КГБ = Клуб на Готините Баби - 50

• 23 117
  • 451
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И аз съм ЗА. На 20,12 и 10,01 /събота/ще е работен ден и ще съм на работа. Ако още съм там, де.Иначе когато кажете събота и неделя. През седмицата съм свободна след 17.30.
Деси, оставете го  да си пийва човека - само това му е останало. А и няма да се става трезвеник тепърва. Да си живее опиянен, стига да не тормози околните.

# 361
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Joy Joy Joy Яне , Краси е от съвремените по скайп говори.  Joy Joy
Но , ще му го покажа , иска ли питане. Целия сайт ще му изчета.  Joy

Дидка , чЕкай бре душо. Много си бръзак , дорде се огледам ,
ослушам и ти рече лека нощ.  Hug

# 362
  • Кубрат/ Пишурка
 Виж сега,Жабче,то съвременното си е едно на ръка,ама друго си е да си по-оригинален!
Дидеее,не бягай по тъч-линията,доста сме тук и аз на чело!
Там горе има и Неша! Ама само чете - не се пресрамва да напише.

# 363
Честита внучка Евгения на баба Галя! Да расте жива и здрава!

Да се отчета и аз. Свършихме с ремонта, шкафчетата ми станаха чудесни. Добре, че си имам майстор - дърводелец /това му е работата в момента/. Чистих с прахосмукачка  стърготините, чак в хола имаше. Мих теракота, прибрах и подредих всичко. Вечеряхме, къпах се и докато ви изчета то станало и време да си лягам. Доста се изморих, ама съм доволна и много си харесвам новите си придобивки.
Лягам си и ви пожелавам спокойна нощ и сладки сънища! Hug Ооох, утре пак на работа - цяяяла седмица! Sad

# 364
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Дружки мили , ЛЕКА НОЩ и ХУБАВИ СЪНИЩА!

Успешна първа декемврийска седмица.

# 365
  • София
    Хайде и от мен нещо за лека нощ:

Вървял си един човек и си повтарял: "Ще пуша,ще пуша,ще пуша....,до като ми почернее белия дроб и после с два черни дроба ще пия,ще пия,ще пия..."

Мъж се прибира в къщи в понеделник вечер от работа.Жена му търчи,отваря вратата и го посреща с целувка,масата сложена,салатка,ракийка...Мъжът гледа и недоумява.Пита сина си:
   - Какво става тук?
   - Ми тате, както винаги вчера си дойде пиян като свиня,удари два шамара на мама и заспа в коридора.Ние с нея те пренесохме до леглото.Когато обаче тя тръгна да ти сваля панталоните ти веднага изкрещя:
   -Назад курво,женен съм!

-Ало,народното събрание ли е?
   - Да.
   -Искам да попитам ,на какви условия трябва да отговарям, за да стана депутат?
   - Ти луд ли си?
   - Да. А други условия няма ли?

Първи учебен ден в едно средно училище в САЩ.Учителката представя нов ученик-Такиро Сузуки от Япония.Часът започва и тя казва:
   - Сега ще видим дали познавате историята.Кой е казал"Свобода или смърт"?
   Никой не знае, но Сузуки вдига ръка
   - Патрик Хенри, Филаделфия 1775г.
   _Много добре Сузуки! А кой е казал:"Държавата е народът и като такъв никога не може да умре?"
  Сузуки става:
   - Ейбрахам Линкълн,Вашингтон 1863г.
  Учителката поглежда другите деца и им казва:
  -Засрамете се деца!Сузуки е японец,а по добре от вас знае американската история.
  Тих глас от последните чинове:
  -Да им го натаковаме на японците.
  -Кой каза това?-изкрещява учителката.
  Сузуки вдига ръка.
  -Генерал Макартър,Пърл Харбър 1941г. и Ли Якока на събранието на акционерите на Крайслер,Детройт 1982г.
Учениците стоят в пълна тишина,когато някой пак се обажда:
  -Да го духаш!
 Учителката извън кожата си:
   - Стига вече! Кой беше това?
   Сузуки:
    -Бил Клинтон на Моника Люински,Белия дом 1997г.
   Някой друг извиква:
   - Сузуки е лайно.
   Сузуки веднага отвръща:
   - Валентино Роси,мотосъстезанието Гран При в Рио де Жанейро,Бразилия 2002г.;
  Всички изпадат в истерия,учителката припада,а на вратата се появява разсилният:
   -Да го еба,никога не съм виждал такъв хаос.
   Сузуки е готов:
    - Българският премиер към финансовия  министър,за разпределението на бюджетния излишък,София 2007г.

