Отговори
# 210
ние сме се ориентирали за училището-31-во,и след 10.01 ще ходя да подам документите. Peace
 ivben-отзивите за 32ро са добри.за другите незнам.

# 211
  • Sofia
Да знам, че са добри. Но първо да си запишеш там детето хич не е лесно и второ много се чудя дали да я подложа още от първи клас да се лашка по градския транспорт т.к. не живеем близо до 32 СОУ или да я запиша в местното при добър педагог, но пък каква ще е там средата newsm78. Ще събирам мнения за сега и ще умувам как да постъпя.

# 212
честита нова година на всички
бъдете живи и здрави и вие и семействата ви
  bouquet

# 213
добро утро.
ivben-ако има баби и дядовци да помагат,да я взимат и водят е добре,но ако няма е доста трудно.аз мисля,че по-рано от 4-ти клас няма да я пусна сама да ходи на у-ще.искам да е в хубаво у-ще,да ми е близо,ама май не става всичко хубаво на едно място.затова избирам да ми е по-близо,пък каквото такова. Peace
а сега се започва кошмара със записването.ще е едно висене,едни разправии,направо не ми се мисли. #Crazy

# 214
добро утро.
ivben-ако има баби и дядовци да помагат,да я взимат и водят е добре,но ако няма е доста трудно.аз мисля,че по-рано от 4-ти клас няма да я пусна сама да ходи на у-ще.искам да е в хубаво у-ще,да ми е близо,ама май не става всичко хубаво на едно място.затова избирам да ми е по-близо,пък каквото такова. Peace
а сега се започва кошмара със записването.ще е едно висене,едни разправии,направо не ми се мисли. #Crazy

Вие направо ме шашнахте. #Crazy
От кога започват записванията?Нали свидетелствата за завършена предучилищна ще ги получим през май?Ограничени ли са местата в училищата?Ние сега сме в Монтана и ще завършим предучилищната си тук,но се надявах първи клас да я караме в София,моля кажете какви документи подавате сега?Ние останахме в провинцията само за да изкара тук предучилищната като си мислех, че за училищата не е толкова натоварено и има места.Ако не успеем да подадем навреме документите това означава ли че няма да успеем да си запазим и място в училище newsm78

# 215

Цитат
Вие направо ме шашнахте. #Crazy
От кога започват записванията?Нали свидетелствата за завършена предучилищна ще ги получим през май?Ограничени ли са местата в училищата?Ние сега сме в Монтана и ще завършим предучилищната си тук,но се надявах първи клас да я караме в София,моля кажете какви документи подавате сега?Ние останахме в провинцията само за да изкара тук предучилищната като си мислех, че за училищата не е толкова натоварено и има места.Ако не успеем да подадем навреме документите това означава ли че няма да успеем да си запазим и място в училище newsm78
Аз записах Елена с копие от акта за раждане и молба,която ми дадоха и попълних на място(в училището),но това тук в провинцията, в София не знам каква е процедурата  Peace

# 216
и тук е с акт за раждане и молба от у-щето.това е от сайта на нашето у-ще.цитирам:
"Записването на първокласници не е еднократна процедура. На 22.01.2009 г. ще се проведе педагогически съвет, на който ще се актуализират правилата за прием в І клас. Те ще бъдат обявени в сайта на училището и на входа на училището, след което ще започне прием на заявления - от 26.01.2009 г.
По-късно, в края на м. май, когато децата получат удостоверения за завършена подготвителна група, ще се проведе класиране  и реалното записване."
по принцип има определен брой места.за всяко у-ще е различно.

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 15:16 от bellezza

# 217
Здрaвейте мамчета и За много години!Пожелавам ви много здраве,на вас и семействата ви и много детски глъч и поводи за yсмивки! santa2

# 218
и тук е с акт за раждане и молба от у-щето.това е от сайта на нашето у-ще.цитирам:
"Записването на първокласници не е еднократна процедура. На 22.01.2009 г. ще се проведе педагогически съвет, на който ще се актуализират правилата за прием в І клас. Те ще бъдат обявени в сайта на училището и на входа на училището, след което ще започне прием на заявления - от 26.01.2009 г.
По-късно, в края на м. май, когато децата получат удостоверения за завършена подготвителна група, ще се проведе класиране  и реалното записване."
по принцип има определен брой места.за всяко у-ще е различно.

Би ли дала сайта на училищата,ако не те затруднявам разбира се.
Може ли по интернет да стане записването или трябва лично да се занесат документите? newsm78

# 219
Би ли дала сайта на училищата,ако не те затруднявам разбира се.
Може ли по интернет да стане записването или трябва лично да се занесат документите? newsm78

Не всички училища имащи интернет страници предлагат записване по интернета ... В у-щето на Емма (в кв. Дианабат в София) подаването на молбите ставаше задължително лично от единият от двамата родители.

# 220
сайта на кои у-ща?като чукнеш в google ще видиш дали има сайт на избраното от теб у-ще.
мисля, че записване по нета не може.

# 221
Здрава и успешна 2009г!
Как сте? Отдавна не съм влизала в темата, при нас нищо ново, Деян ходи на училище и носи разни вируси, малката носи от градината и така са си почти непрекъснато болни Sad
Вече е на тема Бен 10  и се измъчих по празниците да го намеря , с чудовищата и часовниците му Laughing
 Hugза всички

# 222
  • София
За много години! Нека 2009 да ни донесе много здраве и радостни моменти с малките ни съкровища!
И нека всяко дете да успее да влезе в исканото (от него или родителите) училище, а на вече учащите - лесно да запомнят уроците и да се веселят докато могат.

# 223
  • СОФИЯ
Честита нова година! Много  здраве и късмет през 20009 г.
Честит имен ден на всички именници днес!  bouquet  bouquet  bouquet

# 224
  • Бургас
Честита Нова 2009 година и от нас с Анастасийка!
Пожелаваме ви здраве, късмет и много успехи в предучилищното или училищното поприще!
Hug

И при нас тече първоначалното записване за 1 клас. Вече я записахме в училището, към което ходи на предучилищна. Не е най-близкото до нас, но според нас е по-доброто, пък и дядо й и баща й са го завършили и да не нарушаваме традицията. Simple Smile Надявам се, че сме направили добър избор, учителката е млада и амбициозна, не е "най-добрата", но и second best ни устройва. Mr. Green В кратце, "най-добрата" е математичка, има школа, разни родители са много горди, че децата им ще учат при нея. Разбирам ги, но знам, че и младите, но не зелени, учители също могат да се справят. Преди 10 години и аз бях от тях. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт