Детски рожден ден във Варна -3

• 79 839
  • 424
  •   1
Отговори
# 285
Включвам се,за да кажа на кратко за детския кът в Пфое мол. В събота по случайност се случи да отида в мола и се запознах с условията.
Не става въпрос за този, който е до кафенето, осмърдян на цигари, а за другия, на предпоследния етаж, до магазина на Блага Благоева.
Малко по-малък е от този в Елитис, също има "замък" за скачане, голямо прострнаство за игра, голям тв с детски филмчета, не особено много играчки и кът на два етажа с мрежи, топки и пързалки. Не се пуши в него и около него.
Цените са:за един час 4 лв, за два часа  6 лв., всеки следващ започнат час - по 2 лева. Струва ми се сносно като цена, съпругът ми води децата там в неделя.

# 286
  • Варна
Туфи, мерси за инфото. Някой ден трябва да посетим този детски кът.

На Елитиса това му е хубавото, че докато детето си играе, мъжа ми пие кафе и я наблюдава от масичката за непушачи,  аз кисна долу при козметиката.  Mr. Green

Между другото, голяма дискриминация в този Елитис - за пушачите -  просторни меки сепарета, за непушачите - 3 студени неудобни метални масички с метални столчета.  Tired

# 287
Ние празнувахме там рождения ден на сина ми, а миналата седмица бяхме там на друг рожден ден (след ремонта).
Количествата са все същите.
Никакви забележки нямам към Голдън Тюлип -  храната е добра, мястото е подходящо, както за по-големи деца, така и за по-малки, не се пуши, уютно, топло, има детски кът, персоналът на добро ниво...
На нашия рожден ден имахме куклен театър, беше страшно увлекателно за децата  Grinning
*Сиска*, за 1-ви рожден ден също мисля, че е много подходящо място - ако искаш иди и виж  Peace
baby doll, може ли в Голдън Тюлип да си внесеш торта (от Галя Simple Smile ) и какво е менюто???

# 288
  • Варна
Да дам актуална информация за Портокал. В началото на февруари празнувахме там нашия РД и бяхме и на друг РД там.
Партито е 1.5 часа и струва 130 лв . Всеки допълнителен 1/2  час е 25 лв. По принцип рождените дни са до 2 часа там. Консумацията е по 5 лв на дете- сандвичи и сок( само да вметна , че сандвичите ми се сториха доста постни ,  а сока е  в по малки чашки от 200мл.) Допълнително може да поръчате сладки , соленки, пуканки , ядки и детско шампанско.Родителите на свободна консумация.
В Портокал имат каталози на торти от Неделя   и  Амбелино, като твърдят , че тортите са на същите цени и за удобство можете да поръчате чрез тях и ги доставят направо там.Може да си внесете торта по Ваш избор.Това за условията.
Пиратското парти в Портокал е много хубаво и децата много се забавляваха на него. Има костюми за всички деца и самото парти има сюжет и явно е разигравано и харесвано.Става и за момичета и за момчета. . С други думи го препоръчвам. Аниматорите споделиха , че Пиратското, Каубойското и Ориенталското са им най-добрите партита , със сюжет , костюми и развръзки и се харесват най-много.
Не мога обаче да похваля Морското парти. Явно ново парти за Портокал , без костюми и с не добър сюжет.Нито децата , нито родителите бяха очаровани.
Ами това е.Ако имате някакви въпроси и мога да помогна  с  инфо съм насреща.

# 289
Да дам актуална информация за Портокал. В началото на февруари празнувахме там нашия РД и бяхме и на друг РД там.
Партито е 1.5 часа и струва 130 лв . Всеки допълнителен 1/2  час е 25 лв. По принцип рождените дни са до 2 часа там. Консумацията е по 5 лв на дете- сандвичи и сок( само да вметна , че сандвичите ми се сториха доста постни ,  а сока е  в по малки чашки от 200мл.) Допълнително може да поръчате сладки , соленки, пуканки , ядки и детско шампанско.Родителите на свободна консумация.
В Портокал имат каталози на торти от Неделя   и  Амбелино, като твърдят , че тортите са на същите цени и за удобство можете да поръчате чрез тях и ги доставят направо там.Може да си внесете торта по Ваш избор.Това за условията.
Пиратското парти в Портокал е много хубаво и децата много се забавляваха на него. Има костюми за всички деца и самото парти има сюжет и явно е разигравано и харесвано.Става и за момичета и за момчета. . С други думи го препоръчвам. Аниматорите споделиха , че Пиратското, Каубойското и Ориенталското са им най-добрите партита , със сюжет , костюми и развръзки и се харесват най-много.
Не мога обаче да похваля Морското парти. Явно ново парти за Портокал , без костюми и с не добър сюжет.Нито децата , нито родителите бяха очаровани.
Ами това е.Ако имате някакви въпроси и мога да помогна  с  инфо съм насреща.

