На мама й иде да запее, ОКТОМВРИЙЧЕ гука и се смее.

• 10 310
  • 235
  •   1
Отговори
# 105
деним според мен всички кремчета за подсичане стават и за лицето.аз моя го мажа скрема на бюбхен и май добре му действа.
знам го от личен опит точно с този крем.преди години майка ми го носеше от Германия и ми изчистваше страхотно лицето.
а относно обличането аз винаги слагам бело (ританки и боди),но избора си е твой.(абе къде беше ер-малък на клавиатурата) Embarassed

и аз се чудя за ортопеда. Rolling Eyesскоро бяхме на консултация педи нищо не каза а сега сме чак в края на втория ни месец.а дават ли ви направление или си ходите на частно???

честити месечинки на всички

# 106
Лиянка ако си поискаш направление сигурно ще ти даде... ние ходихме на частно, защото нямаше кога да отидем при педи да си вземем  Wink
Иначе, ако пишеш на фонетика, ь=х, или на бг ь=а Simple Smile

# 107
Мами-Варна, къде правят прегледа на тазобедрените стави с ехограф? Педиатърката ни каза, че в Добрич няма кой да ни направи този преглед, но нямаше инфо за Варна?
Детски ортопед ли трябва да е точно и какво точно се гледа? Мисълта ми е Балев дали не може да се справи със задачата или по-добре при специалист-ортопед?

# 108
liqnka, те направление ще ти дадат, но във Варна детските ортопеди, които хвалят, не работят със ЗК.
feel_u, ние ходихме при Райков, МЦ Плюс. Май има още един детски ортопед в МД.
polina7979, и аз съм любопитна за повече инфо за препоръките, които ви е дал лекарят!

# 109
  • Габрово
И ние във вторник сме на ортопед, но аз пък чух, че прегледа с ехограф не се поема от ЗК...

# 110
Shikimiki  Hug

За памперсите, днес купих на Molfix, като ги отворих пак са цветнички като на Huggies, но ми се струват не толкова изрязани и леко като че ли са ароматизирани, ще пробвам и ще изкажа мнение, но досега най ми харесват Huggies. И по този повод що не взема да пусна една анкета  newsm78. Но кажете кои памперси пропускам, че не ги знам всички марки.

# 111
  • Bulgaria
liqnka  мерси ще пробвам да й намажа лицето с Бюбхен пък да видим дали ще се махнат гадните пъпки." Като казвате имаме пъпки" колко пъпки имате? Ние по цялото лице, не са една,две или три,доста са.
Не разбрах задължителен ли е ортопеда?

# 112
Здравейте сладурки,
ние от вчера сме яхнали метлата, не можем да се наспиваме добре и в резултат на това плачем та се късаме, когато плаче малко след хранене се дави и от това се плаши и още по-голям рев надава, направо в чудо се видяхме, захласва се, почервенява целия. Не зная какво да мисля вече, дори и след разходката навън пак не спи достатъчно иначе с нощния сън нямахме проблеми, започвам да се притеснявам какво става аджеба с това дете? Предположения?
По темите, които сте обсъждали - ние сме на Хъгис - и съм много доволна. Пробвали сме и Памперс и Еви бейби - някой беше питал за тях - ароматизирани са и това не ми допадна, иначе са добри, не са ми пропускали.
Относно захранването - и на мен ми се иска да сме на кърма до 6-я месец и после захранване, но не съм чела нищо подробно по темата, така че много сте ми полезни - на готово смелена информация Hug
За ортопеда, Фийл ще ти отгворя набързо, з-то по описанието на Радкакака сме посетили един и същ лекар Mr. Green, та той прповядва теорията, че сега е времето когато трябва да проявим малко воля и да не учим децата си да се носят на ръце. Това е с две думи, той иначе е многословен и това го обяснява с примери и майтапи, та е много забавно при него.
Айде пак се събудихме то 10 минутки много спахме ooooh!

# 113
jijibiji, ако се сещаш, споделих ви за моята играчка на леглото на Ева. Тази дето е с дистанционно и я лови и дистанционното на тв-то Mr. Green. Е точно тази е, която ти си харесала! Laughing Да знаеш за този недостатък  Wink!

# 114
Пуки, ти ме разби, с машинката))) Ние нямаме грам косица, а ти действаш вече  Joy Гледах снимките, бих казала, че малкия пуканчо ти е одрал кожата и на мъжо ти също)))))))))))

Ето и от нас изпълнено с обич сърце и прегръдка за дамите (да не се избиете ей, за всички ще има  Mr. Green hahaha)

# 115
  • Плевен
На въпроса за ортопеда, и двата прегледа са задължителни и личния лекар трябва да ви даде талон. Ходи се само при детски ортопед. И прегледа е безплатен /ехографите за бебета са безплатни/. Колкото до месеците май, се ходи първи и трети, ама не съм съвсем сигурна за това. Мисля, че се ходи трети път, само ако детето е родено, с някакви усложнения /с краче, ръчичка напред и т.н./ но ако има нежда това трябва да го пише в епикризата от родилното.

# 116
Здравейте момичета, докато се усетя и вие сте навъртяли 3 теми Joy
Все нямам време за форума, а атака ми се иска по - често да влизам.
КаЛОЯнчето се пооправи и понаддаде, макар и по - малко отколкото трябва, но пък ни изникна друг проблем. От тъпото БЦЖ, което са му поставили в Шейново, раменцето му се поду толкова много, че стана като малка топчица с диаметър 2 см #Crazy Пълно е с гной и сега в понедлник сме на на преглед в Тубдиспансер-а, Оказа се че са му поставили ваксината неправилно тия в неонатолози в Шейново #2gunfire Диагнозата, която постави педито е Бецежит, възпаление на ваксината или нещо такова, толкова е надуто, че чак кожата му се бели на люспи на това място:ooooh: Направо ще ми се пръсне сърцето от ужас Sick
Направо са за убиване #Cussing out Има ли други мами с такъв проблем, моля споделете, че много се тревожа Cry
С кърменето сме голяма мъка. Откакто мина на биберон не ще да суче, въпреки че аз го карам упорито. Имам кърма, не много, но се намира, ако засуче ще потече обилно, но не ще ли не ще. ТЧувствам се ужасно виновна, че не мога да кърм пълноценно Sad Не знам докога ще се мъча.
Поздрави на всички момичета  bouquet

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 22:10 от bebo4ka

# 117
  • София
Шики, сещам се  Joy
Ще я чакам да пристигне да проверя и при нас ли ще е така, ама поне няма да се шашкам, подготвена ще съм  Laughing

за ортопеда...аз гледах д-р Кехайов в едно предаване по Канал 1 /от 09:30 сутрин/, че трябва да се посети между 28-40 ден и след това между 4-6 месец. Днес бях при него на преглед, пак така ми каза - следващ преглед е желателен около 5-6 месец  Peace Това посещение сега е важно, защото ако се установи някакъв проблем много по лесно ще се оправи  Peace

# 118
Повечето ортопеди не работят със ЗК или поне ехографа.На нас ни излезе 20лв.Иначе и аз знам, че се ходи после към 5тия месец Peace

# 119
 jijibiji тази играчка е просто невероятна и аз си я бях харесала, да разкажеш като дойде  Simple Smile  Party

Общи условия

Активация на акаунт