ДЕКЕМВРИйчетата с торти, песни и балони правят весели купони!

• 37 301
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • Бг-мама
Честит рожден ден на Ели и Жорко!
Бъдете здрави и усмихнати , за радост на мама и тати!!!!!
Весел празник!!!

# 61
Честит Рожден Ден на Ели и Жорката! Да са здрави, весели, засмени и мама и тати много да ги слушкат  Laughing

# 62
  • София
Габи, кажи как сте?  Hug Мина ли кулминацията, спадна ли температурата, мажете ли се?

# 63
Благодаря, че питаш, Мимис   bouquet
Не исках да развалям веселото настроение в темата с моите мрачни мисли и настроения. , затова не писах нищо. Мисля че, кулминацията мина. Днес гледам повечето пъпки завяхват. А Виктор най-после спа цяла нощ и току-що се събуди. Голямо спане му удари  Laughing Дано и да похапне малко, че не е ял от 3 дена. Аз все още не мога да прежевея, че не тръгна на градина, няма да усети рождения си ден, ще изпуснем  и коледния карнавал, а баба му му уши костюм за тогава. Миналата година пак беше болен преди рождения си ден. Изпуснахме всички коледни представления и не се запознахме с Дядо Коледа. Докато го срещнем този старец и детото ще разбере, че не съществува. Освен това имам да пиша 5 курсови работи, които трябва да предам преди да започнат почивните дни  ooooh!. Е, не съм написала нито една. Но важното е, че детенце се оправя вече. Майната му на другото (извинете  Embarassed)

# 64

Честит рожден ден на Ели и Жорко!
Да растат здрави и силни!

# 65
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИ И ЖОРКО!
ДА СА ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ВИНАГИ УСМИХНАТИ!!!
newsm59  ura newsm59  bigdance2  ura newsm59

# 66
  • София
Майната му на другото (извинете  Embarassed)

Това е правилната позиция!  newsm10

Браво, че Виктор върви на оправяне! Чудо голямо, че не се е запознал с Дядо Коледа! Тамън разочарованието му ще е по-малко като порасне.  smile3503 Не се тормози с такива маловажни неща. Повярвай ми, след 1 седмица и за теб ще са маловажни, когато се поизмъкнеш от порочния кръг на нерви, притеснения и грижи.  newsm51

# 67
Яни, да ти е здрав и мноооооого усмихнат Жорката   bouquet
Жорко, много подаръци, мило детенце, мама, кака и тати много да те слушат  newsm67

Яни, сега заради шарката на Виктор може и да ви се разминат домашните любимци  Joy

Дами, аз съм нещо зла и кисела и по-добре да не пиша, докато не ми мине  Twisted Evil Вчера бях на контролен преглед в болницата, където раждах (всичко ми е ОК) и докато чаках, изчетох някакво огромно табло, посветено на менопаузата и критическата. Установих, че имам всички симптоми, без болки в ставите и сърдечна недостатъчност  newsm78 Mr. Green

# 68
Честит рожден ден на Ели и Жорко - здраве, весели игри, усмивки и много радост мили дечица!!!

# 69
честит рожден ден на Жоро
честит рожден ден на Ели
мили мами да са ви живи и здрави рожденниците

Габи мила и на мен ми е криво че изпуснахме тези неща в градината в Бг тук нямат такива обичай и за мен означаваха много пожелавам бързо оздравяване на юнака и дано си вземеш изпитите  Hug

# 70
  • Пловдив
 newsm59
Честит рожден ден на Ели и Жорката!Щастливо детство и весели игри!!!
newsm59

Габи  Hug Hug Hug!Не се тревожи всичко ще се нареди!

# 71
bdbaloniЧестит рожден ден на Ели и Жорко! bdbaloni
 baloniЗдраве, усмивки,весели игри  и много радост мили дечица!
baloni

# 72
  • София

Здрава и щастлива, обичана и обичаща, усмихната и лъчезарна!!!
 Hug  bouquet Hug

# 73
МТВ честит рожден ден всичко което си си намислила да ти се сбъдне

# 74
  Привет и от мен с Ицо!
 Честито на рожденниците,които пропуснах да поздравя,да ви растат живи и здрави малките сладури!
   И ние се стягаме за детски клуб,само че супер скромно,по-голямото парти ще е в нашите кумове,че терена там е по-голям.Ицо е в  процес на оздравяване след поредната,този път ушна инфекция,и ние като повечето ще се разминем с празненствата в детската градина.Между другото, клуба където ще бъдем има доста места за възрастни,и залата за игра е разделена от кафето с врата,така че вътре се и пуши,говоря за Пипи в Люлин 1.
   Габи,по-бързо оздравяване ви желая,за празници ще има време,нека по-бързо да се оправя детенце.

Общи условия

Активация на акаунт