Детски рожден ден във Варна -3

• 79 849
  • 424
  •   1
Отговори
# 240
Оф, аз се чудя сега между Портокал и Голдън Тюлип за рд на сина ми.... Thinking Гледам, че цените в Портокал не са особено драстично увеличени, спрямо миналата година. Но ми се струва че партито бе два часа...не ми се ходи да си търся поста в предишната тема, обаче. Blush
Някой дали е ходил след ремонта в този Голдън Тюлип? Съпругът ми беше питал за там в средата на януари, бяха понамалили малко цените на пакета...но не зная дали не са намалили и количеството  Wink

# 241
  • гр.Варна
На рожденният ден на детето на кумците не стояхме много.(просто закъсняхме доста)
Самите родители не бяха оргнизирали нищо по-специално-като клоуни или театър,да речем.Децата се бяха събрали и щурееха.Гонега се из батута,по пързалките.Та това видях аз.
Мисля,че ако искаш можеш да си наемеш клоун или някакъв аниматор да занимава децата
Доня Туфиня ,моя приятелка(baby_doll) ходи на 14.02. в Голдън Тюлип.Каза,че й е харесало,но подробности,незнам.Можеш да я питаш Hug

# 242
Аууу,очите ми станаха на понички докато прочета по диагонал Shocked
Чудя се къде да се намърдаме за първия рожден ден на сина ми newsm78
Кои са подходящите места за деца около 1 годинка?
Да има детски кът подходящ за по-малките и да не се пуши!
Исками се и да не ме задължават тортата да е от тях,да поръчвам разни детски менюта и менюта за възрастни Thinking
Благодаря ви предварително  bouquet

П.П. Тази Галя от Галата голяма вълшебница била Grinning

# 243
Само защото в момента прелиствам темата, ще ти кажа - на тези условия, които поставяш отговаря единствено твоят хол/дневен тракт.  Simple Smile

# 244
В Анджелика детският кьт е подходящ за малки деца,но в сладкарницата се пуши.Ние там ще празнуваме РД и ходихме няколко пьти по повод резервацията,не сьм случила да е задимено.Тортата трябва да е от тях,за менюта не те задьлжават.Ама и то няма начин нито торта,нито менюта,все нещо трябва да има от тях Wink

# 245
В Анджелика детският кьт е подходящ за малки деца,но в сладкарницата се пуши.Ние там ще празнуваме РД и ходихме няколко пьти по повод резервацията,не сьм случила да е задимено.Тортата трябва да е от тях,за менюта не те задьлжават.Ама и то няма начин нито торта,нито менюта,все нещо трябва да има от тях Wink
Единственото лошо там е че нямат кой знае какъв избор , някакви умрели сладки и соленки но пък детският кът е хубав.А и какво толкова като е задимено , нали говорим за 2 часа не за постоянно заселване там  Wink
Нашият рд беше много хубав

# 246
Само защото в момента прелиствам темата, ще ти кажа - на тези условия, които поставяш отговаря единствено твоят хол/дневен тракт.  Simple Smile

е,стига де Whistling толкова голям град като Варна да няма подходящо място!
Някой бил ли е в детски център във Пфое мола?

# 247
  • Варна
Някои хора май изобщо не четат...  Whistling

Сиска, ако не искаш да празнуваш  във вашия хол ( според мен също там е най-удачно за 1 РД Simple Smile) в тази тема имаше мнения за РД в пицария Домино - на долния етаж има заличка с няколко сепарета, може да се запази цялата - ако гостите ти са интелигентни - няма да пушат при децата, ще се качват горе в заведението или навън.  Wink

Както и тортата си я носиш откъдето си искаш. Но НЯМА детски кът! Каниш един клоун (стига дечицата на 1 годинка да не се изплашат  Mr. Green)

# 248
Изчетох цялата тема,но не намерих отговор на моите въпроси тъй като вие сте обсъждали РД на по големи деца и защо да не мога да попитам дали има заведение подходящо за деца на 1год newsm78
То човек да го е страх да попита значи...интересувам се питам!Ако исках да го правя в хола ми,нямаше да вляза в тази тема Peace

# 249
Сиска като за празнуване на 1-ви рожден ден аз бих ти предложила да видиш сладкарницата на Вики ленд във Възраждане.Не е лошо,има и местенце за игра на децата(не е голямо) но за деца на около 1 годинка става.Но тортата трябва да я поръчаш от тях.Другите им условия не си ги спомням. Ние направихме нашия рд в Елитис но моята щерка ставаше на 2 години и основната идея беше да се надивеят с приятелите и приятелките затова бяхме там.

# 250
Като,че ли най-добри отзиви чета за Елитис Thinking ще ида на 1-ва стр. да видя адреса,а може ли снимки някой да покаже Praynig
didi 1 ,ще покажеш ли снимки Hug

Моя син вече върви добре така, че и аз търся място с детски кът където да може да щъка,да се катери и т.н Peace той на едно място не може да стои...представям си след месец и половина  Crazy

П.П.хм,няма го адреса на Елитис!Къде се намира?

# 251
ЕЛИТСА-а се намира над Практер - една червена сграда.
Честно казано не мисля, че е най-подходящото място за Първи РД, а и до колкото си спомням децата под 3 годинка там, трябва да са с придружител.

Мисля, че в Анджеликата е по-подходящо за целта Simple Smile
Детският кът е съвсем отделен със стъклена стена и хем не се опушват децата, хем си ги виждаш. А и самите съоръжения там са за малки дечица, докато в Елитиса има и за големи и така в детския кът има и доста по-големи каки и батковци.

Имам добри спомени и от детски РД за съвсем малките от Пфое Мола,

но да си кажа право:
и аз съм към предлагащите - 1ви РД у дома Wink

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 12:20 от Gvendolin

# 252
... тъй че и аз съм към предлагащите - 1ви РД у дома Wink
И аз подкрепям. Не разбирам напъните на първия си рд детето да е стресирано от много хора, къде познати, къде не, някакви други деца, с които то едва ли ще играе (защото до около 3 г. децата трудно играят в екип), не може и аниматор да се наеме, а ако не е и проходило работата от празник се превръща в забавачница, изнесена в заведение...с екстра-тютюнев дим+допълнителна навалица...
Ама всеки си знае де, аз само споделям  Grinning

# 253
Някой дали е ходил след ремонта в този Голдън Тюлип? Съпругът ми беше питал за там в средата на януари, бяха понамалили малко цените на пакета...но не зная дали не са намалили и количеството  Wink

Ние празнувахме там рождения ден на сина ми, а миналата седмица бяхме там на друг рожден ден (след ремонта).
Количествата са все същите.
Никакви забележки нямам към Голдън Тюлип -  храната е добра, мястото е подходящо, както за по-големи деца, така и за по-малки, не се пуши, уютно, топло, има детски кът, персоналът на добро ниво...
На нашия рожден ден имахме куклен театър, беше страшно увлекателно за децата  Grinning
*Сиска*, за 1-ви рожден ден също мисля, че е много подходящо място - ако искаш иди и виж  Peace

# 254
baby_doll, благодаря за включването! Имаше полза! Другата седмица отивам да проверявам!

Общи условия

Активация на акаунт