84 Thanksgiving вълнения и Американски вдъхновения

• 19 071
  • 318
  •   1
Отговори
# 300
Хапка, тъкмо днес летях с US Airways- два куфара, на всеки по $15 платих (за двама човека това, ако ти си с два куфара един човек, е даже повече, не помня колко, но е нещо от сорта на първи куфар 15, втори 35 или 50). Погледни на страницата на която авиолиния ще изполваш, там чинно си пишат таксите безсрамниците.
Другата новост- вече плащаш и за вода, кола и кафе в самолета. Нищо вече не дават, ама нищичко. Абе въобще/ селяни пълни.

За пушенето- много американски филми гледате в Бг, ей.  Wink
Споко, особено пък в НЙ трудно мога да си представя някой да му направи впечатление, че пушиш на улицата. Пълно е с пушачи, така че няма какво да се притесняваш според мен.

# 301
С Делта не сме плащали за една чанта на отиване. На връщане чантите ни бяха две, но ни опростиха таксата, защото втората беше малка. Дадоха ни една безплатна напитка, бисквити и вода в чашки допълнително.

# 302
Хиър, метър сте минали (преди 4 дек). Виж тук: http://www.delta.com/traveling_checkin/baggage/baggage_allowance/index.jsp

# 303
  • Boston, MA
Явно и ние сме били точно преди шлякането за багажа.

Сложихте ли елхи? Ние май следващия уикенд, да не умре отсега. Хич не ми е коледно още, не знам защо. И на фирмения купон се бях заканила да не ходя, но понеже е в музея (МФА), се прежалих. Имам и извинение да си "пупя" (цитат от Дани) една рокля, която бях набелязала.

# 304

Гррр.

Елха чак преди Бъдни вечер. Аз се върнах преди малко от партито на мъжа ми, в магазин за шоколад беше. Правих трюфели. Сега ще си ги ям.

# 305
  • Чикаго / София
Нашата елха е украсена още преди една седмица. Голям кеф им е на децата.

Хиър метни и насам някой! Simple Smile

# 306
Ирка да ти е жива и здрава рожденичката. Много да те радва! Весел празник ви желая   bouquet

# 307
Ирка, хубав празник!

# 308
Ирка, да ти е жива и здарва, рожденичката  bouquet
Бенс, благодаря за поканата Grinning

# 309
иркА, Чрд на Деница,да е здрава! Весело изкарване на празника!
*
елха -не,ния чула от дружка че те ходили да секат от гора и сега ни тормози,баща им категор.отказа,каза че бил учил 6 години след гимназия за да НЕ цепи дърва,иди се разправяй..бтв горещо препоръчвам авдент календарите за малко по-големи деца,радост голяма е и формира идея за очакване
http://www.playlibrary.com/wp-content/uploads/2006/12/advent-calendar.jpg
*
райа,ние техника само онлайн пазаруваме,вкл и дишуошър оня ден така купихме,от години.Този конк.сайт не го знам,но не съм имала проблем досега с нито един ползван
*
Агентска Ангелина  оздравя ли?

# 310
ирка, честита ти рожденичка!

Анет, у нас този календар с шоколадчета няма да издържи и 1 ден, тайно и нетайно ще бъде нападнат и изяден.  Laughing

чета списание Жената Днес и в цели 2 статии имаше реферънс към форума на бг-мамма.... после, къде се формирали новините...  Rolling Eyes

да си "пупя" (цитат от Дани)
Joy

не трябва ли да я затваряме темата? обърках се вече, колко беше лимита на страниците  newsm78

# 311
каза че бил учил 6 години след гимназия за да НЕ цепи дърва

Хаха, програмист с брадва...  hahaha

Имах такива календари като бях малка, ама примерно на от 8 до 12 години. Много им се радвах.

Ирка, да е жива и здрава!

# 312

у нас този календар с шоколадчета няма да издържи и 1 ден, тайно и нетайно ще бъде нападнат и изяден.  Laughing

Точно това се е случвало у дома.  Laughing Оня ден поръчвах храна от Малинчо, и се позагледах в едни немски календари, и нещо не можах да си прежаля спокойствието. За толкова много неща се налага да ги организираме и управляваме тези деца, че бих си спестила допълнителни екстри. А те очакването за Коледа го имат месеци предварително.
Елха не сме слагали още, може би този уикенд, децата вече копнеят. Попитах съпруга защо не украсим тази година изкуствено дърво, вместо истинско, и се оказа, че изкуственото било в кашона, съвсем съм забравила, че го имаме (не че ми е за първи път да забравям). След леко изкаран стомашен вирус вчера и почти 24 часа сън се надявам обаче мозъчните ми клетки да са свежи и пъргави.
ирка, честита рожденичка!

# 313
Ирка, да ви е жива и здрава!

# 314
  • Boston, MA
Ирка, и от мен честито, да ти е здраво и весело порасналото момиче!

Общи условия

Активация на акаунт