Лека нощ!

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 00:35 от baba iaga

# 366
  • София
Момичета, тука съм. Яжке, много ти е хубава зимната картинка!
От четвъртък сина ни ангажира с една поправка на каталози на магазини БОНЖУР. Та лепиме едни стикерчета на 7-ма страница - голяма манифактура стана в къщи. По едно време си мислех да ви викам на помощ. Но две приятелки се включиха и ние в къщи, та се справихме. Остават ни още около 2000 бройки. Голяма тъпотия, ама нали не трябва да изпуснат клиента.
Момичета аз съм винаги готова за среща, че само форума ми е малко  Hug Hug Hug
Сега ще лягам, че съм много уморена. Не съм ви изчела всичко, а вече привършвате юбилейната тема.

# 367
  • София
Добро утро!

Дойде и последния месец от годината. Още малко и ще се изтъркули и тя. Но дано да имаме много радостни дни и хубави емоции през наближаващите декемврийски празници.

# 368
  • София
Успешен ден, успешна седмица и месец на всички.
Най-работните тръгваме вече.

# 369
                   Момичета черпя!Днес моята Мария навършва 6 години!

# 370
здравейте дами! Hug Hug

Я първо да поднеса кафето и закуската,че то без тях за къде! Grinning Grinning

Не съм ви чела - само минах на бегом през страниците,но се надявам че ще ми остане време и тая да я свърша,че 1 число на месеца е ,а аз тогава имам много работа.
Честита внучка на Галя!
Мастерче- как е Шошчето?

Пожелавам на всички приятен ден и спокойна нова седмица ! Hug Hug Hug
Айша - съболезнования за майката на Пламен!

Дидиа - писали сме едновременно !
Честита ти рожденничка !Да ви е жива и здрава !Весело детство !

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 08:15 от gabkata

# 371
честит рожден на сладурката ми мими!да расте здрава,усмихната,щастлива и късметът да е винаги с нея!
мими,целуваме те всички и най-много софия!

# 372
Добро утро!
Диди, честит рожден ден на Мария! Да е жива и здрава, да расте умна, добра, хубава и много щастлива за радост на всички!
Весел празник!

Гъбката, мерси за кафето и закуската!

Хубав ден и успешна седмица!

# 373

мими,да получиш много подаръци на днешншя ден!

# 374
Добро утро от мен!  Hug Hug Hug Hug

Гале,ЧЕСТИТА ТИ ВНУЧКА!Да расте здраво и послушно дете за радост на всички!

Диде,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ! МНОГО ДА ВИ РАДВА,ДА Е МНОГО ЗДРАВА И ДА СТАНЕ ДОБЪР ЧОВЕК!

Аишаа,съболезнования за свекърва ти! Sad

Давам отчет за Шошко.....Жизнен е,бия му всеки ден лекарство против възпаление.Крачето му все още е превързано,лапичката понеже не може да се превърже е доста разкъсана все още....Вчера го бях взела при мене да е(у нас)...

Офффф,хич не искам да е понеделник днес  Laughing Laughing Laughing Laughing
Ужасно съм уморена.Не можах да си почина.В събота концерта мина страхотно,но съм СКА-ПА-НА.....уЖАС!
Ще видим как ще я изкарам тая седмица......

Общи условия

Активация на акаунт