Мама чака и мечтае,но до ФЕВРУАРИ трябва да потрае

• 14 837
  • 279
  •   1
Отговори
# 135
dessi06 Еее твоето нахалство предел няма  smile3534  хе хе... имаме в къщи компютър и няма да изпусна нито едно новородено бебе.  Няма отърване от мен  Hug

betunga Къде изчезна бе момиче?  Какви са тези 56кг?  Ти ме засрамваш направо.  Ей късметлийка.  Щом бебо е добре, няма да се тревожиш за килата.

# 136
Здравейте,успях и аз да ви дочета след 3 изпуснати теми пак.Много сте сръчни в писането,а и ми е интересно да прочета всичко преди да пиша и все не смогвам.  bouquet
Стига с тези носталгични настроения,че и аз съм прехванала от бременнлинския хормон.Два дни все ми е криво,било то за глупости или за сериозните мисли какво се случва с живота ми и идването на бебо и как ще се справя.Също и от битовизми и свекъри и свекърви-все се дразня от присъствието им,макар и нищо лошо да не ми правят хората,но все усещам някакво напрежение по между ни и ми става криво.Все си мисля,че може би аз съм лудата и много си въобразявам #2gunfireПоревах си на няколко пъти скришно,че татето да не ми се  Mr. GreenЩе ме помисли вече за куку-руку Joy Joy Joy.
Момичета и при мен също живота ми до момента не минал само по розовите вълни,а и занапред сигурно ще е доста объркан,но гледам да не го мисля.Все си мисля,че има доста по-лоши неща от случващите ми се до момента.Важното е ,че сме живи и здрави,че чакаме едни малки ангелчета  с красиви беззъби усмивчици.Всичко друго няма смисъл-можем и без много парички,без красив и уютен собствен дом.Имаме любов до себе си и чакаме най-прекрасните си подаръци от живота  Heart Eyes newsm46.Пожелавам ви повече усмивки и да не си мислите глупости,макар и малко трудно за развихрените ни въображения в момента.
В понеделник бях на лекцията на "9 месеца".Записала съм се и за 08.12.Крайно време е пловдивските мами да се видим там.Аз видях Zitka, ужас и аз не я познах съвсем, беше седнала точно на масата отсреща,но не бях гледала снимките в албума отдавна и като ги разгледах след това установих,че е тя.Много съм застреляна,но ми беше неудобно да я попитам.Не съм от срамежливите по принцип,но като не бях сигурна.Можеше да изпадна в комична форумска грешка.Здрасти"Зитке",това ти ли си?Дори и името не ти знам.Ще се радвам да се запознаем на следващаат среща,а пък може и да направим и една преди това.
Аз сега съм си в Пловдив повече и ще мога да пиша и чета,за което съм много щастлива.Много ми е приятно при вас.Моят мъж все чете имената на темите ни и ни се хили.Казва,че имаме много добри поетеси тук Laughing Joy hahaha
Да ви се и оплача,от два дни ме боли кръста ниско долу-към опашната кост,а аз имам травма от дете.Бях паднала зверски върху лед по дупе,но така и не казах на никой,не можех дори и да сядам дълго време,мислех си че е натъртено,но след време напипах размествания,т.е опашната кост ми  е изместена,явно съм я била или изкълчила или счупила,напукала...Болеше ме едно време от много стоене седнала,по време на студенските години,когато имах много за четене и все висях седнала и легнала върху книжките newsm78Но сега явно бебо я е пристиснал и като се раздвижа и тръгна да ходя повече,т.е когато не съм вкъщи,направо ме скъсва от болка.Майче ще трябва да ходя на лекар за това.Абе тези дни изобщо само мрънкам,все ме боли нещо,направо съм като стара баба ShockedА има още месец и нещо най-малко,какво ли ще ме преболи още се чудя #Crazy
Хайде аз отивам за плодчета,че тук с тези мандарини,за които говорите  chef

# 137
Добре дошла Honey 007!
Ммоми4ета,моите контракции взеха да ме притесняват,затова днес отивам на лекар.През целият ден съм ок,припкам натам насам,може 1-2 пъти да ми се втвърди корема,но без никакви неприятни усещания.Но дойде ли време за лягане през ноща,легна ли си в леглото и започва  да ме стяга корема и да понаболява като при цикъл/но не толкова силно де,но все пак неприятно/Та така около 15-20 минути понякога и по-малко и на сутринта пак съм свежа и пъргава без никакви оплаквания. newsm78И това се повтаря всяка нощ вече 4-ра,5-та поред.Сякаш си има график....Някой има ли представа защо и какво може да е.Контракции са,но защо болезнени,а после изчезват яко дим.
Та това ми е притеснението сега и в 3 съм на док.Ще пиша пак.

