналата седмица, може и затова така да е решило  Grinning/ и, вторият път, за ирландка  Mr. Green Последното, явно защото от няколко дни съм с коси россо фуоко  Twisted Evil
Не знам как е при вас, но при мен, като говоря малко, почти никога не разбират че съм чужденка, като поговоря повечко- се чудят от коя част на Италия съм /венета най-често/ и, след дълги приказки решават, че не съм италиана. Оба4е винаги мислят, че съм от много. повече години тук, отколкото  в действителност.

Ооо, такива шивачки и дърводелци елате да видите как ги оправям аз  Twisted Evil Способна съм и финансови проверки да им пратя. Голям скандал вдигнах преди месец-два в Еммелунга ди Падерно, тъй като студенче, в неделната си роля на консуленте вендита, ми отказа превентиво, щото промоцията свършвала и като съм имала нужда от продукта чак след Нова година, да съм се върнела в магазина след няколко седмици /тъй като нямало да има валидност офертата, ако ми я бил направел /виден мързел да си свърши работата! /!!!

# 184
Биско, дай снимка с новата коса дееее....направо изгарям от лнбопитство  Blush Blush Blush

Чечири добре дошла  bouquet  къде се намираш?

Ох, с тия АТЕЛИЕТА.....Аморе, вземи се информирай около вас не може да няма някоя възрастна шивачка....аз ползвам услугите на една 65год жена,която помага в магазина до нас...нося и го в понеделник и до сряда е готово даже без да казвам спешно....даже понякога аз и казвам: И петък е ок, не ми се спешно,но тя жената си отхвърля работа,досега нямам забележки....например едно яке(зимно   Joy ),което днес занесох,защото му се отваря ципа миналата година някакси му оправи ципа с клещи и ми върна и ципа и не ми взе нищо,а все пак аз го оставям в магазина и тя си го носи до тях и обратно...'надути' ателиета вече не  #2gunfire
Свеки беше се регистрирала в едно ателие(срещу 15 еврИ за год) на другия край на града и носи на мъжа ми едно яке за смяна на цип....емииии, ципа в основата така зашит,че като го закопчаваш 'яде' и плата....естествено държи здраво,щот държи и плата,но след 50 закопчавания ще го закъса  #2gunfire уффааааа  Peace

Какъв лаптоп?СподелиWink

Улях се...досега бродихме до един магазин със сто вида коледни украси черни,бели,лилави,бонбонени....всякакви  #Crazy очите ми се разбиха  #Crazy

Наоколо съм  Crazy

ПП Нещи компа ми е странен....на КРЕДОРА не пише ЕН,а ИТ?а и например клавиатурата ми е различна от досегашната БГ_фонетична?@

# 185
Кала, не ми се е налагало досега да се обръщам към такива услуги. Ако е за цип, подгъв знам къде да отида. Но това си е поправка сериозна, ателие ми се стори най-логичното - откъде мога да знам, че са такива... кифли.

За лаптоп е много важно да се класирам, защото ще отварят наблизо  магазин за техника и във въпросния петък лаптопа ще е сериозно намален. Мисля, че е Компак. Та, ще застана пред магазина и ще демонстрирам лакти сред тълпите.

# 186
Лени, успех в петък...в колко часа отварят?колко са наличните бройки?дали ще има опашка като едно време в Бг за телефончета от предишната вечер  Mr. Green голяма веселба беше  Mr. Green за млякото и хранителните стоки не беше хич весело  Cry баба всеки ден висеше,нали се събужда рано  Cry

# 187
ами отварят в девет, аз в девет без нещо ще съм там. няма да вися от предната нощ;-))

# 188
И аз като мк.Дирок съм голяма скандалжийка....Ма никога не викам,показвам обаче че си знам правата.
И мн.съм доволна от резултатите.Почти винаги ме  запомнят,какво от това че като ме видят си мислят за мен като ромпибалле Mr. Green Laughing,ама знаят че не могат да ме подценят като клиент..
10 сент.,отиди до това атилие  и с мн.спокоен,но в никакъв случай миловиден тон и кажи ,че ако в срок от 1 седмица не ти направят якето ще се обърнеш към http://www.altroconsumo.it/,и ако имаш съмнения.,че е заради това че си чужденка/и то от ест европа!/ и го подчертай,че ще го направиш като итал.гражданин/дори и да нямаш такова,кой те знае/Заплахата,която лесно можеш да я превърнеш в действителност/но не вярвам,че ще стигнеш дотам/,обикновено действа. Laughing
Тактиката да и правиш мили очички е абсолютно погрешна .

