Фотография - 30-та тема

• 32 578
  • 541
  •   1
Отговори
# 270
Момичета в събота ще ходим да купуваме май.
Самоцитирам се
Canon PowerShot A590 IS
Nikon Coolpix P60Ще снимам това което готвя на макро режим, семейни празници, морета......и т.н. Т-е съвсем не нещо професионално.
Ако може да ме посъветвате кой да взема от двата ще съм ви много благодарна и спирам да дасаждам тук Embarassed
Знам, че съм в нисък ценови клас,но тепърва ще се уча SickЩе видим по нататък.
Танита този който показа ти за дъщеричката ти нещо не го виждам да се продава по нашите ширини newsm78.Колко му е цената голе долу newsm78
Тандури ще си открадна идеята за медените мечета и ежковци може ли Heart Eyes?.Страшно ми харесаха Peace И честито за тортеното признание Hug
Честито на мама Амбър и на щастливия татко  bouquet  bouquet  bouquet.Много хубав този Жорко бе  Hug
Да порасне голямо и умно момче Hug

# 271
Бъни, аз също съм я откраднала ! Laughing От майка ми! Simple Smile Тя ги правеше като бях малка и аз реших да направя на децата. След малко ще си кача и рецептата на блога Simple Smile

# 272
lele kakvo hubavo bebe Heart Eyes da vi e ziv i zdrav   bouquet

Buni ne moga da ti pomogna sas savet, prosto ne gi poznavam tezi aparati

i az da vzema da vi pitam - poneze me chaka nechoveshka obrabotka i ako vzema da obarkam kadara shte si iziam ushite, kazete koi original da izbera. Ideiata e da napravia kozata zamrazena, sas skrez - freeze efekt
az haresah tozi, no kofti e reznata glavata i se chudia dali da ne rezna oshte otgore i diasno

drigia variant e tova (no ne mi haresva kak sam se natzupila Mr. Green)

izviniavam se za latinitzata Sick

# 273
sega se setih che v novata tema nishto ne sam pokazvala, ta eto ot poslednite

# 274
Амбър, да ви е жив и здрав малкия Георги и да ви носи само радост! Чакаме снимки  Hug
Слави, за мен първата, без дори да режеш каквото и да е още, чудна е така Mr. Green

# 275
Честито на Амбър и Амбърчо, да ви е живо и здраво момченцето!

Слави, тази с ръката и пеперудата страшно много ми харесва! Не знам как така съм я пропуснала? Страхотна е. Текстурата твоя ли е?
По въпроса за двата селфа - за мен първия кадър, но не режи, особено от дясно. Има много хубаво изражение на лицето. На втория освен нацупването, тялото под ръката в дясно не седи добре.

Бъни, в този клас най-добре да си го избереш на външен вид - да ти харесва, и като удобство на меню и бутони да ти пасне. Не можеш да сбъркаш!

Еси, относно доматите - първото нещо е, че светлината е твърде плоска. Второ - във фона и в белите области са се получили някакви артефакти - явно от обработката? И последно - много е центрирана композицията. Иначе ми харесва идеята за червената салфетка между чиниите. Можеш да опиташ да снимаш доматите на черна чиния - така ще изпъкнат много повече.

# 276
Слави и за мен първата  Peace Много подходяща ми се струва за това което си и намислила  Wink

# 277
  • Sofia
Момичета пиша за съвет/идея(като гледам всеки наминава през темата за някаква консултация  Embarassed )
Искам да подаря на мъжа си хубави снимки на децата ни (на 18 месеца и 6 години)за коледа/нова година/както успея. Нещо подобно на това което правите вие, или поне тези които имат деца на разположение   Grinning . От София съм, опитах и из интернет да намеря координати на фотограф с нужното за целта търпение, за сега без успех.
Ако има сред вас смели софиянци или познавате ваш колега от София ще съм много    bouquet

Докато напиша 5 реда малкият успя да се качи на стол и да излее 10 литра вода от диспенсъра на хладилника   Crazy   така че не е от най лесните "пациенти" но предполагам който снима деца ще знае какво го очаква.

Благодаря ви предварително!

# 278
Амбър, честито, де е жив и здрав
Чакам снимки

Слави, за мен пък втората. Изражението ми харесва повече, но зависи какво искаш да покажеш.
И аз съм пропуснала ръката с пеперудата. Страхотна е.

# 279
Честито малък мъж на Амбър!Много радост и щастливи мигове ви пожелавам!  bouquetНа теб бързо възстановяване! Hug
Лоис, благодаря ти!Какво ще рече плоска светлина Embarassed
Артефактите във белият фон са може би от покривката, че не  гладка, а има някаква шарка, но може и от обработката да е ?!:thinking:
С това центриране не знам какво да правя вече Rolling Eyes
Сега и черни чинии ще трябва да търся, а къде да слагам вече всички... ooooh!

# 280
Слави, направи ги и двете. Може да имат различни внушения. Като кадър много ми допада първия, можеш да го оставиш дори чист, но в ч/б.
Аз пък отворих тия дни отново ФШ и правих наново един "стар" кадър с Елиас.

Дразни ме фона и обръщането ме притеснява. Смятам да пробвам пак на друг фон, хем ще сравня разтежа на дребното. Някакви други препоръки? Praynig

# 281
  • София
Амбър, честито   bouquet  Да ви е жив и здрав  Hug

Слави, за мен първата, без да я режеш. Втората ми седи претенциозно като поза, пък косата е прекалено хаотична за това внушение. Представям си го или с  мокра висяща коса или пък с перфектен кок.

Вечи, опитай на ново. Губят ми се крачетата. Гънките на ръцете са прекалено интензивни и доминират. Не знам обаче как точно си го представям  newsm78 При всички положения на тъмен фон.

Някой снимал ли е с Канон EF 17-40/4 L? Впечатления?

# 282
Slavi, взе ми ума с тези си снимки! Ръката с пеперудата е просто невероятна!!!

Вечи, на колко беше Елиас като го снима на тази снимка? Такива мънички краченца...аз както имам слабост към бебешки крака си умирам като го гледам.  Sunglasses

# 283
Девойки, аз тъй като вървя по- бавно в развитието си Joy, чак сега започвам да мисля за светкавица Mr. Green Обаче съм много боса и нищо не ми е ясно, все едно на китайски ми говорят. Гледам и тъпея и в крайна сметка се чудя за ей това http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=18&ba … nal#slides-pane-1 заради комбинацията и с рингова светкавица за макро. Дайте съвет, който разбира, става ли, не става ли, другите мацки с Пентакс, някой има ли светкавица и каква?

# 284
и на мен ще ми е интересно да чуя мнение за светкавицата

една нощна снимка, преди малко се пробвах

по-голяма

моби, много контрастна снимка, като елементи:)
красива есенна природа и PVC жабка Wink

Вечерница, мечтая си и аз за такива крачета и фотосесии безкрай. Амбър се удреди Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт