Детски рожден ден във Варна -3

• 79 815
  • 424
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Това съм си копирала аз като информация, публикувана от някой преди време:

Галя от Ламор - От центъра, към аспарухово, по крайбрежния път, покрай парка в Аспарухово се хваща пътя за Галата. Като се влезе в Галата (тоест след края на баира), първата в дясно. Третата къща - в ляво, зелена ограда. Да уточня че Ламор не е сладкарница, а цех. Представлява една бяла алуминиева постройка. Има табела. Преди да отидете звъннете на мобилния телефон, за да се уговорите, че може да няма никой.
Адреса се води на ул. Крайбрежна № 11.
Тел: 0887 59 44 63 052 / 37 77 36

# 391
  • Варна
В неделя бяхме на рожден ден в "Мечтателница" в Сентръл Плаза и много ми хареса-залата е голяма, не се пуши, със съоръжения и сигурно може и без аниматор.
mama_na_kiki , само залата ли се наема? Чакаме впечатления.

# 392
  • гр.Варна
наема се залата срещу сумата от 60лв.В тази цена са включени шапки,свирки,салфетки и вилички.Цената е за до 20 деца в залата.
От Мечтателница внасят маси вътре в залата,а за пушачите решението е да отидат в кафенето,което се намира извън залата.
Отделно има оферта за хапки,сандвичи,соленки,сокчета+торта.
Осигуряват и клоуни-по желание на клиента Hug Heart Eyes

# 393
Момичета,кажете ми някое място с детски кът подходящо за деца на 1г.3м.Много ще съм ви благодарна,че Викиленд е до нас и ни омръзна вече.Казаха ми за подобен в Чайка до бл.63  или нещо подобно,но не сме ходили .

# 394
Да,това в 68бл. е Анджелика PeaceДве страници по напред се опитах да опиша всичко подробно след нашия РД миналата седмица.Ако нещо друго те интересува питай Hug

# 395
 ive7aaa незнаеш колко съм ти благодарна  Hug Инфото ми допадна,дано и на малката й хареса Peace

# 396
На синьт ми много му хареса,а и на всичко други деца(бяха на вьзраст 1-2г.)
Приятно прекарване  bouquet

# 397
 Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 22:14 от Felisita

# 398
Хехе, 2 мнения във форума, и двете реклама на тази дупка 1001 приказки,хайде няма нужда.

# 399
добре Felisita то ясно целта ти , но поне да използвам случая
оправи ли се миризмата в заведението?
преди миришеше на стара кръчма или пенсионерски клуб?
майките не го харесват, защото изглежда мърляво , но аз не съм ходила от 1година , може и да се е променило

# 400
Детската зала беше отделена и там поне не влизаше дим от цигарите.
Да, да, друг път  Simple Smile Wink
Били сме там на РД и сме се прибирали опушени като скумрии.........Както и да е.........

Всъщност за много малък процент хора цигарите в детските заведения са проблем и "за беда" аз съм в този малък процент........На края на РД на дъщеря ми миналата неделя, когато благодарих на организаторите и им пожелах да ги има още много време, за да може и следващите 2-3 ЧРД да изкараме там, защото са едно от двете места във Варна, където не се пуши, човекът от заведението сподели, че всъщност за 80-90% от клиентите им точно това бил проблема, т.е. че не сервират алкохол и забраняват цигарите в заведението.......Не разбирам какво ще им стане на дъртите да не пушат 2 часа, докато децата им си поиграят?!

Нали сте виждали бели дробове на пушач, непушач и пасивен пушач - това е детето ви!
Да отваря само този, който издържа на гадни гледки
http://www.onemagazineonline.net/images/stories/winter2007/nonsmoker_lung_sm.jpg
http://www.onemagazineonline.net/images/stories/winter2007/smoker_lung_sm.jpg

п.п. Поздравления и от мен за тортите на Галя  Simple Smile  bouquet Разкошни отвън, вкусни и леки отвътре Simple Smile

# 401
Ходихме  в "1001 приказки" есента с една групичка майки, с току що проходили деца.  Останахме много  разораровани, защото там всичко е една голяма зала, не е отделено за децата. И постелката беше много мръсна. Прибрахме се мръсни и опушени на цигари. Друг път няма да повторим, ако не се променят нещата. Подведохме се от сайта им. Rolling Eyes Аз да си кажа Confused

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 20:26 от _Venera

# 402
Здравейте тъй като следя всички коментари относно заведенията за детски рожден ден  и особено за 1001 приказки аз реших да видя какви са предложенията и ми хареса.Вчера бяхме там на рожден ден  и наистина не съжалявам,че избрах тази сладкарница.Беше уютно,наистина няма много  играчки,но хубавото беше, имаше място където децата да бягат.Персонала ни обърна нужното внимание,бяха много мили  с нас.Детската зала беше отделена и там поне не влизаше дим от цигарите.А и цените не бяха големи като в останалите заведения,имаше и момиче което си играеше с тях и си прекараха много хубаво.Може би това беше единствения недостатък на сладкарницата, но като се замислиш малко са тези заведения в който не се пуши.Не знам с какви впечатления сте останали отпреди за 1001 приказки,но на мен ми хареса и мисля пак да ходим там,все пак всяко заведение се променя  ако преди е било зле сега е добре. Simple Smile
Крайно нескопосан опит за реклама. Даже си навлякохте още повече антиреклама. Нека ви стои поста, хубави са следващите коментари Grinning

# 403
  • Варна
Здравейте тъй като следя всички коментари относно заведенията за детски рожден ден  и особено за 1001 приказки аз реших да видя какви са предложенията и ми хареса.Вчера бяхме там на рожден ден  и наистина не съжалявам,че избрах тази сладкарница.Беше уютно,наистина няма много  играчки,но хубавото беше, имаше място където децата да бягат.Персонала ни обърна нужното внимание,бяха много мили  с нас.Детската зала беше отделена и там поне не влизаше дим от цигарите.А и цените не бяха големи като в останалите заведения,имаше и момиче което си играеше с тях и си прекараха много хубаво.Може би това беше единствения недостатък на сладкарницата, но като се замислиш малко са тези заведения в който не се пуши.Не знам с какви впечатления сте останали отпреди за 1001 приказки,но на мен ми хареса и мисля пак да ходим там,все пак всяко заведение се променя  ако преди е било зле сега е добре. Simple Smile
Крайно нескопосан опит за реклама. Даже си навлякохте още повече антиреклама. Нека ви стои поста, хубави са следващите коментари Grinning

Нека, нека да стои. Особено прави впечатление това несъответствие: Mr. Green

Цитат
Вчера бяхме там на рожден ден  и наистина не съжалявам,че избрах тази сладкарница[/color]

Като се има предвид, че точно в тази тема има много малко мнения за 1001 приказки и всички са негативни, личи си колко много си следяла мненията. И е много странно, че точно към това заведение си се ориентирала...

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 20:03 от Киса

# 404
Целта ми не е никаква просто исках да споделя.Зная,че темата не беше такава,просто чаках да  мине рождения ден на детето ми за да споделя и аз.Това за цигарения дим и аз съм против,но  замислете се че на никого не може да се угоди,защото бях свидетел как  се разигра луд скандал защо не можело да се пуши въпреки ,че пише че не може.И просто съм обидена от факта че аз  исках да споделя  с вас, че наистина ми хареса а вие ме изкарахте някаква дето прави реклама на заведението,което не е вярно, на мен за какво ми е да правя реклама на някакво си заведение.Аз съм просто една майка нищо друго.И  просто  не смятам да пиша повече коментари за нищо тук явно не е мястото за споделяне на хубавите преживявания на своите деца и моето място не е тук.

Общи условия

Активация на акаунт