Като човек аниматор ми е интересно какво е това "ориенталско парти" newsm78!Да не би децата да ги обличат е фереджета и да ги учат на пурвите стъпки  в "Танцът на подвижния ханш" Grinning

# 290
Като човек аниматор ми е интересно какво е това "ориенталско парти" newsm78! Да не би децата да ги обличат е фереджета и да ги учат на пурвите стъпки  в "Танцът на подвижния ханш"

Разбира се, какво друго. И смъркат емфие също. А на пиратското парти стрелят на месо с истински пистолети, плюят през зъби и крадат пари от чантите на майките си.   Laughing

# 291
 Grinning
Олеле.....щом и наргиле пушат....работата е сериозна Grinning,но пък е хубаво,че колегите са креативни и измислят всякакви нови идеи за партита.Някои тъпчат с години на едно място...без да визирам конкретно някой Peace.

# 292
Запазих си парти в Портокал и само да коригирам леко slavena, че стандартно продължителността на един РД там е 90 мин. Оттам нататък за 30 мин. се доплаща 25 лева. Ти директно си поръчала удължено парти за 2 ч.
Всъщност цените са същите от откриването им......

Пък аз съм забравила от м.г. и бях убедена, че РД трае 2 часа Embarassed Confused

# 293
Момичета, къде според вас е най-подходящо за банда 2 годишни с родителите им. Предпочитам да не се пуши в близост до децата Simple Smile

# 294
всички това предпочитат но прочети темата..

# 295
Четох, разгледах ама сякасш нищо не ми допада на 100% Thinking
Скоро бях на Рд в заведението на ъгъла между Шипка и Мария луиза, но не ми хареса това че няма място за всички на едно място-майките с децата бяха долу, а бащите-горе. Може би е подходящо ако каниш по-мналко хора или само майки и деца  Party

# 296
  • варненка от София
Четох, разгледах ама сякасш нищо не ми допада на 100% Thinking
Скоро бях на Рд в заведението на ъгъла между Шипка и Мария луиза, но не ми хареса това че няма място за всички на едно място-майките с децата бяха долу, а бащите-горе. Може би е подходящо ако каниш по-мналко хора или само майки и деца  Party

Изборът във Варна не е кой знае колко голям. Щом търсиш място където не се пуши отиди в Капелата в МОЛ-а.

Вечен кеф няма. И леко ме съмнява, че си изчела темата, защото преди една две страници това се обсъждаше. Като нищо не ти харесва пък, варианта е у вас.

# 297
ама много си подозрителна! Нужно ли е да се заяждаш? Бих препоръчала "еди си кое " за тази възраст би ме устроило повече.
Капелата определено не е подходяща за 2 годишни, а ще има и дете на годинка.

# 298
и ''вики ленд'' според мен не е за 2 годишни, с този теракот - много се
пързаля
и с тези стълби- много са стълбите
няма дребни играчки
само катерушките са, но дори и те са за по -големи не са съвсем обезопасени за 2г

# 299
  • варненка от София
ама много си подозрителна! Нужно ли е да се заяждаш? Бих препоръчала "еди си кое " за тази възраст би ме устроило повече.
Капелата определено не е подходяща за 2 годишни, а ще има и дете на годинка.

И да не се пуши и да е подходящо за малко дете, просто трябва да направиш компромис с нещо, видно е. И не съм подозрителна, но точно страница преди това се разискваше темата. Бизнес хотела Голдън тюлип е също вариант.

Идеята е да се чете темата. Когато се повтарят едни и същи въпроси и става меко казано досадно. Момичетата пишат, дават мнение, споделят опит, ами трябва да се прочете, това е.

Във Вики си се пуши.

Общи условия

Активация на акаунт