Декупаж - 24

• 56 925
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Много хубави неща сте сътворили. Възхищавам ви се.   bouquet
Аз продължавам да се уча. Искам да питам, как успявате да залепите по големи салфетки  newsm78. Като е малко парчето с пръст успявам да го изгладя, ама големите...стават целите намачкани, ако ги опъна, се късат  newsm78.

# 136
Относно по-големите салфетки. Последния път реших да пробвам като напръсках с лак за коса, оставих да изсъхне. Салфетката се втърди, но остана достатъчно гъвкава да се работи с нея. Много добро решение според мен.

# 137
Аз искам да покажа две купи. Искаше ми се отвън да е само златна боя, но много личи  къде съм лепила салфетките и това адски ме дразни. Затова и отвън ги омазах Mr. Green
От тук до края:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/27#39
Остава само лак да сложа.

# 138
Изтекоха ми очите  Grinning. Прекрасни неща, момичета  Hug
Мираж, http://www.snimka.bg/album.php?album_id=296548&pid=9230497 това не можах да го разгадая какво е- рисувала ли си го? Много е нежно и мечтателно  Simple Smile.

# 139
Относно по-големите салфетки. Последния път реших да пробвам като напръсках с лак за коса, оставих да изсъхне. Салфетката се втърди, но остана достатъчно гъвкава да се работи с нея. Много добро решение според мен.

много идейно  Hug ще се пробвам, че все не успявах с големите салфетки
ето резултата от последния ми опит, салфетката доста се набръчка, но дъщеря ми много си я хареса
http://picasaweb.google.com/smileva/LlVJVD#5278051894011905042

mimes  чинията със слънчогледите много ми допадна, но истински се впечатлих от предходните снимки на саксиите, много ми харесаха и ме вдъхнови за нови творения

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 09:06 от xai

# 140
Малко като на шега пробвах по руския метод - с клеящий карандаш, както те го наричат или казано иначе UHU stick - останах изумена от резултата! Ако случайно има някаква гънчица, то тя е толкова миниатюрна и незабележима............ Супер добре става с него! Отдолу УХУ - лепиш, изчакваш да позасъхне /аз помагам със сешоара/  и отгоре минаваш с декупажното лепило - на тоя етап имаш възможността с леко потупване да изпънеш гънките /ако има такива/. Пробвайте - от опит глава не боли! Аз се правих на важна около 6-7 месеца и пренебрегвах този метод, а се оказа мнооооооооого ефикасен!

# 141
Здравейте работливки,не мога да ви изредя всички,отново прелести  Hug
От мен бутилки за базара - нямам много време,но ще направя каквото мога  Blush

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234077&pid=9320703

# 142
Здравейте работливки,не мога да ви изредя всички,отново прелести  Hug
От мен бутилки за базара - нямам много време,но ще направя каквото мога  Blush

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234077&pid=9320703
Страхотни са. Какво кракле използваш, много яки пукнатини са станали.

# 143
mimes краклето е яйчено  Laughing

Сега правя една бутилка и не,че съм открила топлата вода,ама да споделя - някой питаше как да не му стават мехурчета:На мен не са ми ставали досега или са поносими,а като ги потумам лекичко,те се заглаждат.Сега обаче понеже бързам,натупах бутилката с малко по-пазреден латекс и на всичкото отгоре с влажна гъба - получиха се голеееми балони Sick
Та извода ми е да не разреждам боята толкова и да работя със суха гъба

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 13:58 от kris70

# 144
  • София
Леле kris70  влюбих се в бутилките ти с яйченото кракле, направо онемях, дзверих им  се,  дзверих им  се  - страхотни са   bouquet  bouquet  bouquet
направо ще ти крадна идеята / с твое позволение разбира се /
голяма си майсторица ей
а относно балончетата, така е -  когато е по-гъст латекса не стават балончета, но пък и ако се прекали с гъстотата става релеф и може да се ползва за 3D ефекти Peace
след малко ще покажа 2 кутийки които ги правих още лятото но сега ги снимах  Embarassed

# 145

ау.... онемях  #Crazy може ли за непросветените като мен малко инфо - как постигаш този невероятен ефект
разбрах от предишните постове, че за преливането се нанасят бои с гъбка - акрилни или латекс (оцветители) и се преливат, обаче релефа как постигна? и не видях никаква гънка  Rolling Eyes
супер са...абе майстора си е майстор  Peace

# 146
  • София
ето кутийките за бисквитки и сламки на дъщеричката ми, с които започнах
снимките станаха отврат Embarassed, на яве са по-хубави, че не успях да снимам брокатеният контур и перлената боя, ама нищо
http://marinskyy.multiply.com/photos/album/11#30

# 147
Ей,много ме хвалите,ще взема да се подуя  bowuu Joy
Не съм чак толкоз майсторица-къде,къде има по-добри от мене  smile3521
Тези идеи не са ме чукнали по главата,нали от вас съм ги видяла-но не помня от кого  newsm78 нали не ми се сърдите  Praynig
xai,този релеф от ляво е от "Универсален акрилен кит"- от Практикер.Нанасям с едно ножче и бързо бързо изтеглям и така се получават връхчета(ако не си разбрала кажи,щото и аз го обясних...)
От дясно е с черупки от яйца (като го видях за пурви път и аз много се чудих какво е туй нЯщо -яйчено кракле)  Hug

маринап,това с по-гъстия латекс нали ти го беше постигнала на една чиния - и аз бая и се поздверих  smile3501
Разбира се,че може даже и без мое позволение да си твориш на воля - нали всеки показва тука за да си даваме идеи,методи на работа и вдъхновение  Hug Heart Eyes (иначе щях да си ги пазя само за мен)  Hug
маринка писали сме по едно и също време - страхотно сладки кутийки   bouquet

# 148
  • София
kris70 , сърдечно благодаря  bouquet Crazynewsm44
страхотно са ти са се получили, направо ме замаяха наистина Peace
ако кажеш и с какво ги лепи черупчиците.................. Crazy с  С200 , силикон или декупажно
направо грешка нямаш smile3521

# 149
 smile3535 маринка, виж как се разхвърчах  Blush чакай и да се посрамувам...
Ама наистина много ти благодаря за похвалите  newsm51
първо,може и да знаеш,ама черупките ги накиснах във вода,да не ми се лигавят,посл им махнах вътрешната ципа.И после мажа с любимото си евтино Ц200 на петно и слагам парченце и ''прас'' с един удар и черупката се подрежда и така ...

Общи условия

Активация на акаунт