операция от дискова херния - 3

• 58 983
  • 509
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря ти ОКот сърце.Ти как си поотмина ли ти вече поне малко?

# 436
  • София
IMJ, честит имен ден и от мен!  smile3525
Бъди здрава и много щастлива!

# 437
  ЗДРАВЕЙТЕ! Hug
  Знам, че вече е късничко, но... като не бях първа,  поне последна да ви честитя 2009, с пожеланието днес ако ви боли да е за последно, а ако сте здрави и усмихнати - да е за винаги!
  IMJ,честит имен ден!     smile3525 Изпрати го със усмивка и бъди щастливка!

# 438
       cook   Wine Glass    cook
Не мога да си премълча... Embarassed...,макар че ми е кофти за това, че не мога да ви почерпя, но... и аз съм едно иваново чудо..., та ... наздраве за здраве!

# 439
Честит имен ден и от мен на именничките ни! ЗДРАВИ да сте и винаги да имате поводи да сте усмихнати! За ваше здраве  Wine Glass и наше удоволствие!
Елпи, и аз обичам зимата,но не тази градската, ами онази селската,снежната,боровата,чистата,ухаещата,каминената......спирам,че ще откарам до.....   

# 440
Елпи, и аз обичам зимата,но не тази градската, ами онази селската,снежната,боровата,чистата,ухаещата,каминената......спирам,че ще откарам до.....   

Ще я откараш до твоята къщичка , в която пред топлата камина си спомняме за лятното копане...и мотиките...и мадамите...и за учредителния конгрес...

Немирна ,честит имен ден и от мен!
Наздраве за всички именици!

# 441
  • София
Немирна, разбира се, че няма да си премълчиш!
Честит имен и на теб! Много здраве и късмет!  smile3525

И наздраве, разбира се!  newsm24 Wine Glass

# 442
# 443
Благодаря ти ОКот сърце.Ти как си поотмина ли ти вече поне малко?

Да, скъпа, по-добре съм. Старая се да бъда всеки ден все по-добре. То като гледам каква е кал навън не е и за излизане, но поне в къщи си се разхождам по малко.

# 444
  • Бургас
Честит имен ден на всички  newsm67. Ще пийна по едно за ваше здраве newsm24 Wine Glass

# 445
Ехооо, Варна поздравява всички други градове с Добър ден!
Как сте днес? Кой без газ, кой без ток, иначе при нас грее слънце  Laughing

Със Софи излизаме днес пред аудиторията с доста иновативно предложение да създадем една нова темичка (тъй като страниците отново са 30), но да смениме името с нещо по-ведро. И двете сме съгласни,  че тази "операция" действа стресиращо на всички.
Та нашето предложение за име е

Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди!

Държа да подчертая, че и Софи започна да римува. Ясно е от сега, че Правилника, който ще бъде приет на конгреса ще е в рими bowuu hahaha Joy

Моля пишете "за" или "против"

# 446
  • София
Аз, рабира се, съм "за"!  Hug

Смятам, че едно по-ведро заглавие на темата, по-точно отразява настроението ни - оптимизма, който успяваме все пак да запазим, купонджийската ни нагласа и сладкото "наздраве", което обичаме да си казваме. Laughing

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 14:23 от sophsan

# 447
И аз съм" за"Това звучи добре,създава усещане,че и ние можем да купонясваме и да живеем нормален живот.На мен ми дава увереност,оптимизъм и някак си  настроение.Измислили сте го чудесно.Поздрави на всички.

# 448
 ЗДРАВЕЙТЕ!  Hug
   Благодаря за чудните пожелания!
   Пиша понякога, чета ви често, радвам се винаги на свежото ви настроение и непрестанно се зареждам от бодрия ви дух. Толкова се радвам, че ви открих- това е най- доброто ми попадение от доста време. Идеята за ново име е прекрасна! Лили, Софи, поздрави за иновативното мислене!  bouquet
   И... нали си знаете всички:
   пейте, смейте се, танцувайте,
   все така лудувайте,
   не отказвайте "наздраве"-
   другото е голо здраве!

# 449
  • Бургас
И аз съм "за" много готино сте ги измислили. И се стягайте за конгрес не се ослушвайте  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт