Мама чака и мечтае,но до ФЕВРУАРИ трябва да потрае

• 14 957
  • 279
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
И аз идвам-вторник в 13,00 часа

# 181
bibi_iv аз да попитам по един въпрос, който живо ме интересува. Казваш задължително секцио и, че тия дни ще се здобиеш с някакъв протокол за това. Понеже аз също искам да съм секцио, но за сега различните лекари ми казват различни неща, та искам да знам ако нямам реални медеицински показания за това , как може да се развият нещата. Не разбрах съвсем как стоят нещата при теб и затова те питам така директно, надявам се да не съм те притеснила   bouquet
 А аз да ви се похваля - от днес официално вече не съм на работа и денят беше доста противоречив. Все още не ми тежеше работата, но както споделих се налага заради осигоровките да си пусна болничен. От една страна ми се почиваше вече , ама от друга като си помисля колко динамичен живот водех до сега и малко ми стана страшно какво ме чака от тук насетне. А и колегите и клиентите утежниха нещата допълнително , като почнаха да ми редят колко ще им липсвам, колко добре се чувствали с мен.....изобщо приказки на раздяла. Ве стана си ми малко тъжничко да си призная. И сега съм с доста объркани чувства а като капак и хормоните та съвсем не знам на кой свят съм. Ако щете ми вярвайте снощи ми се дорева като се сетих, че днес за последно ще съм със служебната ми кола. Толкова бях свикнала с бръмбара, че все едно ми взимаха лична вещ  doh doh луда работа  hahaha да вземе да ме пребие човек ....
 Та сега след няколкодневна криза относно промяната ми в начина на живот се надявам да вляза в крачка и вече да се настроя за посрещането на малчо, че то не остана много време. А покрай работа, свадба и много други неща някак си не ми оставаше много време да го мисля това детенце. То си ме рита аз си бачкам или правя нещо друго и от време на време като ме шутира по ячко се позбутаме да миряса...... #Shocked Та си мисля че е крайно време пустия му майчин инстинкт да вземе да ме понавести , да си нямаме проблеми после  Joy

# 182
Та значи...по моите прости сметки ще се срещнем: Elfita,Радето,Zitka,Konikonkoni и аз.Това сме засега.Има време до понеделник...Ще се съберем повечко,сигурна съм.А кой ще носи апарат? Най-добре всички,какво ли питам...

# 183
Разчувстващите истории продължават...Биби Hug
Биби къде бяхте точно в Турция? Заинтригува ме, на мен ми е сравнително близо, друг е въпросът, че не ми дават много да пътувам.

# 184
Здравейте мами, как сте? Аз да ви попитам - Вас милото остава ли ви само сега, за да излезе и да се види с приятели? Мойто мило излезе преди малко и на мен ми беше много криво цял ден ( и сега де, но гледам много да не мисля , че е вредно за бебка)... Но смятате ли , че е редно човек да се вижда малко с приятелите си по баровете, когато чака бебче или аз съм много ревнива ( по думите на милото-не ми се иска той да излиза, защото аз не мога и затова ми се струва толкова привлекателно едно негово излизане)?
Някой ще си каже , четейки това -"с какви глупави въпроси ни занимаваш"?....ако има такъв sorry...на мен наистина ми е доста кофти и не знам за какво...такава една тъга ме е налегнала от вторник насам,че всеки ден плача с часове (колкото и да не искам да го правя за бебка)...Дано е от хормоните и скоро всикчо да ми мине...

# 185
  • Пловдив
dorabella ,а ти защо също не излизаш отделно от него?Лежиш за задържане и не можеш да излизаш ли?

Аз си излизам отделно с приятелки,така че моят също е свободен да го прави.Обикновено това се случва един път месечно.

Също е важно твойто мило колко често излиза?И все пак щом на теб ти е тъжно,той не трябва да те оставя сама.