Това според мен е от преумора.И аз съм така ,ако съм много дълго време права или пък затичана за някъде през деня,вечер така ме боли корема,че направо си мисля,че ще излезне бебко.Трябва да си почиваш повече,но питай все пак и доки  bouquet

# 138
Момичета,само набързо искам да ви поздравя с ТОВА   Mr. Green

# 139
Здравейте, сладурани.
konikonkoni-аз бях, казвам се Веси, Нежно цвете и Елфита също бяха, но се видяхме чак на края, за срещичка аз съм ЗА-време е вече и ние да се отчетем.
Фокси, тъй като си "затворник в къщи", за да може всичко да е Ок с малките сладури с теб ще се радвам да се видим, когато се родят, да пощъкамезаедно по улиците е разбира се и с другите от пловдивската секта.
Хетера-пицата е много лесна.
Взимаш си бутер тесто-размразяваш го хубаво-режеш го на две, че да се получат 2 правоъгълника, намазваш от вътрешната страна по края с жълтък, за да може да се залепи и слагаш плънка-каквото си пожелаеш-аз слагам, саламче, кис.краст.кашкавал, сирене и дом.пюре, залепваш я хубаво и намазваш отгоре с остатъка от жълтъка (може да позагърнеш крайщата и слагаш да се пече на загрята 220 фурна, отгоре може да я пуснеш на по-слабо, вадиш я и може да настържеш отгоре кашкавал, докато е гореща-става супер.Бон Апети.
Добре дошла Honey 007!
Нашата бебка от обяд та до  късна вечер шава и ритка, такива бабуни прави, че корема ми става като Стара планина.
Тифани, страхотна история, като от някой сериал.
Бобси ЧРД на мъжлето ти, да ти е жив и здрав и много да се обичате.
Ние с милото в неделя имаме половин годишнина от сватбата и ще отида да му взема някакъв подарък.
На 23.12 съм на банкет с милото(ние нали работихме в една фирма)  newsm78, с големия корем, като му друсна едно хорце  Laughing
Хайде стига че прекалих, лек ден и до после.
 Hug

# 140
Carbo,следователно и аз вече не държа да опитвам постните пици на Лео..Значи това е имал предвид,като казва в сайта си,че се стремял да готви без да претрупва ястията.. hahaha
А незнайно защо се смях с глас на въображаемия за мен балетист с впито в дупето трико.. Laughing

За tumpi и honey-хубаво е,че се присъединявате към сектата ни! welcome

Трогателни са разказите на Мартеничка и Тифани...днешната ми порция за размисъл..На този фон в живота ми няма засега никакви сътресения..но много ми хареса това,което е казал бащата на Албена!

Днес бях на ЖК-от почти 2 месеца не бях виждала бебка!Новините са,че е седалищно,с една седмица напред и не се вижда да има разширение на лявото бъбречно легенче Praynig Пуснах си и болничен официално!

Засрамвате ме с тези 10 качени кг.. EmbarassedАз съм +15.5 вече..Интересното е,че никога теглото ми не е варирало.Все си се движа 50 кг+/- 1..Обнадеждава ме само сравнително бързото ми отслабване без стрии предишния път Confused
Дарима,дано не е нещо сериозно.Ще чакаме да се включиш!

# 141
  • Пловдив
zitka ,за пловдивска среща ме броите и мен  newsm44

Ще обменим инфо за раждане,бебешки нещица и т.н

# 142
zitka пишете къде ще е срещата и кога...Може пък да се дотътря до там Mr. Green За едно излизане няма да се изсипят бебоците чак толкова Crazy Пък и ще ми е хубаво да се видим..

# 143
Здравейте момичета! Hug Не бях влизала във форума 1-2 дни и вие сте изписали сума страници. Прочетох историите ви и виждам, че всеки е преминал и през хубави и през лоши и трудни моменти. Бих споделила и аз, но не искам да ви натъжавам, а и неискам да преживявам отново нещата, които ми се случиха в последната година, но имам чувството, че минах през ада. Foxy правилно си написала, че това което не ни убива ни прави по-силни. Вярвайте, че след лошото все някога идва и добро, не си казвайте, че няма изход от дадена ситуация. Въпрос на време е и на готовност от наша страна да се справим с проблемите. Само едно нещо на този свят не се поправя - загубата на близък човек. Времето притъпява болката и чувството за празнота, но не ги изтрива напълно.
 От известно време престанах да правя планове за бъдещето си (особенно по-дългосрочни), защото разбрах, че нещата се случват не винаги както на мен ми се иска. Не зная дали има съдба или карма, винаги съм смятала, че сами градим съдбата си, а не сме някакви безучастни и безсилни свидетели на това, което ни се случва. Но в последно време наистина не зная в какво да вярвам.
 Виждам, че  тук сме се събрали прекрасни хора, което много ме радва и трябва да ви кажа, че този форум ми помогна да се отърся донякъде от трудностите, вие сте ми утеха и развлечение, хора със сродни проблеми, мисли и желания. Радвам се, че ви открих!!! Hug Hug Hug

