Детски рожден ден във Варна -3

• 79 852
  • 424
  •   1
Отговори
# 225
запис  bouquet

# 226
  • гр.Варна
А какво Ви е мнението за клубчето "Мечтателница" в Сентрал Плаза?Дали е подходящо за деца около 2г??
За Анжелика,мисля,че не е лошо мястото,но не съм останала с добро впечатление от жените,които се занимават с децата.Отделно,ако децата излязат от детският кът и отидат в сладкарницата,могат да се натровят от тютюневият дим
За Протокал нямам мнение и наблюдения!някой може ли да каже какви са цените за РД там-приблизително?
Благодаря Hug  bouquet

# 227
Само ще ти кажа че клубчето и кафенето са две отделни помещения.Неможеш да видиш какво става вътре трябва да си постоянно там.Инъче съоръженията стават за нашите зверчета Wink
А и в кафенето си е димилник.

# 228
Детският кът в Central Plaza е много хубав и подходящ за деца на 2 год.,но мен лично не ме устройва,че кафето и детската част са на такова разстояние.Ако оставя синът ми там без надзор,ще срути магазина за играчки Laughing
За предстоящият рожден ден на детето вече направих резервация в "Анжелика".Бях наскоро там на друг детски РД и останах с добри впечатления.Както вече споделих по-напред из темата,за моят син е много важно да не е ограничен само в детския кът,а да може да влиза и излиза когато поиска.Друг важен момент е ,че всички съоръжения вътре са му достъпни А и сладкарницата не е кофти.

# 229
Здравейте,бих се радвала някой да сподели за тематичните партита в Елитис.В чуденка сме с дъщерята,а трябва да избере.Става въпрос за 7годишни момичета и момчета.Предварително благодаря  bouquet

# 230
За "Портокал" аз мога да отговоря какви са условията, защото тази седмица резервирах РД за Елица - става на 4 г., избрахме принцеско парти (155 лв. за 2 часа), отделно са кувертите за децата (около 10 по 5 лв = 50 лв.), отделно поръчах сандвичи и хапки за възрастните (около 50 лв.), за възрастните напитките ще са на свободна консумация. Отделно ще поръчаме торта на Галя (пак около 50 лв.) По груби сметки ще ми излезе поне 350 лв. за 10 майки и 10 деца на възраст 4-5 г.
Миналата година празнувахме в Бизнес хотела с клоун за 2 часа - горе долу пак около тази сума се завъртяхме Grinning

# 231
Само ще ти кажа че клубчето и кафенето са две отделни помещения.Неможеш да видиш какво става вътре трябва да си постоянно там.Инъче съоръженията стават за нашите зверчета Wink
А и в кафенето си е димилник.
На мен ми предложиха да сложат маса и столове в детския кът, за да можем да наблюдаваме децата и спокойно да празнуваме.  Peace
 Останах доволна от празника на сина ми.

# 232
и аз да се запиша .Темата е прекрасна и много полезна HugНие решихме 1-вия РД да го отпразнуваме със семейство и някои роднини,защото детенцето е малко според нас за детски партита,но за втория рожден ден определено бихме искали да е парти.

# 233
  • Варна
В Централ плаза за РД слагат масите за родителите вътре в детския кът и е много удобно. Само дето ставаше голямо течение /преди няколко месеца, сега не знам как е/.

# 234
  • морето, сините вълни...
За "Портокал" аз мога да отговоря какви са условията, защото тази седмица резервирах РД за Елица - става на 4 г., избрахме принцеско парти (155 лв. за 2 часа)

сигурна ли си че е за два часа? на мен преди около месец ми бяха казали че е за час и половина.  И после на всеки половин час по 25 лева.

# 235
в Сентрал Плаза как можаха да го измислят така тъпо с този  детски магазин до центъра, а детския център е голям и ми харесва , но изобщо не ходим там, защото ми беше трудно да обясня на детето ,че това е за продаване , а това за игра за него беше нещо общо защото на практика са сляти
това беше преди година , сега сигурно ще разбере но ето че заради това не съм си изградила навик да се сещам че е място на което да ходим
пък и да отидем като е толкова далече кафето и няма да се виждаме сигурно няма и да играе
а за р.д. хубаво са го измислили с масите вътре, май слагат и вратичка да преградят входа

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 14:53 от yasmina

# 236
За "Портокал" аз мога да отговоря какви са условията, защото тази седмица резервирах РД за Елица - става на 4 г., избрахме принцеско парти (155 лв. за 2 часа)

сигурна ли си че е за два часа? на мен преди около месец ми бяха казали че е за час и половина.  И после на всеки половин час по 25 лева.

Ох, възможно е и да греша и да е за 1.30 ч., написаха ми го на бланката за резервация, но е вкъщи, довечера ще погледна и ще дам актуална информация.

# 237
  • гр.Варна
аз все повече се навивам за Сентрал Плаза Laughing
И без това повечето мами са непушачки и ще стоим край масите и децата в кътчето.А и доколкото си спомням,нали имаше и едно момиче,което се занимаваше с децата там newsm78
Аз съм била на РД на нашите кумци на детето,което ставаше на 5.Беше хубаво!!Въпреки,че децата бяха по-големички,се налудуваха на воля:)
След РД-то ще споделя впечатления:) Hug Hug

# 238
  • Варна
mama_na_kiki, разкажи малко повече как мина РД на детето на вашите кумци, че и моята става на 5 и се чудя там няма ли да е малко бебешко?! newsm78 Иначе ми харесва като обстановка, а и, щом може родителите да са при децата, е супер. Peace

# 239

Ох, възможно е и да греша и да е за 1.30 ч., написаха ми го на бланката за резервация, но е вкъщи, довечера ще погледна и ще дам актуална информация.
130лв. е за час и половина, доплащаш още 25лв. за 30 мин., ако искаш.
И ние запазихме там за 6-я РД на дъщеря ми-ориенталско парти.

Общи условия

Активация на акаунт