операция от дискова херния - 3

• 58 983
  • 509
  •   1
Отговори
# 360
  • София

Момичета и момче, 
тези физиотерапии няма ли как да минат по клинична пътека,  и да не се плаща.  Мисълта ми е , че миналата зима мъжа ми мина 10 дни  физиотерапия, назначена от невролога, и ходеше всеки ден до обяд,  имаше  3 или 4  процедури, беше доволен, без да ни струва нищо.   Аз не знам как точно стоят нещата, трябва ли задължително преди това да си бил хоспитализиран?

Изобщо не е нужно да си бил хоспитализиран. Направление за физиотерапия може да ти дава и личният лекар, не е необходимо дори да стигаш до невролога.
По линия на касата ти се полагат 21 процедури, включително преглед при физиотерапевта. Дори и масажи би могъл да ти изпише той по негова преценка, разбира се. Обикновено обаче щадят ръцете на рехабилитаторите, тоест като можеш да идеш на частно защо да ти ги изписват по касата  Hug

# 361
Хей, дружино, приготнихте ли вече деветте ястия.   Nature Snowman
Очаквате ли Дадо Коледа с подаръцете  santa2
Nature Snowman

Пожелавам на всички весело посрещане на Коледа, много приятни моменти със семейството, и естествено ЗДРАВЕ  И УСМИВКИ !
И не забравяйте да си пожелаете в полунощ нещо, което ще се сбъдне!

НАЗДРАВЕ!  newsm24 Wine Glass

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 16:22 от OK-Лили

# 362
 Hug ЗДРАВЕЙТЕ!!!!
  Радостно и честито посрещане / и изпращане   Joy / на веселите празници!!!!!
  Желая ви мноооооого здраве
  и........ наздраве!!!   Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 363
Пожелавам Весели празници на всички, много здраве и безпроблемна нова година Simple Smile
                                   santa2
                         Two Hearts Heart Eyes Two Hearts
                 sohappy moresmile sohappy
      Two Hearts newsm18 Tada  newsm18 Two Hearts

# 364
Весели празници и от мен,чета! Сменяйте гимнастиката с много танци и "червени и бели антидепресанти"! newsm44 Wine Glass  Щастлива и безболкова предконгресна Коледа! santa2 cook cheers

# 365
  • София
Честито Рождество Христово!  Close-mas:

Бъдете здрави и щастливи!

Ха, наздраве!  cheers

# 366
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!! ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!

# 367
Весела Коледа!

С пожелание  за много здраве, щастие  и  любов!

http://www.vbox7.com/play:9573a487

# 368
Честита Коледа.Много здраве,щастие на всички вас и вашите семейства.Наздраве

# 369

Нека Коледната звезда да огрява вашия път в живота, нека здравето и късмета бъдат ваши спътници, а сърцето и умът - ваши съветници!
И не забравяйте да оставите едно отворено прозорче в сърцата си за хората, които ви обичат!
Весела Коледа и Щастлива година!

bigdance2 baloni moresmile

# 370
На всички колеги!ВЕСЕЛА КОЛЕДА! Hug

# 371
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=302471.330

Дни преди изтичане на старата година всички се обръщат назад и правят разбор на годината. Аз това се върнах в постовете и открих великото описание на Дзупо за посещението му на Павел Баня.
И наоколо има интересни теми!

# 372
Весела Коледа ,момичета ! И .....дай Боже,да си говорим повече за хубави,...весели неща от живота ни и да сме от тези дето "изкарваме санаториума в "Аризоната""/благодаря ти ОК/! Здраве и любов ви желая, пък ако не и двете и ....първото ще свърши работа! newsm10 newsm10   

# 373
  • Бургас
Здравейте на всички и честита коледа, бъдете здрави и щастливи.  newsm44 smile3501

Днес имам рожден ден и искам да ви почерпя виртуално. smile3503 smile3503

# 374
Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти!! Но ти пожелавам и още нещо – винаги да имаш нови мечти, към които да се стремиш! Пожелавам ти го от сърце! Честит рожден ден!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , РОСИ !

Момичета и момче , как сте ? КАк е празника ?

Общи условия

Активация на акаунт