84 Thanksgiving вълнения и Американски вдъхновения

• 18 987
  • 318
  •   1
Отговори
# 45
Най-нахално се разрових в публикациите на Зора  Embarassed и намерих списъка;
Ето го ако на някой му трябва или искате да го слагате в началото

BTC NY
1 888 361 9277
1 212 252 9277

GTS Atlanta
1 800 981 7707
1 770 390 9096

Smart Travel NY
1 888 762 7802

RH Travel
1 888 8703680

Sunshine Travel
1 818 285 8400

Internettours LA
1 800 371 1871

3KM Travel
1 310 691-8538

# 46
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ти (или който ще плаща) имаш ли такава кредитна карта?
Ами предполагам, че има, защото едва ли ще ми предложи този вариант, ако няма.
То моите въпроси са такива загубени, защото съм доста ненаясно с такъв тип пазаруване. Embarassed

# 47
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Марти! Да е весел и добър, и вече да се събира семейството му наедно за постоянно!

Аз съм в усилено търсене на нова работа и се занимавам с обичайните отхвърляния... и пак имаме кашлица цялата рода... но засега ще пътуваме в четвъртък по план.

Бенс, снимката на тоя младеж на аватара ти е от един хубав британски филм (първият пълнометражен на Антон Корбин), за солиста на Джой Дивижън, гледай го, ако не си досега.

Искам да взема на брат ми ДСЛР за рожден ден/Коледа, и се чудя може ли втора ръка тяло, а после да се добавят обективите. Егоистично, хем аз няма да се уча на фотография (той иска(, а и ще сме модели обилно.  Laughing

# 48

Бенс, снимката на тоя младеж на аватара ти е от един хубав британски филм (първият пълнометражен на Антон Корбин), за солиста на Джой Дивижън, гледай го, ако не си досега.

Бубс, аз от този филм си го харесах Flutter. Страхотен е като Иън Къртис.
Успех с намирането на нова работа  и фамилията да оздравява Hug
------------
цял ден се каня да питам нещо и сега забравих ooooh!

# 49
Честит Рожден Ден на Марти   bouquet

сладък картоф  Sick (има много общо с любовта ми към печената тиква  Sick)

имам си вече машина за хляб йей... нямам си идея обаче как да направя български тип хляб, ю ноу, без да сладни и тн
Тандуриииии, помощ

Бубка, може втора ръка, ама е хубаво да е от проверен човек, че това си е фина техника.

# 50
С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят на постингите, които се показват на една страница е намален (с 5 бр).
За да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега.

# 51
  • WA, USA
И ние сме болни - аз се опитвам да хвана грип, а малкият кашля като магаре. Конюнктивитът мина, но видяха малко течност в ухото - сложих му два пъти от капките на Кейси и се оправи. Вчера ми го върнаха с такъв дайпър раш, че баща му се разплака чак, днес ще им вдигам скандал, защото ми омръзна вече. И кашля доста лошо, но педс твърди, че нямало нищо в гърдите, ще се пробвам да го лъжа с мед и лимон, уж помагало за кашлица. Намерих хоум дей кеър, млада жена, много приятна, гледа нейният 3-годишен син и от Декември още едно дете. Ние мислихме да почваме от Януари, но тия много ме нервират и ще го преместя още след две седмици, понеделник ще им дам известието за дизенролмент.
Май ще трябва да канселирам вечерята за утре, защото не виждам как ще готвя като всичко ме боли. Sad

# 52
  • Чикаго / София
sipirumi, аз за кашлица на моите им правя следното сиропче: Обелвам една глава лук и го режа на колелца. В една малка купичка или чашка слагам едно колелце лук, една лъжичка мед, колелце лук - лъжичка мед, и така докато свърши. Обикновенно 4 -5 колелца лук- 4-5 лъжички мед. Захлупвам и оставям да престои няколко часа - 3-4-5. Обикновенно аз го правя вечер и го ползвам на следващия ден. Вечерта пак си правя за следващия ден, и така няколко дни. Давам им по 3-4-5 лъжички на ден. Аааа да, не го бъркай. То се образува едно като сок отгоре. Гребва се от него и се дава. При моите действа.  Те сироп за кашлица никога не са пили, а не е като да не са кашляли. Но не очаквай за един ден да се оправи. Трябват си 2-3 дни.  Аз обикновенно го правя петък и до понеделник са горе-долу о.к  Сладко е и децата се лъжат да го хапнат. Само бързо му го давай, да не усеща миризмата на лука. Simple Smile