# 186
dorabella ако се случва често е нормално да ти е криво, но ако е единичен случай не се ядосвай. Моят мъж излиза без мен като ходи на кино, защото на мен не ми се ходи или на баскетбол, защото на мен са ми неудобни седалките и само веднъж ходих, успях да издържа едва до почивката и си хванах пътеката. Понякога ми е криво, ама той винаги ме моли да ходя с него, така че не бива да се оплаквам.

# 187
Мила Елфита, аз не лежа за задържане, макар че от последното доки във вторник доста се сдухах, тъй като доктора каза, да не излизам много много и да не обикалям в студа, тъй като бебка била готова да излиза. Мен това много ме притесни, макар че не разбрах точно защо е готова newsm78...прегледа ме на "магарето" и каза ,че нямам разкритие (имам операция на шийката и затова ме преглежда да не би да се е разширила вече) и каза,че всичко е ок...но въпреки това да не щурувам много...От друга страна много е опушено, за да излизам по барове и ....честно нямам настроение (такова)...А иначе милото много рядко излиза...един път на два-три месеца....но на мен все ми се струва ,че много иска да излиза...май съм си доста злобничка Thinking Уф....това е ...

# 188
  • Пловдив
 dorabella ,не си злобничка мила,прости си бременна.Говорете той да излиза един път месечно сам.Като се роди бебето,пак ще ти е криво,че той излиза,а ти с бебе на ръце вкъщи.Нека да тренира още от сега,че ще става баща.

Иначе дали ще стош на дивана у вас или в някое не задимено заведение,с добра вентилация /в пловдив има такива/ няма голямо значение.Еднообразието също смачква настроението.Хващаш за ушите брат,сестра,приятелка и отивате на пица вечерта.Ама твойто мило да стои у вас и да те чака през това време  Mr. Green

Гадничка съм и аз,нали

# 189
dorabella мисля,че не бива да се занимаваш с такива глупости Winkпо-добре си стой вкъщи и не му мисли много,защото наистина не е добре за бебчето,особено щом доктора ти е казал.А иначе на нас не ни се е случвало да ходим по презнощите поотделно някъде,е ест. през деня аз съм с дружки,той на работа,но в това няма нищо нередно.А когато не сме вкъщи вечерта,или сме на гости,или на ресторант,или аз го "влача" по опери,театри,галерии и др.такива мероприятия,защото иначе съвсем ще заседне на дивана да гледа телевизия,а аз не мога да понасям такива хора.Измислете да правите нещо заедно,но според мен баровете изобщо не са подходящи за бременни жени,а и за женени мъже.И моят съпруг тайничко си ходи по такива места с приятели,особено сега,когато ние с дъщеря ми не сме в НЙ,но не ми казва за да не ме ядосва.Е,аз си имам "тайни агенти",но това е друга тема Wink
момичета,нищо не стана с тоя пуст Canon M80 Cry вече няколко часа се опитвам,но нищо не става,по никакъв начин не ще да се свържи с лаптопа Sad

# 190
ехееее, колко сте изписали за по-малко от ден....!

момичета мили, колкото по-бързо възстановите душевното си равновесие и загърбите миналото, толкова по-добре за бебето и за вас! всяка от нас има нещо преодоляно в живота си и е важно това да остане наистина в минало време, ако можем - да се поучим от него и в крайна сметка това да ни даде право да бъдем по-смели в мечтите си! особено, когато ни предстои сбъдването на едно истинско чудо - раждането на дете! старайте се да не позволявате депресиите и мречните мисли да обгръщат деня ви, да замъгляват погледа ви в бъдещето и го прогонвайте с музика, срещи с приятели, хубава книга, нещо вкусно за хапване, че дори и контакта с непознати мама и бебе в парка! мисля, че всяка от нас има нещо дребно и сладко, с което много бързо може да излезе от кофти настроение, да избяга от тъмен спомен! прегръщам ви и знам, че тук сме се събрали много симпатични сектантки, които винаги ще си помагат, дори и само с две думи!