# 189
Въй Шуре дано да няма нищо сериозно,дано се размине жени4ката,и бебенцето да е живо и здраво..

Лени тъй като изкарах средното си образование в Техникум по шев и кройка,с диплома за модилиер дизайнер на облеклото,,правиш една пратка и ми го изпращаш с размерите ти,и аз после ти го връщам поправено... Laughing
Аз си шиа кроя сама,пари не давам(пример "един от костюмите ми ),моито М е първият на който поправям,зашивам и т.н.  и от там колеги негови,приятели и про4ие..Но истината е 4е ако ми дойде музата и за 5 мин мога да направя нещо,ама няма ли я ...и месеци могат да минат,като в  твоя слу4ай.  ShockedКакто каза моито М моят дефект е 4е не мога да си държа устата затворена а с останалите дефекти ми бил свикнал.Слагам ги у место  Peace
Какво се разбра накрая Гери или Ти?

Чечири здравеии и и и 

# 190
 Добро утро!
 Благодаря, момичета за вниманието!
Та... Живея на ръба на миланската провинция, Vizzolo Predabissi. Имам си една дивачка Ванеса и мъж за чудо и приказки  Laughing Може да се каже, че отскоро съм в тази държава, но вече с диагноза от затворения живот тук.
Чета ви  и ви се радвам на това , че сте си запазили чувството за хумор и че разговаряте за всичко разбирайки се една с друга.
По въпроса с услугите тук, нямам наблюдения. Само едно стъкло на прозорец сме сменявали и стана за 10 минути.
10cent's, кажи за лаптопа. Имаше ли списък на опашката? Само да  кажа, че в Expert, ако имате наблизо, за Коледа всички PC- та с Vista ще са с намаления.

# 191
Здравейте българси мами в Италия!
Миналата седмица се регистрирах в този чудесен сайт, когато си бях на гости в България.
От миналата година живея в Италия, със съпруга ми който е италианец и нашият малък 5-месечен син.Ще се радвам да ми пишете.Има ли мами в гр.Болоня?
Желая ви приятен ден.

# 192
Гери-Давид, аз съм ти най-близо (Форли). Болония ми е културна и шопинг дестинация, с влака от нас съм за 40мин  в центъра.

Чечери, ами то остава и списък да има... Не знам за списък, но едва ли ще се избият пред магазина. Ама сега ме хвърли в размисли. Пакард бел е марката и го дават за 299. Доста добри параметри. Ако има, има, ако не.. ще купим друг))

# 193
Ей ме на и менWink

Чичери, Лени ще се реди  петък   Peace ...за разбирателството....хм....изчакай да ни видиш в действие  Joy Joy Joy

Ооо, Гери Давид   bouquet   bouquet   bouquet Добре дошла   bouquet

Пикколина, как е момичето днес?

Наоколо съмWink

ПП Лени, дай параметри....може да се реша да се телепортирам и аз на опашката  Joy Joy Joy  ся ще изровя какво има за 400евро в нашето УниеуроWink
Ето го: http://www.unieuro.it/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Unieuro-B2C- … ;JumpTo=OfferList

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 12:21 от Kaлa

# 194
Лени, ти не си ли с нов лаптоп след "гостито"? Скапа ли се ве4е? Кажи кое му даде фира, да знам, 4е май са ни бяха еднакви. Сони Вайо, нали?
А, след като ви връ4иха глобата, не ви ли върнаха поне хардуера?
На мен Андреа ми от4опли няколко коп4ета от клавиатурата. Crossing Arms Успях да ги сглобя обратно, но без едно, което е малко с4упено и не иска да се зака4и стабилно и от време на време си пада само.

4и4ери, Гери_давид, привет! Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт