Детски рожден ден във Варна -3

• 79 852
  • 424
  •   1
Отговори
# 255
Сиска като за празнуване на 1-ви рожден ден аз бих ти предложила да видиш сладкарницата на Вики ленд във Възраждане.Не е лошо,има и местенце за игра на децата(не е голямо) но за деца на около 1 годинка става.Но тортата трябва да я поръчаш от тях.Другите им условия не си ги спомням. Ние направихме нашия рд в Елитис но моята щерка ставаше на 2 години и основната идея беше да се надивеят с приятелите и приятелките затова бяхме там.
Ние бяхме там миналия месец на РД и ми стана чудно кое в детския кьт ства за деца на 1г. Thinking(и синьт ми става на толкова)Батута се ползва от деца поне на 2,а другото и за по големи.
Относно порьчването те задьлжават не само за детски менюта и торта,но и менюта за родителите Rolling Eyes,което мен много ме учуди.
Сиска,за Елитиса наистина децата под 3 години трябва да са с придружител,а и заведението и детския кьт остават отделно.А толкова малки деца е изключено да са без надзор.

# 256
  • Варна
Аз също не мисля че Eлитис е подходящо за толкова малки деца - още повече, че извън рожденния ден там си влизат и други деца, повечето от които са доста по-големи. Анджелика от заведенията ми се струва най-добре, но въпреки всичко, ние също празнувахме първия рожден ден вкъщи - позната обстановка за страхливи мъници  Peace

# 257
Е да,добре е в кьщи,ама де всеки да има място в хола си да осигури място на 10 деца и поне още толкова родители Rolling Eyesа да не говорим за терен за игра.

# 258
За "Портокал" да пиша - 2 часа са 155 лв., проверих си в заявката. Всеки допълнителни 30 мин - 25 лв.

# 259
Извинявайте че не уточних, но наистина в Елитис е за по-големи деца(от 2 години нагоре).Ако са по-малки (като на Сиска - около годинка)искат придружител да влезе с детето в детския кът .Не е много удачно и защото около тях играят още куп по-големи деца който не се съобразяват с малките и може да стане опасно.

# 260
Да и на мен това ми направи впечатление в Елитиса.Имаше деца на 6-7 г.,който бягаха,бльскаха се и никой не им направи забележка.Беше опасно дори за 2-3 годишни деца,камо ли за по-малки Tired

# 261
  • Варна
Ние празнувахме първия РД преди 7 дена в Пфое мол.На мен и на децата им хареса.Има гледачка за малките деца,а големите ги пратихме на горния детски кът който е за деца над 3 год.Тортата може да е от там(Дилайт),но може и ти да си е донесеш,както направихме ние.Поръчват се детски менюта по 8лв.,а за родителите на свободна консумация.Има и разни хапки примерно за родителите.На нас не ни искаха за менюта за децата около годинката и правилно,понеже повечето примерно не ядат сандвичи.Абе общо взето на мен ми хареса.Аниматорката даже ме пита,ако са повече от 10 деца щяла да затвори детския кът само за Рожденния ден.Надявам се да съм била полезна.

# 262
Надявам се да съм била полезна.
Да, много полезно беше, тъкмо влизах да питам за този деткси кът защо няма отзиви, никой ли не е хоил там.
А каква е цаената на престой на дете в къта? И при РД има ли заплащане за гостенчетата или са доволни от менюто само?

# 263
  • Варна
Надявам се да съм била полезна.
Да, много полезно беше, тъкмо влизах да питам за този деткси кът защо няма отзиви, никой ли не е хоил там.
А каква е цаената на престой на дете в къта? И при РД има ли заплащане за гостенчетата или са доволни от менюто само?
По принцип цената за детския кът за РД(извън РД е 2лв. за неопределено време) е включена в детското меню.Не знам за детското меню,понеже аз не поръчвах,защото бяхме около годинката и управителката каза,че няма смисъл да поръчвам,защото са малки и не ядат такива работи(а големите до тортата играеха горе и въобще не им беше до ядене Laughing)Иначе друго за хапване освен поръчаното няма на бара.Има само напитки,затова трябва да се поръчат всички работи предварително.Носят ги от друго място,както и хапките които бях поръчала(бяха много хубави-30бр. по 1.10лв.шунка и кашкавал-има и други разновидности,по малко от 30 бр. не може).

# 264
жаси ,мерси  Hug
и аз питах за Пфое Мола и ето,че се намери кой да отговори!Снимки можеш ли да покажеш?
Казваш,че за големите е имало забавления,а за най-малките аниматор..има ли обаче кътче безопасно и за едногодишните?

# 265
  • Варна
жаси ,мерси  Hug
и аз питах за Пфое Мола и ето,че се намери кой да отговори!Снимки можеш ли да покажеш?
Казваш,че за големите е имало забавления,а за най-малките аниматор..има ли обаче кътче безопасно и за едногодишните?
Ами за големите горния детски кът който е на третия етаж,а там където е кафето детския кът е до 3 години.Има аниматор(писах в първия ми пост).Снимки за съжаление още нямам,защото аз не снимах,а не са ми дали още другите.Ето които съм правила аз:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253538&pid=10540712
Не са всичките от Р.Д.

# 266
  • Варна
А какво точно представлява детския кът в Пфое Мол?

Питам, защото съм учудена от тази цена, която прочетох тук - 2 лв за неопределено време... Защото в Елитис за 1 час вземат по 6 (!!!) лв.  Tired

# 267
  • Варна
Днес ходихме в Централ Плаза да видим какви са условията там - 60 лв. е наемът на залата за 2 часа, за до 15 деца, ако са повече се плаща по 4 лв. на всяко дете допълнително; всичко останало е по усмотрение на родителите - има хапки на цена от 0,50 до 0,90 лв. на бр., тостове по 2,99 лв., сокове, шейкове и разни други неща, тортата може да е от тях, може и да се внесе; анимацията  - също, те работят с Парти Джак, но може да се покани и някой друг. Слагат маса за родителите до детския кът. Става, но за 5-годишни може и да е малко скучно, съоръженията леко бебешки ми се видяха...

Утре ще ходим в Елитис, да видим там как е.  Peace

# 268
chockolina сигурна съм,че детският кът в Централ Плаза ще е скучен за дете на 5 год.Там е подходящо за детето на *Сиска* ,дори и за моето,което ще стане на 2год.
А за вашият РД много по-подходящо място би било Capella Play или Елитиса.Скоро бях на РД на едно 4-годишно момиченце в Capella Play и детето беше изключително впечатлено.
Първият рожден ден на сина ми отпразнувахме в Елитиса и не съжаляваме.Нека всяка от вас отиде на място и прецени до колко ще е подходящо за детето му.
П.С.Дори и да имах възможност да побера 20 възрастни и децата им,пак не бих празнувала първият РД на детето си ,вкъщи.

# 269
Къде е това Голдън Кюлип?  bouquet  bouquet newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт