ОбИчАтЕ лИ дА сЕ гРиМиРаТе?-№ 30

• 19 770
  • 233
  •   1
Отговори
# 30
  • София

Може ли да провериш и линковете на първа страница, не мога да видя нито един конкурс  newsm78
Всички кон … 76;ат

ПАПКАТА за конкурса е готова,надявам се, да се включат повече желаещи да  участват. Laughing

Благодаря   bouquet

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 20:40 от nad_tab

# 31
Съжалявам за оффтопика, но предполагам, че участниците трябва да се регнат в Уебшотс. Да, ама не. На мен не ми приема мейлите, или поне чакам днес цял ден да ми прати потвърждаващ мейл. И в този ред на мисли, ако не ми прати и не мога да се регистрирам, възможно ли е някой друг да ми качи снимките. Това въпрос по-скоро към Карчева.  bouquet

# 32
Побут.
Е то хубаво папка има,ама май участниците нещо липсват.

# 33
  • Габрово
Хайде и аз вече съм тук, макар и да не съм сигурна, че ще участвам в предстоящият конкурс, но поне ще се включвам редовно в темата и ще се радвам да привлечем отново момичетата, които пишеха преди тук.
Иначе имах за показване един грим и изобщо цялостна визия в стил "секретарка" но при форматиране на диска изчезнаха и направо ще се изям от яд #Cussing out

# 34
  • София
Валка привет Hug,нещо нещо на никой не му се гримира,включитеблно и на мен Blush.Само като се сетя колко тона тряя да си напляскам,че да се снимам,пък после немога да си избера снимки....ехееее... Crazy
Направо да удължим срока до 31 декември. Mr. Green Joy

Валка малката е станала страхотна сладуранка Heart Eyes,да я цункаш по пухкавите бузки от мене. Grinning

# 35
  • Willebroek, Belgium
Валка здравей  Hug
Радвам се, че си пак тук  Heart Eyes

Аз направих един грим, но не ми харесва много а и миглите не ги направих както трябва  Rolling Eyes
След малко ще го пусна да го видите  Wink

От тук нататък : Rolling Eyes Blush

http://www.dobito.snimka.bg/album.php?album_id=254138&pid=9217814

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 10:35 от dobito

# 36
  • София
Валка здравей  Hug
Радвам се, че си пак тук  Heart Eyes

Аз направих един грим, но не ми харесва много а и миглите не ги направих както трябва  Rolling Eyes
След малко ще го пусна да го видите  Wink

От тук нататък : Rolling Eyes Blush

http://www.dobito.snimka.bg/album.php?album_id=254138&pid=9217814

Разгледах целия албум, очите ти са много подобни на цвят на моите и много ми допадна този грим  Hug

Направо ме амбицирахте да се пробвам и аз  Laughing

# 37
Аз в събота съм на парти, така че се амбицирам да се наплякам с грим. Затова изчаквам, че иначе нямам стимул нещо. Laughing

# 38
  • В центъра на Вселената...
От известно време на дърти години  Crazy започнах да се паля по гримове и техники на гримиране. Ужас!!!
След много проучвания, гледане на филмчета и четене на мнения реших и вчера си поръчах от Coastal Scents четки и една палитра в която се влюбих
Сега се моля да стигне цяла до мен.
Ако някой е поръчвал от този сайт моля да сподели бързо ли идват нещата и дали са добре опаковани.

Сега с интерес наблюдавам вашите идеи и се надявам, ако по нататък се почувствам по-сигурна да ви покажа какво съм сътворила...
Влюбена съм в сайта на това момиче, харесва ми техниката на гримиране и съветите, които дава:
http://www.makeupgeek.com/category/tutorials/

# 39
  • Willebroek, Belgium
Здрвейте  Hug

Аз ще се опитам да се гримирам в понеделник за конкурса  Wink
До неделя съм на работа вечер и през деня не ми се занимава с грим, защото ми е едно заспало и уморено  Rolling Eyes
Тъй като гледам обаче маи няма много желаещи да се включат в конкурса  Sad Thinking

# 40
  • Willebroek, Belgium
Хайде аз съм първата престрашила се да качи снимки за конкурса  Grinning
Вие всички не се ослушвайте  Crossing Arms Няма да си стоя сама там я  Naughty

Нещо ми прави проблеми сайта  newsm78
Уж качих снимките пък не ги виждам  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 12:48 от dobito

# 41
  • София
Доби виждат се снимките, споко. Wink
Хареса ми гримът ти. Grinning

# 42