а сега да се отчета - привечер бях при втория ми наблюдаващ лекар. най-накрая, след 2 месеца пауза, си видях бебочката! и си мислех, че ще видя малка сладка джвъчка, а то....голямо бебе се очертава! напред е с една цяла седмица, 1.600кг + – 150гр...вече ми дават дата 25ти януари за термин! но пък всичко изглежда нормално, пак ми казаха, че се насочва към нормално раждане. ако продължава да расте така, може и да излезе по-рано...обърнала се е с главицата надолу, дупенцето й е в дясната част на корема, а крачетата по диагонал минават под пъпа и си ме ритат право под...лявата гърда! май ме отказаха от раждане в Окръжна, а ще ходя в Шейново..., но другата седмица ще знам със сигурност след като отида да проверя на място за лекарката, която ми се ще да ме изражда. пък и дотогава имам време да проуча пак в нета. лекарят ме огледа най-подробно, прави запис на сърдечната дейност, гледа и кръвоснабдяването на плода, водите. всичко е наред, което ме докара до някакъв мини-екстаз на връщане от клиниката! колко му трябва на човек...

Карбо, това с трикото ме хвърли в теменужките - хилих се тука като побъркана, наистина си представях какво е било...пък съм и любител на класиката, свирила съм 12 години на пиано, до скоро пеех в хор (пак ще пея, само да родя!)...
Дорабелла, миличка, няма нужда от ревност тук! съвсем нормално е мъжете ни да си излизат с приятели! е, да, ще ни се непрекъснато да са около нас, ама и те душа носят, нали!? все пак ако са мъве на място, след раждането на бебетата ще се включват активно в гледането! поне да простира и да мие чиниите, пак ще е от голяма полза...това твоето си е чиста проява на хормонална основа - виж как тук всички споделят, че ту плачат безпричинно, ту забравят на поразия, ту депресии им объркват представите...

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 22:41 от бульовче

# 191
dorabella, не се измъчвай! Нормално е да излезе с приятели! Моят мъж като разбра, че съм бременна /той казва,че от радост/ не се прибра почти 4 месеца! Имам предвид, че в продължение на 4 месеца, той не спря да пие, да ходи по дискотеки, излиза с приятели, даже се беше бил 2 пъти, веднъж го гонели полицията,че шофьора карал пиян, веднъж го прибрах от изтрезвителното, абе луда работа!  ooooh! Лелееее, аз го изкарах като най-големия разбойник! Истината е, че приятелите му много го подвеждат, а той не може да отказва и все се забърква в неприятности и в повечето случай, той е искал да защити "приятелите си"! Та, разказвам ти всичко това, защото аз не можех да ходя с тях и да се занимавам с пияните му дружки и се ядосвах! После, той се извиняваше, разказваше ми всичко и пак същото се повтаряше вечерта!Винаги ме е молел да ходя с него,но аз отказвах! Един ден като ми преля чашата и стой и гледай  smile3515  smile3511  smile3513  newsm45  fight  smile3512  и сега е кротък като агънце! Ама, какво да го  правиш,аз си го обичам, а и той е много грижовен,работлив и предан! Сигурна съм,че никога не ми е изневерил! Знам, че аз съм всичко за него! А твоят излязал за 2-3 месеца веднъж! Не се притеснявай, сигурна съм, че в момента мисли за теб и утре ще съжалява!  Hug
Лелеееее, а аз как ще съжалявам утре, че съм го писала това,ама айде!  Banghead
Лека нощ и приятни сънища!  smile3524

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 12:51 от dideroncho

# 192
Дая, в Турция бяхме в ИСтанбул. Определено това е най-европейският град в който съм била скоро време, като се има предвид, че миналата година обиколихме с милото почти цяла Европа - Белгия, цяла Франция, Монако, Италия, гърция и България.