За дайпер раша не мога да помогна. Миличкия! Sad

# 53
  • WA, USA
Ирка, благодаря много ще опитаме довечера. За дайпъра раш-а ме е яд много, защото един ден вкъщи да стои и се изчиства, пратя ли го, айде пак наново. И става направо рани, явно, че го оставят да стои наакан. Преди малко им се обадих да ги помоля да го сменят по-често, отговорът беше ами ние по 3-4 пъти на ден го сменяме - към 10, след обяд, след спане. И всичко е ОК, ако не ака повече от два пъти, но ако има инцидент след като го сменят след дрямката, стои си мръсен докато отидем да го вземем в 5.30. Това са повече от два часа с мръсен памперс #Cussing out Мърли такива #Cussing out Чудя се дали не мога да ги рапортувам някъде. Да им се моля да го сменят по-често ooooh! имам чувството, че с малоумни се разправям. 

# 54
Току-що гледахме с децата "Sid the science kid" ( предаване, което харесваме с децата, учат ги на интересни неща) и за малко да се задавя с чая си.
Разглеждаха хранителната пирамида и познайте къде класифицираха кутия с гроздов сок! Групата на плодове и зеленчуци! #Crazy
Аз им писах и ги попитах, дали са знаят колко захар има в кутия гроздов сок БЕЗ допълнително добавена захар ( естествен един вид, поне така пише на опаковката). Без да преувеличавам 40 грама захар!
В същото време ги учат, че тортата е вредна за зъбите, защото има твърде много захар, аз си направих труда да погледна на Прайс Чопъра колко захар имат тортите и там е по 18 грама захар на сървинг.
Направо съм без думи! Sick Sick А се чудех защо в детската градина на Калин преди смятаха кетчупа за зеленчук ( без майтап! така беше писан в менюто!).  Rolling Eyes

# 55
Чудя се дали не мога да ги рапортувам някъде. Да им се моля да го сменят по-често ooooh! имам чувството, че с малоумни се разправям. 
сипируми, ето един неофициален вариант - това са рейтинги и коментари на детски градини от родители и за родители.
http://www.childcareratingz.com/index2.jsp

# 56
Не знам дали още има бебета на формула в темата ни, но ето на какво попаднах сега:
http://news.yahoo.com/s/ap/20081126/ap_on_he_me/infant_formula.  FYI.

# 57
  • Boston, MA
И аз дойдох да рапортувам за меламина в Енфамил, но Джи вече постнала. Ша им са ни види...

За дайпър раш вчера забравих да кажа, ако след един ден не се успокои с обикновен какъвто и да е бебешки крем, ние мажем Нистатин (с рецепта е). Бързо става гъбична зараза по дупето от ако и раничките се разпростират.

Тандури, това е 40 гр. плодова захар - фруктоза (ако сокът е натурален, без добавена захар), което е различно и доста по-полезно от 18 гр. бяла захар - захароза. Монозахаридите (плодова, млечна захар) много по-бързо се усвояват от организма.

Аз по тоя повод имам един постоянен спор с моя приятелка, която твърди, че в млякото имала добавена захар (чете на етикета) и едва ли не било по-вредно от Кока-кола. Няма. Има естествена млечна захар.

Джена, значи викаш от крег'с лист или ибей не става да се купува втора ръка...

# 58
Моля препоръчайте проверена рецепта за класически американски тиквен пай (с филинг от сурова тиква, защото тук няма в кутии).   bouquet Ще го правя за петък  Flutter

========
Бубс, защо нова работа? Шефката ли те изнерви съвсем?

# 59
за това с формулата, нямам думи, но все си мислех, че е въпрос на време да се появи и тук...

Сипируми, много ужасно, наистина го махайте от там и ако има някакъв местен форум подобен на този, ги пиши. word of mouth е най-добрата (анти)реклама за родители.

Тандури, аз си мислех, че кетчупът е зеленчук само в Минесота, там и за подправка го считат  Laughing

–––––––-
Благодаря на всички за пожеланията за рд-то! Аз нали съм от възторгнатите майки да си кажа, че е голямо щастие да ти се радва детето, както и да го  гледаш, как расте всеки ден и всяка година.
ето една снимка с въпросната торта

Общи условия

Активация на акаунт