Мисля, че всички сме доста изстрадали и заслужаваме да сме щастливи, всички да се радваме догодина на прекрасни и здрави бебчета - от сърце го желая на всички! Peace

П.П: Дано сте разбрали нещо от това, което исках да кажа и да не съм ви звучала несвързано. Много неща исках да кажа, но и не исках да ви отегчавам и да се оплаквам.  

Целувки !!!

# 144
Пак съм аз...Изобщо няма да го мисля...Идвам!!! Дори имам предложение за място..."Годзила" на центъра...И места мога да резервирам за когато си искаме, познавам персонала там.Казвайте, съгласни или не?!? Flutter

# 145
Пловдивските мамчета да питам знаят ли къде е борсата на ВисВиталис в Пловдив?  newsm78
Току що им разгледах сайта и ми се стори, че на едно място има много хубави нещица събрани, а и дрешките им не изглеждат зле. Ако някой е ходил нека сподели впечатления, защото скоро ми се очертава път до Пазарджик, а от там защо не и до Пловдив  Simple Smile

Днес едвам гледам. Толкова изморена никога не съм се чувствала на работа. Така ми се спи, че чак телцето ми е изтръпнало за сън.

# 146
Целувки и от мен,бързопишещи мами  Wink
Добре дошли на Тумпи и honey_007 в нашата компания   bouquet
Честит рожденник на bobsy - нека има много топлина и любов в животе ви!!!
Вчера бях на лекар - бебка е вече 1,700 кг,около 35 см с много дълги бедра Simple SmileЯвно ще прилича на татко си!Разположета е седалищно с дупето към корема ми.Взех си и последния болничен преди този за майчинство.
С кг съм + 7 досега!

# 147
Пловдивските мамчета да питам знаят ли къде е борсата на ВисВиталис в Пловдив?  newsm78
Току що им разгледах сайта и ми се стори, че на едно място има много хубави нещица събрани, а и дрешките им не изглеждат зле. Ако някой е ходил нека сподели впечатления, защото скоро ми се очертава път до Пазарджик, а от там защо не и до Пловдив  Simple Smile

Сигурно всички вече сме ходили Mr. Green Ами чаааак толкова хубави и качествени не са /според мен/,но са си прилично хубави и поне не са толкова скъпи...Но със сигурност ще намериш нещо и за вашето бебче.Хайде,идвай,и да не забравиш да се обадиш Simple Smile Ама сериозно говоря... Naughty

И понеже съм патка забляна,та забравих да отговоря на същинския ти въпрос  ooooh! Намира се близо да Бриколаж.Това е най-известното място в близост до Вис Виталис.Ако някоя друга мама може да ти обясни по- подробно-нека да ти пише,защото аз не съм много по този тип обяснения за улици и местоположения Embarassed

# 148
Здравейте и от мен! Намерих малко време да прочета историите Ви - наистина са трогателни , и си мисля, че всеки от нас в определен момент от живота си преживява някакво изпитание, за да може преодолявайки го да стане по силен и уверен в себе си. Всеки си има личната драма и както виждам от написаното анаистина сме се събрали "момичета" с дух  newsm10.
С две думи аз успях да преживея осемгодишен брак, операция на гърдата, развод, падане до дъното, но все пак имах сина си и отново да се изправя и да чакам отново бебе... Всичко това съпроводено с подобаваща за момента драма, така че съм съгласна, че това ,което не ни убива ни прави по силни.
Горе главата и всяка от нас нека се помоли за своето щастие, сигерна съм, че то ще дойде в най- подходящия момент.
На новите мами ДОБРЕ ДОШЛИ, а на празнуващите ЧЕСТИТО!
За протокола - все още съм на работа и не ми остава много време да чета и пиша тук, но Ви навестявам при първа възможност.
От мен усмихнат и слънчев ден! smile3534  love001

# 149
Е,Фокси  то като няма хубави неща си губи смисъла. Представяш ли си да дам зор, да идем и най-накрая нищо да не си харесам  Joy После милото ще ме трепе  #2gunfire Но ще видим може и да го навия  Wink

Добре дошла на honey_007

Общи условия

Активация на акаунт