СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ - да им е леко

• 37 662
  • 438
  •   1
Отговори
# 120
  • гр. София
И от мен успешна нова година!
Както обикновено домашните се писаха през последните два дни от ваканцията.Но нали за това им бе дадена - да си поиграят. Laughing
Моето дете осъзна колко е лошо да си пораснал.Много му се играе и то на игри за малчовци,ама малко го хваща срам от сестра му. Laughing

# 121
Здрава и успешна нова година на всички - деца и майки!
Дороти, аз се спасих тази сутрин от главоболието чрез сън - просто не видях как се е нагласила за училище Laughing Ама знам със сигурност, че не е с шапка - шапката си стои на топло на закачалката!
Елица, и на моята госпожица още й се играе Laughing Хич не се срамува от брат си, ами направо си играят двамата на спайдърмен, рейджъри и русалки H2O hahaha
Да са ни живи и здрави!

# 122
Направо глава ме заболя от сутринта – моят искаше с един летен суичер под якето да тръгне, едва ли не се бихме да облече нещо по-дебело, без шапка, без ръкавици тръгна ( е в джоба са).

Успокоих се, че не сме само ние идиотчета да  ходим полуголи на училище  smile3511
не им  ли студено на тези деца бе?Уморих се да говоря ,
но те трябва да са хубави когато ходят на училище ,обаче у дома стаята им е като черна дупка .
Училището почна нормално, тоест с много домашни за през ваканцията които не го натовариха особено защото чувам ,че не е имало нещо по TV -то което да не е гледал/беше при баба и дядо / Иначе казано вятър и мъгла
Дано малко поне се стегне , защото досега е само назад /прогресивно / и аз не знам кака да се справям
дали от толкова приказки постоянно не блокира не знам но ме плаши .Никога не е бил такъв /или е пубертета /
УЖАС  smile3518 smile3518

# 123
 Grinning
Успешна Нова Година на всички седмокласници!
Нека наистина им е леко и при подготовката и на изпитите!
Здраве и щастие на всички деца и родители!!!

# 124
  • На село
За много години! Здраве, спокойствие и късмет!

На моето момиче не му се учи изобщо. От домашните през ваканцията покри само необходимия минимум.
На всяка моя покана да направи някой допълнителен тест или й се доспива, или огладнява  Mr. Green. Днес например си легна в 6, малко след като й казах кой тест да реши - беше хапнала преди това и затова не вървеше да каже, че пак е гладна  Joy. Играем си на "котка и мишка" напоследък, да видим до кога ще я караме така.

# 125
  • В центъра на мръсотията
А у нас днес имаше "трудов" полуден... Върнали им класните и по математика има 3  ooooh! - цял следобяд учи, решава задачи, не отвори дума ни за компютър, ни за телевизор... Но доколкото си знам гарджето - утре всичко ще е по старому...  Tired

# 126
  • През девет земи в десета
Дороти,ама вие поне яке слагате,а моя син не ще да облича яке,прави се на мъж,топло му било,но като си помисля аз как съм ходила и само чаках да изчезна от погледа на мама и да махна шапката...да се оправя,вече не е малък.
В този дух никога не съм го карала да учи,мене никой не ме е карал,нито са ми висели на главата,сам пише,чете,радва се на отличните оценки,дори момичетата в класа са възмутени,че много знае Laughing и сега сме на вълна,избиране на училище,той,не аз.

Иначе на снега се радват като малките деца,той и почти осемнадесет годишната ми дъщеря,вчера цял ден се търкаляха пред в къщи,деца,какво да ги правиш Whistling

# 127
  • София и там където не се пуши
Вчера го пратих при баща му  в службата, за да купят по-дебел суичер ( така ли се пише   newsm78 ) , та купиха дебело яке, което и гол да е отдолу, няма проблем – е мъжко е, но има кожичка на качулката, но това е женско и я махна.

При нас проблема, че близо час му е пътя до училище (затова давам акъл на майките на първокласници да са в най-близкото училище) и дори да му стане студено ще е късно да мисли какво да прави. Е днес сложихме и яке и шапка и ръкавици. Сега започна да събира пари да си купел китара – давайте идеи за магазини.

# 128
На наш Сашко му подарихме китара за 15-ия РД, преди 2 години. Купихме я от музикалния магазин в НДК (до борсата за учебници откъм "Витошка"), беше нещо от порядъка на 100 лв., не помня точно. Води се непрофесионална, но за хоби върши идеална работа. Сашко отначало се втурна да  се учи, после охладня, но напоследък се ентусиазира отново и си сваля уроци от интернет. Забавлява се чудесно. Успех и на вас!

# 129
  • София и там където не се пуши
 Аз точно това му казах, че ще му трябва учител – а той ми каза, че имало в интернет. Абе оправни деца.

# 130
  • София
Китари, при това доста прилични, има и в Малкия ЦУМ на Пиротска (дали магазинът още носи това нелепо име  newsm78). Разбира се, в почти всички музикални магазини може да се намери китара, зависи какво точно търсите и за какви пари.

Някой от вас слага ли шапка, когато излиза навън? Аз не, не карам и децата да го правят.

# 131
да---аз си слагам лента Laughing Laughing Laughing

сина ми е мн зиморничав ,клющав е ужасно много и все му е студено
така че и без подканяне си слага шапка ,ръкавици,термопанталони

# 132
  • В центъра на мръсотията
И аз не слагам шапка. Голямата се опитвам само да я съветвам какво да облече - то какво ли друго ми остава... Rolling Eyes А малката я обличам, ама ако каже че й е топло - не се съпротивлявам.

# 133
  • гр. София
А пък в нашето семейство проблем с шапките нямаме.Майката зиморничава ,а пък иска и фешън да го докарва. Flutter
Таткото без коса,няма какво да му топли. Crossing Arms
Пуберът пък нали е скейтър,а нещо напоследък и на "гангстер" го докарва,така,че само в къщи не седи с шапка.
А дъщеря ми още е във възрастта,в която слуша,поне за тези неща.

Добре де, ама как не ви е студено на тези температури да ходите без шапки?

# 134
За много години!!!

Леки и успешни изпити Ви/Си/Им  пожелаввам!

Ходи на училище полуоблечена. За щастие смени черните грозотии с пъстри. И даже не са грозни. Носи боди. Така решихме проблема с голия кръст. Получи комплект шапка, шал и ръкавички - носи ги.
Домашни писа в събота и неделя. Класно ще правят май днес. Или вчера.

Общи условия

Активация на акаунт