Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за размерите на бебешките дрехи?
Каква е цената на епидуралната упойка и какви са условията за раждане в болницата?
Какви са препоръките за овлажнители на въздуха в стая с климатик, където ще бъде бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
- 
				Какви са препоръките за размерите на бебешките дрехи?
Размерите на бебешките дрехи могат да варират в зависимост от производителя. Например, бодитата на PremaMama са по-малки, докато дрехите на Mothercare се носят дълго след указаните месеци. Важно е да се внимава при избора на размер, като се вземат предвид специфичните характеристики на различните марки и производители.
 - 
				Каква е цената на епидуралната упойка и какви са условията за раждане в болницата?
Цената на епидуралната упойка и условията за раждане в болницата могат да варират. Например, пакетът за раждане включва избор на лекар, зала за раждане, присъствие по време на раждането на бащата, водно раждане и следродилен престой в стая с две легла. Важно е да се консултирате с болницата или вашия лекар за конкретни цени и условия.
 - 
				Какви са препоръките за овлажнители на въздуха в стая с климатик, където ще бъде бебето?
 - 
				Какви документи трябва да бъдат сменени при преместване на постоянно местожителство?
 - 
				Как да се справим с финансовите проблеми и стреса, свързан с тях?

да вземе да ме пребие човек ....
 Та си мисля че е крайно време пустия му майчин инстинкт да вземе да ме понавести , да си нямаме проблеми после  

...прегледа ме на "магарето" и каза ,че нямам разкритие (имам операция на шийката и затова ме преглежда да не би да се е разширила вече) и каза,че всичко е ок...но въпреки това да не щурувам много...От друга страна много е опушено, за да излизам по барове и ....честно нямам настроение (такова)...А иначе милото много рядко излиза...един път на два-три месеца....но на мен все ми се струва ,че много иска да излиза...май съм си доста злобничка 
 Уф....това е ...					
по-добре си стой вкъщи и не му мисли много,защото наистина не е добре за бебчето,особено щом доктора ти е казал.А иначе на нас не ни се е случвало да ходим по презнощите поотделно някъде,е ест. през деня аз съм с дружки,той на работа,но в това няма нищо нередно.А когато не сме вкъщи вечерта,или сме на гости,или на ресторант,или аз го "влача" по опери,театри,галерии и др.такива мероприятия,защото иначе съвсем ще заседне на дивана да гледа телевизия,а аз не мога да понасям такива хора.Измислете да правите нещо заедно,но според мен баровете изобщо не са подходящи за бременни жени,а и за женени мъже.И моят съпруг тайничко си ходи по такива места с приятели,особено сега,когато ние с дъщеря ми не сме в НЙ,но не ми казва за да не ме ядосва.Е,аз си имам "тайни агенти",но това е друга тема 
 вече няколко часа се опитвам,но нищо не става,по никакъв начин не ще да се свържи с лаптопа 

Лелееее, аз го изкарах като най-големия разбойник! Истината е, че приятелите му много го подвеждат, а той не може да отказва и все се забърква в неприятности и в повечето случай, той е искал да защити "приятелите си"! Та, разказвам ти всичко това, защото аз не можех да ходя с тях и да се занимавам с пияните му дружки и се ядосвах! После, той се извиняваше, разказваше ми всичко и пак същото се повтаряше вечерта!Винаги ме е молел да ходя с него,но аз отказвах! Един ден като ми преля чашата и стой и гледай  

и сега е кротък като агънце! Ама, какво да го  правиш,аз си го обичам, а и той е много грижовен,работлив и предан! Сигурна съм,че никога не ми е изневерил! Знам, че аз съм всичко за него! А твоят излязал за 2-3 месеца веднъж! Не се притеснявай, сигурна съм, че в момента мисли за теб и утре ще съжалява!  

Нали за това сме жени,за да обичаме,бъдем обичани,но също така и да показваме,че съпрузите ни че са ни господари и че понякога трябва да отнасят боя,поне според мен е така