като пиша,пиша отговор и дам емотинка,текста изчезва

• 2 862
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Да, всеки път се случва. Сега пробвах и със статична иконка, мислех, че само с движещите изчезва, ама не - с всички е явно.
Но предполагам, че вие не можете нищо да направите, нали?

# 31
Искам да го възпроизведа като начало...

# 32
С Мозилата всичко е наред, само ИЕ създава такива проблеми.

# 33
  • София
Определено проблема може би е в IE 6, но как се е появил. В момента тествам със 7-цата и няма проблеми  Rolling Eyes  Rolling Eyes
Пробвах и с допълнителните емотикони. Явно проблема е в някакъв ъпдейт на 6цата.
Ще тествам и с по-голям текст.

Lorem ipsum ius scaevola consequat signiferumque ne, ne maluisset conceptam vel, qui ex dolore maiorum invidunt. Legere maiestatis persequeris eum et, has nibh accusata no. Pri no habemus vituperata, alia possit cotidieque cum no, ex quas soluta blandit qui. Cum no sanctus delenit reprehendunt, natum velit partiendo cu mel. Nec odio nostrud vocibus ut, tota iriure antiopam an nam. Eos populo mandamus corrumpit ne, elitr feugait sententiae eam an, ea duo oporteat reformidans intellegebat.  Thinking Rolling Eyes

# 34
На мен също ми се случва от време на време под IE6. На рандъм принцип е, затова не можете да го възпроизведете веднага.

# 35
ето днес ми го направи 2 пъти.И преди ми се е случвало.Даже ако не се лъжа и с Мозилата ми е го правило.

# 36
И аз съм с IE6 и ми се случва непрекъснато . Даже ми стана навик, като пиша по- дълъг текст ,да го копирам и тогава да слагам емотинка !

Общи условия

Активация на акаунт