Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря лекар за преглед при мамолог в Монреал?
Къде мога да направя мамография в Монреал?
Как мога да намеря информация за пътуване до Куба или Доминиканската република?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря лекар за преглед при мамолог в Монреал?
За да си уговорите преглед при мамолог в Монреал, трябва да се свържете с Centre du sein Villes Marie. Те ще ви помогнат с необходимите изследвания. В Канада няма специализирани мамолози, така че гинеколозите обикновено извършват прегледи на гърдите. Освен това можете да се консултирате със застрахователната си компания и да проверите в CLSC за насоки по темата.
-
Къде мога да направя мамография в Монреал?
-
Как мога да намеря информация за пътуване до Куба или Доминиканската република?
-
Как мога да получа отстъпка за електронни термостати в Канада?
-
Как мога да получа многократна виза за Канада?
Видях темата, която си пуснала, но ще отговоря на въпроса ти тук (надявам се да го видиш). Аз родих в Sacre-Coeur през април 2007. Лекар намерих по телефона. Имах списък от CLSC с клиники в квартала. Започнах да звъня наред, като казвах че съм бременна и си търся лекар, който да ми следи бременността. Една от клиниките беше във ваканция и на секретаря имаше съобщение с телефонни номера в болницата (Sacre-Coeur). Звъннах там, обясних от къде съм взела номера и след малко прехвърляния по телефоните, най-накрая ми дадоха час. Естествено ходенето по мъките не беше приключило, защото в деня на прегледа се оказа, че са ми дали час за ден, в който преглеждат само жени с проблемна бременност. След 2 часа киснене в болницата, най-накрая ми намериха лекарка. Тя пък беше бременна в 8-ми месец и реално на втория преглед вече ме бяха прехвърлили в списъка от пациенти на д-р Louis Beaumont. Доволна съм много от него. Не чаках по кой знае колко много за прегледите, обикновено по 30-40 минути. Не ми харесваше това, че почти винаги ме преглеждаха студентки-стажантки, докато доктора беше в съседен кабинет с друга бременна. Явно прекалено много пациентки имаше и не можеше да насмогне. Изражда ме друг доктор, който беше на смяна в момента, д-р Sabbah. То реално той само дойде да извади бебето и да ме позакърпи, но все пак се справи професионално, защото имаше малко усложнение накрая. Ако бях останала да живея в същия квартал, сигурно и със следващата ми евентуална бременност щях да отида пак там и да настоявам за същия лекар 
. 
)
Но дори да не е включено топлото в наема, едва ли за няколко години ще успеете да направите икономия по-голяма, отколкото ще ви струва термостата. Интересно ми е просто какъв е мотива ви
и така ..усмихвайте се мили мами ..така сте най-красиви !:)