Лекарите в Пазарджик - 3

• 54 693
  • 327
  •   1
Отговори
# 240
МЕРСИ НЕЛИ Heart Eyes Hug

# 241
Дани, съжалявам че чак сега се включвам и не съм успяла по рано да изкажа и моето менние за д-р Коресмов.
Трябва да ти кажа,че с негова помощ имам сега Йордан..
Лекувах вторичен стерилитет при него - има си кабинет тук в Пазарджик (намира се срещу градската градина, малко преди сградата на съда, в един бизнес център) , в който преглежда всяка събота - прегледа беше 20лв. И в Клиника "САНА" в Пловдив, иначе изражда във ВМИ Пловдив. Само израждането е по ЗК при него.
Препоръчвам ти го с две ръце  Peace
При него всичко е планово и няма изненади: процедира така - обяснява , че сега ще направим така и така (медикаментозно лечение примерно + хормонални изследвания) и ако резултата е такъв- правим това, а ако е такъв- правим това. Незнам дали ме разбра  newsm78  Занех всяка стъпка предварително и нямаше изненади..
Последното ми ходене при него беше 3 месеца преди да зачена...
Изписа ми стимулиращите лекарства(след проведеното лечение) , като срока на прием им беше 3 месеца и каза: когато ти закъснее със 7 дни тогава ела при мен  - беше сигурен , че ще ми закъснее и на четвъртияът месец просто не ми дойде цикъла...

Не ходих да разждам при него, само защото държах да родя в частна клиника, а той изражда САМО във ВМИ Плводив.

# 242
Гери,много ,много БЛАГОДАРЯ  Hug  Hug  Hug ,много те обичкам  Heart Eyes !
Живи и здрави,следващата бременност смятам той да я следи  Praynig !
 Hug

# 243
Гери, я дай малко акъл, може и на лични.  Как се открива вторичния стерилитет. Питам за сестра ми, макар че те май не правят и много секс де. Има един аборт от едно време. От около 4 години са женени, уж не се пазят, ама..... още няма бебе. То причината може и да е в мъжа, но пък съм чувала , че и след аборт може да стане беля.

# 244
Корсемов има кабинет и тук в Пз............Но преди преглеждаше у тях - няма да ви казвам ква отврат беше там........
Точно затова и аз не стъпих повече след първия път. Чувала съм много добри отзиви за доктора, но, според мен, един добър специалист не би си позволил да преглежда в такива условия.

Нинка, вторичен стерилитет се казва, когато, след като вече имаш едно или повече деца, имаш проблеми със забременяването.
Смея да твърдя, че едни от най-добрите специалисти по стерилитет в радиус по-малък от 100 км са д-р Даскалов и д-р Даскалова. В Пазарджик гинеколози, разбиращи толкова от проблемно забременяване, НЯМА.
Мисля, че трябва да посъветваш сестра си да се обърнат към специалист. Четири години са доста дълъг срок, за да се чака още. Ако наистина искат и са решили да имат бебе, де. Обезателно обаче трябва да се направят необходимите изследвания и при двамата. Затова е много удобно да се посетят семейство Даскалови - д-р Даскалов е гинеколог, а д-р Даскалова е компетентна по т.нар. "мъжки фактор" при стерилитет.

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 14:27 от Stefaniva

# 245
Както писах по -горе д-р Корсемов си има личен кабинет в Пз, който се намира с/у градската градина в една търговска сграда  Peace

Нинка - първите думи на д-р Корсемов , когато отидох при него с думите, че не можем да си имаме бебе, след спирането на противозачатъчните ми, бяха:
1. ако не са минали една година от опитите - те връщам
2. няма да правим нищо, ако и мъжа ти не е съгласен на изследвания (все пак аз имах дете от първият си брак, а той не, но в крайна сметка причината за забавянето на бебчо беше в мен)

п.с. с това "те и не правят много секс де" направо уби рибата  Joy Joy Joy  Че светиш ли им, а.....а и то бебе със секс се неправи, а с любов  Wink

п.п.с. в тази връзка ходих и на редовна фоликуметрия, за да ми се каже кога да правя секс - на мъжо му беше омръзнал от секс по график  Mr. Green  А точно когато заченах Йордан си спомням, че му размахвах положителният тест за овулация и му отправях закани да скача в леглото  Joy  - знам точно кога сме направили малкият барбарончо  Heart Eyes

# 246
...... първите думи на д-р Корсемов , когато отидох при него с думите, че не можем да си имаме бебе, след спирането на противозачатъчните ми, бяха:
1. ако не са минали една година от опитите - те връщам
2. няма да правим нищо, ако и мъжа ти не е съгласен на изследвания ..............
..........п.п.с. в тази връзка ходих и на редовна фоликуметрия.................
Звучи ми доста добре! Това наистина е правилният подход при стерилитет.
Ако д-р Корсемов си е оправил и обстановката, и техниката, ще започна да го препоръчвам и аз!