Да ви кажа честно голям пазарлък падна за покупките от общо 1190 лв ги смъкнахме на 700 лв за комбинирана количка, с всички екстри - направо е страхотна, толкова е пичовска, оранжево и черно, кошарка - сгъваема с 2 нива на матраците, с вградена нощна лампа, музикална, и най- вече става на люлка, ортопедично матраче с ципче за пране и страхотна термо чанта за мама и бебе; Чантата е с 3 отделения - хладилно, термо - топлинно и нормално. Супер функционална. Та това е. Дрешки имаше страхотни, но ми се видяха скъпички. Едно гъзарско костюмче - примерно дънки с ризка, шапка  и жилетка за 3-5 месечно бебе струва около 140 лв. Не си струва просто. Иначе кухнята им е страхотна. Купихме си и килимчета за вкъщи. И понеже нашите баби са задръстени и не дават нищо да се купи по рано от януари-февруари, та с милото ми сме ги складирали всички тези неща ве дни наши приятели на отлежаване.

Ей, Пловдивски мами - къде ме  забравяте? Лошото е, че аз работя и съм в обедна почивка от 12 до 1 ч. Но Вие може и без мен да минете и после ще разказвате. Все пак сте мнозинство и не сте длъжни да се съобразявате.

ПИС74 да ти кажа как стоят при мен нещата. Задължително трябва да родя секцио, защото навремето аз съм родена с двустранна луксация и с много тежки последствия за ставите и костите. По принцип бременността си я карам повече от нормално, но при едни евентуални напъни и по-тежко раждане може да се стигне до изместване на ставите и особено на тазобедрените- така наречената ябълка. Та затова при мен се налага, но то и аз така си и исках. А относно другия ти въпрост, значи моя док ми каза, че ако си познаваш доктора при който искаш да раждаш и болницата позволява секцио по мед. причини - в смисъл не е частна, то тогава док може винаги да си измисли 1001 причини, които да напише в направлението. ОТ усукана пъпна връв, през седалищно предлежание, високо кръвно  ипрочие. Просто ти трябва уговорка с лекаря, който искаш да те изражда.
Ако те интерисува нещо повече, мога да попитам и да ти помогна. С лекаря сме си и приятелски семейства, така че мога свободно да говоря с него.

Улисах се, а милото ми тук до мен си гледа някакъв филм по ТВ. Ех ако знаете как се е свил и гушнал, колко много го обичам. А иначе за излизането 1-3 пъти годишно и ние си правим магарийки; ИЗлиза милото ми по мъжки и се прибира по изгрев слънце. Абе аз знам че баровете в Пловдвив не работят до 8 сутринта, ама се правя на ударена. То аз малко съм се научила на принципа - не питай, да не те излъжат.

# 193
bibi_iv ако твоя мъж беше мой,щеше да полчи някое друго крушенце Mr. Greenстрашно съм ревнива,особено сега като добавим и хормоните направо съм нетърпима.Не разбирам на какво намекваш под това,че той идва по изгрев слънце,лъже те,а ти знаеш че баровете не работят до 8 примерно.Аз най-малкото бих си дала въпроса,какво прави женен мъж,който лъже съпругата си, по нощите и се връща едва ли не за закуска.Но това си е ваш проблем WinkТо мойто мило знае правилата и знае кой командва парада,тъй че дори оттук си го следя аз,обаждам му се в 3-4 часа сутринта уж че не мога да заспя,ама веднъж като чух силна музика и разни негови приятели...охооо,колко закани отнесе милото.Вече не смее GrinningНали за това сме жени,за да обичаме,бъдем обичани,но също така и да показваме,че съпрузите ни че са ни господари и че понякога трябва да отнасят боя,поне според мен е така

# 194
dorabella,един въпрос:каза ,че са те прегледали на "магарето" за евентуално разкритие.А какви са ти били оплакванията?Понеже аз от няколко дни съм с малко болезнени контракции моя док само ме прегледа на видеозон и каза,че няма да ме гледа на "стола". Та въпроса ми е дали още с видеозона може да се види за евентуални проблеми и той да не е видял и затова да не ме е прегледал...или.
Оф..много съм мнителна и само се чудя защо така защо иначе.

Общи условия

Активация на акаунт