Детски рожден ден във Варна -3

• 79 823
  • 424
  •   1
Отговори
# 300
В Капела празнувахме 3тия РД на дъщеря ми, от 3 нагоре се катериха и играха по съоръженията. Малкия беше на 1 и играеше в тази част пред масичките, както и в кухнята и на пързалките с мен, а 2 годишните с помощта на родителите също се катериха и играха много, скачаха и на батута  Wink

# 301
Цитат
Бизнес хотела Голдън тюлип е също вариант.

Този детски кът ноже ли да се ползва свободно т.е. без предварителна резерзвация или ангажимент?

# 302
някой ходил ли е скоро в Пикадили парк. Чудя се дали там няма да е подходящо. Съоръженията ми се сториха добри, безопасно е сравнително.  Thinking
марулка, видно е, че компреомиса ще е с пушенето, щом поти навсякъде се пуши.
Смятам да ангажирам някой с малкия за няколко часа и да разгледа няколко места Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 20:43 от ~*~Мис Каприз~*~

# 303
в пикадили парк пушачите са отделени , до  д . център с идеална видимост за масите за непушачи
чух че вече не се плаща на час , но не съм  съвсем сигурна
за р.д. незнам как е
моя преди там не го водих заради близостта с ескалаторите че  му бяха мания
вътре макар и малък център е безопасно за малките, като изкючим гипсовите фигурки, които седят на видно място

# 304
  • Варна
Ние ходим често в Пикадили Парк - не се плаща за деца на клиенти на заведението (което вече е сладкарница "Лучано), не се пуши при децата - хубаво е. Но не съм виждала да правят рождени дни там. Thinking

# 305
Нещо за което отдавна не се е говорило, но мисля, че е добро за малки деца- "Цветното".Има аниматори за рождени дни, залите са отделени, но и залата ,където са масичките е малка и приветлива, така че ако майките решат, могат и да не пушат.В другата зала съоръженията са за съвсем малки деца.Много чисто и приятно е.Не съм била на рожден вден, но съм ходила да пия кафе, бяхме сами със сина ми.

# 306
къде е това  Rolling Eyes

# 307
На "Владислав", в посока след пощата, след стария куклен театър.Мисля, че в темата по-рано имаше отзиви.Аз не съм била на рожден ден, само на кафе, но ми хареса, много приветливо е .Даже бях питала за организацията и цените за рожден ден, направи ми впечатление, че не е скъпо, но вече съм забравила подробности.

# 308
  • Варна
Цитат
Бизнес хотела Голдън тюлип е също вариант.

Този детски кът ноже ли да се ползва свободно т.е. без предварителна резерзвация или ангажимент?

Доколкото знам не. Залата не работи постоянно, само по заявка.  Peace

# 309
Ясмина благодаря ти Hug Аз продължавам да се чудя..

На "Владислав", в посока след пощата, след стария куклен театър..................

newsm78Това е нещо ново за мен. Някой знае ли кой е този клуб? Как се казва? Блг.

# 310
Казва се "Цветното"Била съм там есента, не вярвам да е вече нещо друго.

# 311
Ние ходим често в Пикадили Парк - не се плаща за деца на клиенти на заведението (което вече е сладкарница "Лучано), не се пуши при децата - хубаво е. Но не съм виждала да правят рождени дни там. Thinking

Миналата година правихме там ние, но като беше предишния кът, сега вярно, че е без пари, и ние ходим понякога, но е доста постно спрямо преди за съжаление  Rolling Eyes

# 312
На "Владислав", в посока след пощата, след стария куклен театър.Мисля, че в темата по-рано имаше отзиви.Аз не съм била на рожден ден, само на кафе, но ми хареса, много приветливо е .Даже бях питала за организацията и цените за рожден ден, направи ми впечатление, че не е скъпо, но вече съм забравила подробности.

Ако са си махнали  опасните етажерки /което ме съмнява-защото след седмица моя позната отиде и видя че си стоят там / става.
Бяхме там поканени на имен ден преди година.Заминахме си с рана на главата.Има едни ужасни равчета точно на нивото на главичките.
Аз лично няма да стъпя там повече.
А и основния проблем трябва да ги наблюдавате да не изскочат на булеварда.Защото между залата за игра и другата зала има разстояние което си е навън -няма врата която да се затваря към булеварда Tired

# 313
Утре сме във Викиленд на РД на третия етаж. Ще споделя след това. Wink

# 314
Първият рожден ден на дъщеря ми го празнувахме в Екопарк (до Константин и Елена) на BBQ -беше страхотно...за рожденни дни на открито е върха! Grinning
Наехме BBQ за цял ден - 15 лв. плаща се и вход за всеки по 1лв.
Има маси, столчета(дървени естествено) пейки, около BBQ -то има обособена полянка с масите и пейките, лампи.

Децата имаха къде да играят, на топка, федербал и въобще каквото се сетите, а ние възрастните(по голямата част от поканените Laughing) си хапвахме и си пийвахме Peace
Препоръчвам!

Общи условия

Активация на акаунт