А майка ми бързаше да си дойде от работа, за да мога да изляза аз
! Майната им на парите, не че ми трябват точно до края на годината, ама може ли такова нахалство от тия общинари
! Правят си каквото искат! 

.
/помня как се надявах и аз да се засиля към родилното този ден 

Утре, ако не вали смятам да излезем с таткото в околията. Вече нямам търпение!
Странното е че от тази комбинация започна да ака редовно
? Усещам, че нашият педиатър е от старата генерация и скоро ще ни препоръча сокове. Каза да махам нощното хранене след 45-ти ден, но кой ти слуша, детето се буди гладно, похапва по малко и пак заспива. Все още едва издържа по 3 часа между кърменията, голям лакомник. Вчера и днес пак направи номера с фонтана, след седмица и повече затишие. Чак през ноздрите излезе кърма, това опасно ли е откъм получаване на инфекции в носа?
. Ние скоро също ще имаме /надявам се/, но поне живеем в блока
.
.
, аз вече съм спец 
! Явно си има някакъв пиниз за тия слингове, защото не всеки се справя с тях. Май ще рискувам, поне нямат размери, което е важно!
! С лявата първо съм много лява и второ положението ми с шушулката на ръце е такова, че виждам клавиатурата като ребус/ако си спомняш едно време във вестниците ги имаше, трябваше да ги гледаш от ръба на вестника, за да разбереш какво пише
/ и само по спомен натискам клавишите
. Ама ще се специализирам де
. Ама мойта мома/пу, пу да не и е уроки/ си спинка в леглото, рядко ми се налага да я държа на ръце, за да я преспя или държа заспала.
Препоръчани теми