# 247
Благодаря ви!

Гери, не им светя Laughing, но имам щастието да имам сестра, с която споделяме абсолютно всичко (да не ме чуе мъж ми hahaha), и макар че живеем от доста години в различни градове, сме все така близки.

А като се сетя колко сме се "портили" и били като малки ooooh!

# 248
Нинка, първо винаги се изследва мъжа, защото е най-лесно да се установи ако има проблеми, като се изключи мъжкият фактор - жената минава през всевъзможни изследвания. За изследвания на мъжа горещо препорчвам д-р Даскалова - ембриолог. Работи в Пловдив
Препоръчвам ти ако при мъжа и всичко е наред и причината е в сестра ти, да отидат в София в специализирана за това клиника по стерилитет. Всичко останало е загуба на време и пари, особено ако става въпрос за нещо, което изисква оперативна намеса.

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 20:48 от Луда Яна

# 249
................................ Всичко останало е загуба на време и пари,..........................

Eeeeeee стига с това глобализиране дееее  Crossing Arms

# 250
Ами съжалавям, но е така - при сложни процедури, изискващи оперативно лечение или някаква друга сложна процедура/ подчертавам/, не бих се доверила на лекар, който не е специалист по стерилитет. За съжаление се начетох и нагледах/лично/ на загубата на време и пари на доста хора и за това съм твърдо на това мнение.
Между другото д-р Даскалова е ембриолог/тя поставя диагнозата/, ако се наложи дори при мъжа някаква медицинска намеса - от ендролог, уролог - къде мислиш, че трябва да търсиш човека?

Специално моята борба за дете стигна до София и се убедих, че това е най-правилното решение.
Тук генерални изводи няма Peace
И пак между другото - всички хормонални, бактериологични изследвания правих при Павлова, тя ни изпрати и на ембриолог  и ни даде след това не лечение, а път.

Иначе разбирам защо ти така реагираш Hug

# 251
Днес гледах "Часът на мама" /все още го дават/ -ставаше въпрос да кога трябва да проговарят децата , тези хора направо ме притесниха, Младен казва много малко думи и за това бих желала да ми кажете има ли в Пазарджик логопед на който може да му се вярва, съжалявам че така прозвуча  Sad

# 252
Теди, Божидар проговори едва след като навърши две години - и до сега най-много три думи в изречение връзва, половината не му разбирам. На възрастта на Младен казваше само няколко думи.
Не сравнявай детето с останалите деца. Ти му виж пасивния речник - карай го да посочва предмети и така виж колко думи разбира, а не колко говори . Дали посочва картинки, дали разпознава животнитеи предметите в книжките, като го питаш. Съвсем постичко е.
Едни проговарят рано, други късно.
Май днес се олях в тази тема, ама като е лошо времето и съм си вкъщи ooooh!, спирам Naughty Mr. Green

# 253
Днес гледах "Часът на мама" /все още го дават/ -ставаше въпрос да кога трябва да проговарят децата , тези хора направо ме притесниха, Младен казва много малко думи и за това бих желала да ми кажете има ли в Пазарджик логопед на който може да му се вярва, съжалявам че така прозвуча  Sad

Май се вкарваш в излишни филми  Hug  И аз го гледах..
За логопеди в Пазарджик, при това подложени вече на проверка,  Mr. Green можеш да попиташ на Лични WINTER. Сигурна съм, че ще сподели с теб нужното инфо  Hug
Изпуснах възраста на Младен - той има ли година и половина?
Понякога и т.нар. богат пасивен речник, неможе да ти даде нужното успокоение...

п.с. Яна наистина днес е по генералните изводи  Mr. Green

# 254
И аз подкрепям Яна и Гери за проговарянето.

П.п Братовчедка ми Боряна, вече на 25 години, каза първото си изречение от три думи на 3.5 години. Леля се е била ошашкала вече Twisted Evil.Сега братовчедка ми е лектор в една организация Peace (е, продължава да е стеснителен човек, но това не е лошо)

Общи условия

Активация на акаунт