А бе, аз не се сещам за друго нещо така че приемам съвети всякакви.
Вече съм се хванала за главата с тая упорита гадост. За трети път я лекувам откакто са ни изписали, направо ужас!
).
, по мои наблюдения дребчо си наглася режима според условията, т.е. по-кратки дневни разходки и това беше причината да е крив в изминалите дни. И аз си мисля че прекрасно разбира кога е нощ, кога ден - поведението му е коренно различно. През нощта заспива сам в леглото си, през деня почти не спи там, а в шезлонга, а аз и не правя опити да го местя, з-то е един плашлив, стряска се, вчера например успях да му изрежа ноктите само на едната ръчичка, как да взема да го местя в леглото - направо ми се вижда мисията невъзможна. От друга страна започвам да си мисля дали не е вредно толкова да лежи в този шезлонг? 
пу-пу
А сигурна ли си, че са колики-да не плаче от глад или преяждане/извинявай, ама не ви знам режима
купихме го от Хита за 17лв на примоция. Засега само си ги гледка и удря случайно с ръчички, но бързо му омръзва/максимум 30мин/.Надявам се по-натам да си играе по-активно и да се забавлява.

, или другата

Определено и аз се убедих, че това което изцеждам не е това, което бебс би изсукала, гърдите ми са много по меки след като живата ми помпичка е хапнала
С помпата този ефект не се получава.
Всяка вечер по чаша бира и отделно си взех бирена мая на хапчета...дори и да не помага, няма да навреди 

от Марта, която спи увита като вързопче.
от нас и се пазете!
Сега всички тия фафли и сладоледи дет ги изядох през бременността се намират на бедрата ми
и аз горката низнам как ша устискам 

Препоръчани теми