ОбИчАтЕ лИ дА сЕ гРиМиРаТе?-№ 30

• 19 766
  • 233
  •   1
Отговори
# 75
  • София
значи довечера ще пусна  снимки  Hug
като ми дойде вдъхновението

# 76
Момичета излагате се направо  Crossing Arms
Срока е до утре и все още никой не е качил снимки  Naughty
Яд ме е, че доста от момичетата които се гримираха и пишеха тук вече не го правят  Cry
Липсват ми всички  Sad

Доби и на мен ми липсвате всички -старите моичета,но темичката вече не е и няма да е като преди и затова дори често я отбягвам Confused
Топли преградки Hug

# 77
Момичета готова съм със снимките, но неще не мога да се справя с качването. Някоя дали ще може да ми ги качи? Или да ми помогне по някакъв начин? Embarassed Embarassed Embarassed

# 78
  • София
Прати ми ги на ЛС, ще ти ги кача.
Качена си.

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 15:28 от КАРЧЕВА

# 79
Бутам темата напред с едно гримче от днес, просто ей така. И в комбинация с лак:)
Цък 1
Цък 2

# 80
Не съм влизала тук, но имам няколко въпросчета. ))))

Преди много се гримирах, сега изобщо нямам време да творя като вас, така че просто мацвам нещо на бързо и приключвам. )))
Интересува ме обаче с какво се гримирате, със специалните четки, или използвате апликаторите на самите сенки?
Ако използвате професионалните четки за грим от къде си ги купувате? По нашите магазини съм виждала само 5-6различни дебелини четки, но и цените им са.....уау...)))

# 81
  • Willebroek, Belgium
Не съм влизала тук, но имам няколко въпросчета. ))))

Преди много се гримирах, сега изобщо нямам време да творя като вас, така че просто мацвам нещо на бързо и приключвам. )))
Интересува ме обаче с какво се гримирате, със специалните четки, или използвате апликаторите на самите сенки?
Ако използвате професионалните четки за грим от къде си ги купувате? По нашите магазини съм виждала само 5-6различни дебелини четки, но и цените им са.....уау...)))

Аз ползвам както четки, така и апликаторите на сенките  Simple Smile
Четките не са ми професионални но вършат работа  Wink

# 82
  • Willebroek, Belgium
Здравейте момичета  Hug

Никой ли няма желание да се гримира  Sad
Темата ни пак ще събере прах и ще затъне до незнам коя страница  Tired

# 83
  • София
Привет и от мен, незнам докога да изчакаме още, кога да пускам конкурса?
Аз днес бях убедена че ще се гримирам, но снощи бях на РД и днес нямам сили изобщо, пък и фотото ми остана в приятелка. Whistling

# 84
  • Willebroek, Belgium
Привет и от мен, незнам докога да изчакаме още, кога да пускам конкурса?
Аз днес бях убедена че ще се гримирам, но снощи бях на РД и днес нямам сили изобщо, пък и фотото ми остана в приятелка. Whistling

И аз незнам колко още да чакаме, но няма смисъл от конкурс за 4 момичета  Rolling Eyes
Поне 7-8 да станем ама кога ли ще стане това  Laughing

# 85
Ехоо, здравейте!
Не знаех, че има темичка. Аз откакто съм в Бг все си ходя без грим. Нали никой не ме познава и нямам стимул Joy
Имам голяма нова палитра, довечера ще я снимам  да ви я покажа.
Пуснете линк на конкурса да гласуваме
 Hug

# 86
Привет и от мен! Аз имам един такъв въпрос - на грим със сиви и почти черни цветове на очите какво червило и какъв руж стои най-добре  newsm78. Благодаря ви!

# 87
Къде е папката дайте да видя плиииссс. Hug

# 88
  • София
на стр. 2 е папката

# 89
  • Willebroek, Belgium
Къде е папката дайте да видя плиииссс. Hug

Ти недей само да гледаш, ами се и включи  Wink Hug

Ето папката: http://good-times.webshots.com/photo/2516334040103023196RHjXkT?vhost=good-times

Общи условия

Активация на акаунт